saobraćaj

Obustavljen saobraćaj na putu Prijedor-Kostajnica

BANJALUKA - Zbog veće količine vode na kolovozu obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu Prijedor-Kostajnica, na području oštine Kostajnica, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Vozači, oprez zbog klizavih kolovoza i mogućih odrona na pojedinim dionicama

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH kolovozi su jutros mjestimično vlažni, na svim dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina povećana je opasnost od odrona zemlje i kamenja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Potpuna obustava saobraćaja kod na Laušu kod "Sirana"

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Lauš na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića od danas će biti potpuno obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse javnog prevoza na liniji Banjaluka-Saračica.

Zbog vrućine na duža putovanja kretati rano ujutro ili kasno popodne

​BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija nesmetano, a vozačima se preporučuje da zbog visoke dnevne temperature vazduha na duža putovanja kreću u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim časovima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

U avionima iz BiH četiri puta manje tereta

BANJALUKA - Teretni saobraćaj na aerodromima u Bosni i Hercegovini u protekle tri godine pao je za gotovo četiri puta, pokazuju podaci Agencije za statistiku BiH.

BiH: Na mostu preko Plive obustavljen saobraćaj

SARAJEVO - Uslovi za vožnju u četvrtak ujutro su povoljni i saobraća se po suhom kolovozu, uz umjeren promet vozila. Zbog visokih dnevnih temperatura iz Bosanskohercegovačkog automoto kluba (BIHAMK) preporučuju putovanje u ranim jutarnjim ili kasnim poslijepodnevnim satima.

Vozači oprez: Odron na pravcu Banjaluka-Crna Rijeka

​BANJALUKA - Na magistralnom putu Banjaluka-Crna Rijeka, u mjestu Surjan, saobraćaj se odvija otežano, jednom trakom, zbog odrona na kolovoz, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Normalizovan saobraćaj na putu Bijeljina-Brčko

BIJELJINA - Na magistralnom putu Bijeljina-Brčko, u mjestu Čađavica, saobraćaj je potpuno normalizovan, nakon tročasovnog prekida zbog saobraćajne nezgode.

Odron na putu Srpske Toplice-Kola, saobraćaj otežan

BANJALUKA - Na regionalnom putu Srpske Toplice-Kola kod Banjaluke se zbog većeg odrona kamenja saobraćaj odvija otežano i jednom saobraćajnom trakom.

Uslovi za vožnju povoljni, kraća zadržavanja na granici

BANJALUKA - Uslovi za vožnju u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros su povoljni, frekvencija vozila je slaba, ali su na graničnim prelazima zabilježena zadržavanja od 20 do 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

Najčitanije