sat

Na EXIT-u zaplijenjeno 22 kilograma droge, 96 uhapšenih

NOVI SAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je na novosadskom festivalu EXIT zaplijenjeno 22 kilograma droge i uhapšeno 96 osoba.

Sunčani sat ponovo na meti vandala

PRIJEDOR - Na meti vandala ponovo je bio sunčani sat, koji su ispred zgrade Gradske uprave u centru Prijedora postavili i gradu poklonili članovi Odreda izviđača "Dr Mladen Stojanović".

Onome ko sat navija po svom kazna do 10.000 KM

SARAJEVO - Nacrt zakona o zvaničnom vremenu u BiH predvidio je drakonske kazne za one koji se ne budu pridržavali pravila i normi u tom zakonu.

Odlaže se ukidanje pomjeranja sata u EU?

BERLIN - Svaki Evropljanin koji se ponadao završetku rasprave o tome treba li svakih pola godine pomjerati sat unaprijed ili unazad, moraće da ostane strpljiv.

Neobični sat inspirisan prirodom

Kada je po prvi put predstavljen tokom ovogodišnje SIHH izložbe, H.Moser & Cie Nature časovnik postao je pravi spektakl.

Rolex četvrtu godinu najuglednija kompanija na svijetu

Švajcarski proizvođač satova Rolex četvrtu godinu zaredom proglašen je za najugledniju svjetsku kompaniju, prenosi hrvatski Poslovni dnevnik.

Državljanin BiH na granici ostao bez sata od 13.500 evra

BEOGRAD - Carinici Srbije zaplijenili su neprijavljeni sat "roleks" vrijedan 13.500 evra, koji je pronađen u jakni državljanina BiH, na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina sa Bugarskom, saopšteno je iz Uprave carine Srbije.

Danas akcija "Sat za našu planetu": Institucije ne rade ništa da očuvaju prirodnu sredinu

Globalna ekološka akcija "Sat za našu planetu" biće održana 11. put u Bosni i Hercegovini u subotu, 30. marta, s početkom u 20.30, kada će se simboličnim gašenjem svjetala na sat vremena u više od 7.000 gradova širom svijeta ukazati na važnost očuvanja planete.

Grad i ove godine u akciji "Sat za našu planetu"

BANJALUKA - Globalna ekološka akcija "Sat za našu planetu" biće obilježena i u Banjaluci u subotu, 30. marta, kada će simboličnim gašenjem svjetla na jedan čas biti ukazano na važnost očuvanja planete.

Od nedjelje ljetno računanje vremena

SARAJEVO - Ljetno računanje vremena u BiH počinje posljednje nedjelje u martu, tako što se, pomjeranjem za 60 minuta unaprijed, vrijeme u 02.00 sata računa kao 03.00.

Najčitanije