seks

Šest najvećih neistina koje žene govore partneru

Veoma često, u pitanju su one "bijele" laži, izgovorene sa ciljem da se partner ne osjeti razočarano, ili da mu se udovolji...

Sitnice koje će rasplamsati strast

Željeli biste biti odvažniji u krevetu i strastveniji kao ljubavna partnerica, a ne znate ni gdje početi ni šta da promijenite? Evo nekoliko sitnica koje će njega oduševiti!

Vruće lekcije koje morate “savladati” do tridesete godine

Svaki intiman odnos donosi nova iskustva, pruža posebna zadovoljstva, od kojih su neka visoko na skali, a druga na dnu. Tu je i činjenica da je sve ono u čemu partneri međusobno uživaju – normalno. Ali postoje i neke opšte istine o intimnim odnosima koje treba znati do trenutka kada ugasite 30 svjećica na torti.

Žene koje redovno dožive orgazam rade ovih pet stvari

Možda vam zvuči kao mit ili legenda o kojoj se govori, ali stvarno postoje žene koje baš svaki put tokom odnosa dožive orgazam. Kako im to polazi za rukom?

Da li je seks u trudnoći bezopasan za dijete?

Prirodno je da imate pitanja kada ste trudni i da vas mnogo toga zbunjuje, pogotovo kada je u pitanju seks i bezbjednost bebe.

Devet načina da učinite da seks traje duže

Iako svi ponekad volimo dobri stari seks na brzaka (ključna riječ u toj rečenici je ponekad), s vremena na vrijeme bismo svi voljeli da traje duže. Ali koliko duže? Bitno je da si postavite realna očekivanja što se tiče trajanja vašeg seksa, a ovi vam podaci trebalo bi da vam pomognu da redefinišete pojam “realna očekivanja”.

Žene i muškarci nisu uzbuđeni u isto vrijeme

U vezi ste i čini vam se da imate puno manje seksa nego što želite. Možda je problem samo u sinhronizaciji - doslovno. Prema istraživanju koje je provela kompanija za seksulane igračke Lovehoney muškarci i žene su uzbuđeni u različito vrijeme. Muškarci najčešće žude za seksom u jutarnjim satima, a žene su puno uzbuđenije noću.

Zašto nas seks usrećuje više nego hrana i novac?

Najbolje vježbe su one koje se rade u krevetu, a samo za 30 minuta vođenja ljubavi potroši se oko 200 kalorija, što je podjednako kao da ste 15 minuta trčali na pokretnoj traci.

Da li posteljinu treba mijenjati odmah nakon seksa?

Perete ruke nakon toaleta i tuširate se (skoro) svaki dan, ali velike su šanse da jednu stvar ne perete dovoljno često koliko bi trebalo. Pogađate, riječ je o posteljini.

Seks vam je postao malo dosadan? Isprobajte pozu "palačinka"

Da li se sjećate vremena s početka veze, kada ste vi i partner bili toliko zaluđeni jedno drugim da niste uspjevali da stignete do spavaće sobe, a da pritom ne strgnete odeću sa sebe (ili jedno drugom)? A sada se to sve nekako promijenilo? Seksa nema toliko često i skoro uvijek je sve isto?

Najčitanije