saobraćajna nesreća

Majka i kćerka iz Pirota poginule u sudaru u Bugarskoj

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, na magistrali ka Grčkoj, kod mjesta Kocerinovo poginule su S.R. (54) iz Pirota i njena kćerka A.R. (16), dok je suprug i otac M.R. (60), sa teškim povredama prebačen u bolnicu, navode Večernje novosti.

Dvoje državljana BiH poginulo u nesreći u Crnoj Gori

PODGORICA - Dva lica iz BiH su poginula, a petoro je povrijeđeno u čeonom sudaru dva automobila na magistralnom putu Podgorica-Bar, kod tunela Sozin, saopšteno je Srni u Operativno-komunikacionom centru crnogorske Uprave policije.

Jedna osoba poginula kod Ljubuškog

LJUBUŠKI - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u mjestu Klobuk, na putu Grude-LJubuški, poginula je jedna osoba, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona.

Jedna osoba poginula u sudaru kamiona i auta

TUZLA - Jedna osoba je poginula, a jedna povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Tuzla-Doboj u mjestu Modrac, kod Lukavca, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Uhapšen vozač BMW-a koji je izazvao tešku nesreću

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. M. (27) koji se sumnjiči da je noćas izazvao saobraćajnu nesreću kod Ljiga, u kojoj je poginulo četvoro mladih ljudi, dok je četvoro povrijeđeno.

Četiri mlade osobe poginule u sudaru BMW-a i dačije

Četiri mlade osobe poginule su rano jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kod mjesta Županjac.

Troje Srba poginulo u teškoj nesreći u Njemačkoj

Devetnaestogodišnja A. M. iz sela Brza nadomak Leskovca poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu u Nemačkoj.

Težak udes na autoputu Beograd-Niš, među stradalima i dijete

POŽAREVAC - Tri lica, među kojima i jedno dijete, poginula su jutros u sudaru dva putnička vozila na auto-putu Beograd-Niš, kod isključenja za Požarevac.

Poginuo mladić, četvoro povrijeđeno kod Doboja

DOBOJ - Mladen Poljašević (18) poginuo je, a četiri osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u mjestu Božinci kod Doboja.

Komšinica čiji sin je bio svjedok nesreće u Šapcu: U retrovizoru gledao kako ginu

ŠABAC - Kažu da je drug išao kolima ispred njih i video u retrovizoru kako ginu. Ovako pričaju mještani dan nakon sahrane četovoro mladih u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Šapca.

Najčitanije