saobraćaj

Obustavljen saobraćaj na putu Šujica-Kupres

BANJALUKA - Obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila na dionici magistralnog puta Šujica-Kupres u mjestu Donji Malovan, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Ukrajina "gasi" lokomotive ka Rusiji?

KIJEV - Ukrajina bi mogla da u potpunosti zaustavi željeznički saobraćaj sa Rusijom bez odluke izvršne vlasti, saopštio je ministar infrastrukture Ukrajine Vladimir Omeljan, komentarišući odluku ukrajinskih željeznica da smanje broj polazaka prema Rusiji.

Normalizovan saobraćaj na dionici Doboj - Maglaj

BANJALUKA - Saobraćaj na dionici regionalnog puta Doboj-Maglaj, u mjestu Potočani, kod nadvožnjaka je normalizovan.

Izlila se Pliva na putu Mrkonjić Grad-Jajce, saobraćaj usporen

BANJALUKA - Na magistralnom putu Mrkonjić Grada-Jajce, u mjestu Jezero, saobraćaj se odvija naizmjenično jednom trakom zbog izlivanja rijeke Plive, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Veća količina vode na putu Kiseljak-Busovača, saobraćaj obustavljen

BANJALUKA - U mjestu Bilalovac, na magistralnom putu Kiseljak-Busovača obustavljen je saobraćaj zbog veće količine vode na kolovozu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Snijeg i led usporavaju saobraćaj na putevima u BiH

​BANJALUKA - Svi magistralni i većina regionalnih puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je prohodna, ali se saobraćaj odvija usporeno na dionicama na kojima ima snijega na kolovozu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Snijeg usporio saobraćaj

NOVI SAD - Visina snježnog pokrivača u Novom Sadu jutros iznosi 30 do 35 centimetara, što usporava saobraćaj gradskim bulevarima i ulicama.

Obustava saobraćaja na saobraćajnici prema MGP Brčko – Gunja

BRČKO - Usljed oštećenja mosta na saobraćajnicama prema i od Međunarodnog graničnog prijelaza Brčko-Gunja obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila i autobuse.

Pojačan saobraćaj na ulazu u BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Velika Kladuša i Brod povremeno je pojačan intenzitet saobraćaja na ulazu u BiH, odnosno na izlazu iz Hrvatske, ali zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Kolovozi klizavi i mokri, savjetuje se oprez vozačima

BANJALUKA - Većina puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) jutros je prohodna, vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, u planinskim predjelima i preko prevoja ponegdje ima ugaženog snijega i poledice, a na području Kneževa povećana je opasnost od odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Najčitanije