sastanak

Koalicioni partneri u RS podržali sporazum

BANJALUKA - Milorad Dodik predsjednik SNSD nakon sastanka koalicionih partnera rekao je da je zaključeno da su elementi Principa za formiranje vlasti na nivou BiH, koji su potpisani juče u Sarajevu, u skladu sa zakonima Republike Srpske, uključujući i rezoluciju o vojnoj neutralnosti.

Sastanak vladajuće koalicije počeo u Banjaluci

BANJALUKA - Sastanak čelnika vladajuće koalicije u Republici Srpskoj koju čine SNSD, DNS, SP, Demos, Ujedinjena Srpska i NDP počeo je u Banjaluci.

Sastanak vladajuće koalicije u SNSD-u

BANJALUKA - Nakon što je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, juče potpisao Principe za formiranje vlasti na nivou BiH sa Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem, liderima SDA i HDZ-a BiH, u Banjaluci će danas biti održan sastanak vladajuće kolacije u Republici Srpskoj.

Ambasador Hrvatske u BiH pozvan na hitan sastanak zbog izjave Grabar-Kitarović

SARAJEVO - Kancelarija hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića pozvala je ambasadora Hrvatske u BiH Ivana Sabolića na hitan sastanak, a kako saznaje Fena tema je izjava hrvatske predsjednice o tome da je BiH nestabilna država pod uticajem militantnog islama.

Počeo sastanak Čovića i Izetbegovića

SARAJEVO - Sastanak delegacija SDA i HDZ-a, koju predvode predsjednici ovih stranaka Bakir Izetbegović i Dragan Čović, počeo je u Sarajevu.

Počeo sastanak o sudbini 300 radnika "ArcelorMittala"

PRIJEDOR - Sastanak, gdje će biti razgovarano o novonastaloj situaciji, nakon što je "ArcelorMittal" Prijedor najavio otkaz za 300 radnika, počeo je u Prijedoru.

U Tirani razgovarali o stanju u BiH: Svi za dogovor, a niko se ni sa kim ne slaže

TIRANA - Kada će biti formirana vlast na nivou BiH, da li će ona u NATO i kako će biti riješen status Kosova, neka su od pitanja o kojima su u Tirani govorili regionalni zvaničnici, koji ističu da je dogovor neophodan, ali je i više nego očigledno da brojnih neslaganja u njihovim stavovima i te kako ima.

"Debakl" u Zagrebu: Sastanak ABA bez srpskih klubova i bez dogovora

Neformalni sastanak nekolicine klubova ABA lige održan je u Zagrebu, ali na njemu nisu prisustvovali čelnici srpskih klubova.

Počeo program Godišnjeg sastanka Odbora guvernera EBRD-a

SARAJEVO – U prisustvu zvaničnika, predstavnika poslovne zajednice i investitora iz BiH, regije i svijeta, danas je, sastankom donatora ove međunarodne finansijske institucije pristiglih sa 3 kontinenta, počeo program dugo očekivanog Godišnjeg sastanka Odbora guvernera Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Procurili detalji iz Berlina: Mijenjanje granica otvara pitanje RS, ali i velike Albanije

BERLIN - Na samitu Zapadnog Balkana domaćini Angela Merkel i Emanuel Makron poručili su da je kosovski dijalog dobio razmjere koje nisu u skladu sa stavovima EU.

Najčitanije