saradnja

Saradnja sportskih društava Leotara i Radničkog iz Kragujevca

Predstavnici Sportskog društva Leotar iz Trebinja i Sportsko - privrednog društva Radnički iz Kragujevca potpisali su Protokol o međusobnoj saradnji u narednom periodu.

Tuzlanski kanton nudi Iranu piletinu i koks, Iran njima datule i agrume

TUZLA – Tuzlanski kanton Iranu može ponuditi piletinu, proizvode iz drvne i elektro industrije, te koks. S druge strane, za ovaj kanton zanimljiv je uvoz hurmi, odnosno, agruma i proizvoda od njih koje proizvodi Iran.

Mađarska uvodi njemački gusjeničar Rajnmetal Lynx

Potpisivanjem sporazuma u njemačkom mjestu Unterlüß u Donjoj Saskoj, oko 80 kilometara južno od Hamburga, Mađarska je 17. avgusta 2020. godine zakoračila u još jedno poglavlje obnove svojih vojnih sposobnosti.

Viber "prekida" s Facebookom

Jedna od vodećih aplikacija za razmjenu poruka i besplatnu komunikaciju na svijetu kompanija "Rakuten Viber" objavila je da prekida sve poslovne odnose sa Facebookom.

Dodik: Srpska zahvalna Rusiji na saradnji u svim oblastima

MOSKVA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se u Moskvi sastao s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, te da je tom prilikom razgovarano o zajedničkim planovima za ovu godinu, kao i pitanjima bilateralne saradnje Republike Srpske i Ruske Federacije.

Dačić zadovoljan: Spremni smo za saradnju sa SNS-om

BEOGRAD - Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da će koalicija SPS-JS imati više od 30 mandata u parlamentu i da je zadovoljan rezultatom na parlamentarnim izborima i istakao da su spremni da nastave saradnju sa SNS-om.

Cvijanović: Očekujemo jačanje ekonomske saradne s Rusijom

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras, nakon sastanka u Ambasadi Rusije u Beogradu najviših predstavnika vlasti Srpske s ruskim ministrom inostranih poslova Sergejom Lavrovom, da očekuje jačanje ekonomske saradnje Srpske i Ruske Federacije.

"Korona učinila još potrebnijom saradnju u Evropi"

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel ocijenila je da se posljedice pandemije virusa korona mogu savladati samo snažnijom saradnjom u Evropi.

NP RS i DP RS zajedno i u teškim vremenima

BANJALUKA - Maja Dodig, direktorica Narodnog pozorišta RS, i Ljiljana Labović Marinković, direktorica Dječijeg pozorišta RS, sastale su se u petak kako bi sagledale okolnosti i rezultate rada nacionalnih teatara u doba pandemije virusa korona.

Rusija poziva na globalnu saradnju u vrijeme pandemije

MOSKVA - Rusija je pozvala sve zemlje da blisko koordiniraju napore u odgovoru na pandemiju virusa korona kako bi što je više moguće umanjile broj smrtnih slučajeva i negativan uticaj pandemije na globalnu ekonomiju.

Najčitanije