saobraćaj

Bez problema u saobraćaju, na GP zadržavanja do pola sata

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija nesmetano, a na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Obuka za ponašanje u prevrnutom automobilu za građane RS

BANJALUKA - Agencija za bezbjednost saobraćaja RS nabaviće simulator prevrtanja vozila tzv. ražanj, pomoću kojeg će građani u RS moći da nauče kako se ponašati u slučaju da se njihovo vozilo prevrne.

"Evropska nedjelja mobilnosti": Gradovi po mjeri građana, ne automobila

BANJALUKA - U sklopu kampanje "Evropska nedjelja mobilnosti" danas je na Trgu Krajine u Banjaluci organizovan poligon za djecu, gdje je najmlađima, kroz edukativan sadržaj i igru, predstavljen značaj alternativnih prevoznih sredstava.

Ovo su opasne radnje za volanom koje se ne kažnjavaju

Multi-funkcionalni volan omogućava podešavanje zvuka i izbor radio stanice, ali ekran na dodir, koji na sredini prednje armature služi biranju poziva "hands-free" uređaja, podešavanju klimatizacije, ventilacije, navigacije..., sve to vozaču odvlači pažnju i ugrožava bezbjednost vožnje, a nije kažnjivo.

Ko sve ugrožava saobraćajnu bezbjednost: Pijani pješaci teturaju ulicom

DOBOJ - Osim pijanih vozača, sve češće saobraćaj na putevima koje pokriva Policijska uprava Doboj ugrožavaju pješaci u alkoholisanom stanju, pa su tako u avgustu uhapšena dva pješaka "pod gasom".

Građani pomogli banjalučkoj policiji u identifikaciji bahatog vozača

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, na osnovu informacije koja se pojavila na društvenim mrežama, 12. septembra, identifikovali su i uručili prekršajni nalog mladiću Lj.G (1993) iz Banjaluke.

Obustava saobraćaja na kružnom toku u Aleji Svetog Save

BANJALUKA- U Banjaluci će sutra zbog završnih radova biti obustavljen saobraćaj na gradilištu kružne raskrsnice u Aleji Svetog Save i Gundulićevoj ulici, saopšteno je iz Gradske uprave.

Pojačana frekvencija vozila na izlazu iz BiH u Gradišci i Brodu

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Brod pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Pijan vozio u suprotnom smjeru na autoputu kod Nove Gradiške

Hrvatska policija zaustavila je na autocesti A3 kod mjesta Rešetari, opština Nova Gradiška, 49-godišnjeg državljanina Srbije, koji je pod uticajem alkohola vozio automobil u suprotnom smjeru.

Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima

SARAJEVO - U zapadnim i sjeverozapadnim krajevima naše zemlje vozi se po mokrom kolovozu, a i u ostalim krajevima moguće su lokalne padavine.

Najčitanije