saobraćajna nezgoda

Jedna osoba povrijeđena u sudaru dva auta

ISTOČNO SARAJEVO - U sudaru dva automobila na magistralnom putu u mjestu Rogoušići, u opštini Pale, teško je povrijeđeno lice čiji su incijali A.B, a jedno lice je zadobilo lakše povrede.

Povrijeđeno šest turskih državljana na putu Niš-Pirot

BEOGRAD - Šest turskih državljana povrijeđeno je jutros u teškoj saobraćajnoj nezgodi na putu Niš-Pirot i to je treći udes u Sićevačkoj klisuri za nešto više od 24 časa u kojem su učestvovali državljani Turske.

Saobraćajka u Karanovcu, obustavljen saobraćaj

BANJALUKA - Prekinut je saobraćaj na magistralnom putu Banjaluka-Crna Rijeka, u mjestu Karanovac, zbog saobraćajne nezgode.

Na putu Lašva - Vitez saobraćaj jednom kolovoznom trakom

BANJALUKA - Na magistralnom putu Lašva-Vitez kod motela "Titanik" zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Tri lica povrijeđena u sudaru dva automobila

ZVORNIK - Tri osobe su povrijeđene u sudaru dva automobila na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Karakaj, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Zbog udesa obustavljen saobraćaj na putu Tuzla-Doboj

BANJALUKA - Zbog teže saobraćajne nezgode, obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Tuzla-Doboj u mjestu Modrac, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Muškarac povrijeđen u sudaru dva kamiona i audija

ZVORNIK - Jedan muškarac povrijeđen je u Drinjači na magistralnom putu Zvornik-Milići u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala dva kamiona i automobil "audi", rečeno je danas Srni u zvorničkoj Policijskoj upravi.

Troje maloljetnika povrijeđeno u sudaru golfa i BMW-a

ZVORNIK - Tri maloljetna lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Tršić, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Pješak teže povrijeđen na Ilidži

SARAJEVO - Jedan pješak je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na brzoj cesti kod Ilidže, potvrdila je portparol MUP-a KS Suvada Kuldija.

Dijete i dvije žene povrijeđeni u udesu

TUZLA - Dvije ženske osobe i dijete povrijeđeni su danas oko 12.30 u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu M-18 Tuzla - Srebrenik, u mjestu Plane.

Najčitanije