saobraćajna nesreća

Biciklista poginuo u saobraćajnoj nesreći

PRIJEDOR - Biciklista čiji su inicijali B.LJ. /64/ iz Prijedora poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, u mjestu Brezičani, potvrđeno je Srni u prijedorskoj Policijskoj upravi.

Saobraćajna nesreća kod Zenice, poginuo vozač

ZENICA - Jedno lice poginulo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Stara stanica, nadomak Zenice, javio je portal "Kliks".

U saobraćajnoj nesreći poginuo tridesetogodišnji pješak

SARAJEVO - Tridesetogodišnji pješak poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Gabela Polje, kod Čapljine.

Vozač poginuo u sudaru kod Laktaša

LAKTAŠI - Jedno lice poginulo je danas u sudaru u mjestu Boškovići, opština Laktaši, saznaju "Nezavisne".

Saobraćajna nesreća na putu Brčko-Bijeljina, poginuo vozač

BRČKO - Vozač automobila poginuo je u direktom sudaru sa teretnim vozilom na magistralnom putu Brčko-Bijeljina, potvrdio je večeras Srni komandir jedinice saobraćajne policije Brčko distrikta Kenad Bajrić.

Džipom sletio u rijeku, poginulo dijete

BEOGRAD - Na lokalnom putu Brodarevo-Slatina došlo je do saobraćajne nesreće kada je džip sletio u rijeku, a u vozilu je bilo i dijete koje je preminulo po prijemu u užičku bolnicu, javljaju beogradski mediji.

Tri lica stradala na putevima u BiH: Crni vikend za pješake

SARAJEVO, ČELINAC - Kobni vikend na bh. ulicama bio je tragičan za tri pješaka, dok se za život četvrtom bore ljekari.

Automobil udario pješaka i na mjestu ga usmrtio

NOVI SAD - U saobraćajnoj nesreći u Reljkovićevoj ulici u Petrovaradinu u Novom Sadu, u subotu uveče poginuo je T. P. (66) iz Petrovaradina, koji se kretao pješke.

Jedna osoba poginula u sudaru škode i mercedesa

LIVNO - Lice čiji su inicijali S.Ć. (52) poginulo je danas u saobraćajnoj nesreći na putu između Livna i Tomislavgrada, kod mjesta Smričani.

Poginuo motociklista kod Doboja

DOBOJ - Vozač motocikla čiji su inicijali D.J. iz Stanara smrtno je stradao, a S.J. iz Doboja, koja se vozila sa njim, povrijeđena je u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Podnovlje-Polje u mjestu Glogovica.

Najčitanije