saobraćaj

Sudar golfa i vektre, poginuo mladić

GORNJI VAKUF - Jedan muškarac je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 19.30 sati na lokalnom putu u mjestu Potrlica, na teritoriji opštine Gornji Vakuf - Uskoplje.

Magla i vlažni kolovozi otežavaju saobraćaj

BANJALUKA - U Republici Srpskoj magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju na putevima u kotlinama i duž riječnih tokova, posebno na području Kneževa, Mrkonjić Grada, Doboja, Bijeljine, regije Birač, Istočnog Sarajeva, Foče i Gacka.

Ugažen snijeg, poledica i jak vjetar otežavaju saobraćaj na pojedinim dionicama

BANJALUKA - Na putnim pravcima Kupres-Šujica i Glamoč-Mliništa jutros ima ugaženog snijega na kolovozu, poledica je moguća na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja, dok su na području Livna i Tomislavgrada registrovani jaki udari vjetra, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Postavljena signalizacija koja upozorava na prisutnost divljih konja

​LIVNO - Svjetlosna saobraćajna signalizacija koja upozorava na moguću prisutnost divljih konja postavljena je u utorak na saobraćajnici Šujica-Livno.

Na Graničnom prelazu Brod i Gradiška pojačan promet vozila

SARAJEVO – Na graničnim prelazima Brod i Gradiška pojačan je promet vozila na ulazu u našu zemlju. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Za pet dana na području Doboja sankcionisano 332 vozača

DOBOJ - Pripadnici Policijske uprave Doboj u periodu od 1. do 5. novembra kaznila je 332 vozača od ukupno 886 kontrolisana, i to zbog prekoračenja brzine i vožnje pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz ove Uprave.

BiH i UAE potpisali sporazum o vazdušnom saobraćaju

Ministar komunikacija i saobraćaja Bosne i Hercegovine Ismir Jusko i direktor Generalne uprave za civilnu avijaciju Ujedinjenih Arapskih Emirata Saif Muhamed el-Suvajidi (Saif Mohammed Al-Suwaidi) potpisali su u Dubaiju sporazum između Savjeta ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata o vazdušnom saobraćaju između i izvan njihovih teritorija.

Na pojedinim dionicama magla, kolovozi suvi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima, a u kotlinama i uz riječne tokove smanjenja je vidljivost na pojedinim dionicama zbog jutarnje magle.

Na banjalučkom zapadnom tranzitu vraćaju brzinu na 70 km/h

Brzina na zapadnom tranzitu, od pasarele do kružnog toka kod Lauša, koja je smanjena prije tri mjeseca zbog stalnih žalbi jednog mještanina, uskoro će ponovo biti vraćena na početnih 70 kilometara, potvrdili su "Nezavisne" u "Putevima RS".

Od danas pojačane kontrole saobraćaja, pazite na brzinu

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pokrenulo je danas akciju pojačane kontrole saobraćaja, sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila i prisustva alkohola u krvi kod učesnika u saobraćaju.

Najčitanije