savjeti

Tri savjeta za bolji san

Spavanje je jednako važno kao zdrava prehrana i fizička aktivnost, ali puno ljudi ipak spava maksimalno šest i po sati.

Napravite prva četiri koraka ka kvalitetnom istraživanju tržišta

​Istraživanja pokazuju da su današnji korisnici mnogo više okrenuti modernim medjima i internetu za svoja privatna istraživanja određenih proizvoda.

Savjeti za vođenje ljubavi na vrućini: Kocke leda pomažu

Seks terapeutkinja iz Nju Jorka, Megan Fleming, dala je fantastične savjete za vođenje ljubavi po vrućinama. Nadamo se da će vam biti korisni.

Recite zbogom flekama od ulja, suzama od luka...

Mnogo je "zamki" na koje možemo naletjeti dok obrađujemo i kuvamo namirnice. Ovi savjeti će olakšati sve te male neprijatnosti u kuhinji s kojima se susrećemo svakodnevno.

Sedam spasonosnih kuhinjskih trikova

Šefovi kuhinja otkrili su trikove koji vas mogu spasiti od grešaka u kuhinji...

Sedam korisnih savjeta o raspolaganju novcem

​U gotovo 15 godina rada u finansijskim odjeljenjima kompanija poput Blackstone i Morgan Stanley, Zack Friedman iz prve je ruke vidio kako kompanije mogu da zarade, ali i izgube novac. Evo nekoliko njegovih savjeta kako izvući najviše od novca koji imate.

Četiri izazova upravljanja sopstvenom agencijom

Vodite agenciju? Evo kako da izbjegnete neke od najvećih izazova

Želite da postanete programer? Savjeti stručnjaka iz Majkrosofta

Interesuje vas programiranje, ali su vas brojne priče koje ste čuli i ono što ste čitali po internetu preplašili ili zbunili?

Savjeti za bezbjednu vožnju kroz tunel

Za vožnju kroz tunel važe posebna pravila, a Bosansko-hercegovački auto-moto klub (BIHAMK) objavio je spisak savjeta, koji su univerzalni, ma gdje se nalazili.

U nedostatku novca ne razmišljaju šta potpisuju

BIJELJINA, SARAJEVO - Za prezadužene građane u BiH već šest godina su otvorena vrata Kancelarije za besplatne finansijske savjete. Da je ova usluga opravdana, govori i podatak kako su od 2013. godine na njih pokucale i pomoć dobile 1.102 osobe.

Najčitanije