saobraćaj

Saobraćaj u BiH odvija se bez problema

BANJALUKA - U Republici Srpskoj saobraćaj se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a u zapadnim krajevima magla mjestimično smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Bez problema u saobraćaju

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj odvija nesmetano, bez zastoja i posebnih ograničenja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Nevrijeme ometa željeznički i vazdušni saobraćaj

BERLIN - Željeznički i avio-saobraćaj ometeni su usljed oluja sa grmljavinom, obilnih padavina i grada u centralnim, istočnim i južnim dijelovima Njemačke, koji su prouzrokovali poplave i rušenje stabala, saopšteno je iz operatora njemačkih željeznica "Dojče ban".

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Brod, Gradiška, Donja Gradina, Kozarska Dubica, Izačić, Velika Kladuša, Orašje, Deleuša, Hum, Doljani i Osoje pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vozio 193 na sat, a ograničenje 80

​Saobraćajna policija je u Rači zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača golfa koji je automobilom upravljao brzinom od 193 kilometara na čas na mjestu gdje je ograničenje 80.

Blokiran saobraćaj u tunelu Vranduk, kamion udario u konstrukciju

SARAJEVO - U tunelu Vranduk II došlo je do saobraćajne nezgode zbog čega je od 10 sati na snazi totalna obustava saobraćaja.

Počelo rušenje kuće u Obilićevu, uskoro spajanje saobraćajnica

BANJALUKA - Decenijski problem sa saobraćajnicom u Ulici Braće Jugovića u Obilićevu, koja je pravila brojne probleme učesnicima u saobraćaju, trebalo bi uskoro da bude riješen, nakon što je danas počelo rušenje stambenog objekta u ovoj ulici, zbog kojeg do sada nije bilo moguće spajanje saobraćajnica.

Povrijeđena četiri lica, od kojih dvije djevojčice

​ZVORNIK - Četiri lica, od kojih dva maloljetna, povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Čelopek, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Kina predstavila nove robote saobraćajce

​Kina već neko vrijeme uz pomoć tehnoloških pomagala kontroliše svoje građane, a listi se nedavno pridružio i robot saobraćajac.

Pojačan saobraćaj prema moru, očekuju se gužve na granicama

BANJALUKA - Frekvencija vozila jutros je na skoro svim putnim pravcima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) pojačana, posebno prema moru, a i granica se prelazi uz kraća zadržavanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Srpske.

Najčitanije