sat

Jedna stranica iz njenog dnevnika: Kako da pratite svoj dnevni ritam

Jutro je, tačno 7:00 sati. Ustaje i pokušava da se razbudi gledanjem u sat gdje se vidi analiza različitih faza sna tokom protekle noći.

Ručni sat na aukciji prodat za 31 milion dolara

Ručni sat švajcarskog proizvođača Patek Philippe prodat je na aukciji za rekordnih 31 milion dolara. Riječ je o najskupljem satu prodatom na aukciji.

Noćas počinje zimsko računanje vremena

U nedelju 27. oktobra 2019. godine u tri časa, kazaljke treba pomjeriti jedan sat unazad tako da se vrijeme u tri časa računa kao dva. Zimsko računanje vremena traje do posljednjeg vikenda u martu 2020. godine.

Dan kada je Banjaluka drhtala

Tog 27. oktobra u 9.11 sada već davne 1969. šest Rihtera treslo je vrbasku ljepoticu, iz čijih ruševina je iznikla nova Banjaluka, koju su podigla solidarnost i ljubav njenih građana, čija su srca kucala kao jedno od onog trenutka kada je "krivi sat" prestao da kuca.

Zašto pomjeramo sat?

Dok traju rasprave o tome u kojoj vremenskoj zoni ostati kada EU ukine pomjeranja sata 2021. godine, u nedjelju, 27. oktobra, još jednom ćemo preći na zimsko računanje vremena i kazaljke vratiti sat unazad, a mnogi se pitaju kako je uopšte došlo do zimskog i ljetnog računanja vremena.

Nakit koji treba da imate do svoje 40. godine

Bilo da želite da počastite sebe dobrim i skupim poklonom ili da jednostavno unaprijedite vaš cjelokupni izgled, nakit je uvijek sjajan izbor.

Puma najavila prvi pametni sat

​Puma je najavila svoj prvi pametni sat, a nakon što je sa Fossil Group u prethodnih 12 mjeseci radila na novom modelu koji funkcioniše uz pomoć Wear OS i Qualcomm Snapdragon Wear 3100 čipseta.

Na EXIT-u zaplijenjeno 22 kilograma droge, 96 uhapšenih

NOVI SAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je na novosadskom festivalu EXIT zaplijenjeno 22 kilograma droge i uhapšeno 96 osoba.

Sunčani sat ponovo na meti vandala

PRIJEDOR - Na meti vandala ponovo je bio sunčani sat, koji su ispred zgrade Gradske uprave u centru Prijedora postavili i gradu poklonili članovi Odreda izviđača "Dr Mladen Stojanović".

Onome ko sat navija po svom kazna do 10.000 KM

SARAJEVO - Nacrt zakona o zvaničnom vremenu u BiH predvidio je drakonske kazne za one koji se ne budu pridržavali pravila i normi u tom zakonu.

Najčitanije