seks

Ovo su razlozi zašto ne bi trebalo voditi ljubav u vodi

Uprkos tome što vas ideja o seksu u vodi uzbuđuje, promislite dva puta prije nego što to učinite.

Jedna poza ne otkriva emocije, a ostale "govore sve" o partneru

Šta "govor tijela" i omiljene poze u krevetu otkrivaju o partneru? Da li, recimo, ako muškarac voli misionarski položaj to znači da je dosadan?

Ovo je najbolje mjesto za vođenje ljubavi

Kao prva asocijacija, kada poželimo da razmijenimo nježnosti s partnerom, gdje bismo to mogli da uradimo, većini na pamet padne spavaća soba. Ipak, po mišljenju stručnjaka, to baš i nije najbolje mjesto…

Neredovan seks donosi ozbiljne probleme

Neredovan seksualni život nije samo suša na ljubavnom i seksualnom području, nego i potencijalni okidač za niz problema. Upoznajte se sa njima i djelujte preventivno.

Jedan detalj tokom seksa otkriva da li vas partner vara

Istraživanje sprovedeno na 1.000 muškaraca i žena pokazalo je zanimljive rezultate - a tiču se odnosa između buke koje pravimo i na koji način to može da se dovede u vezu s potencijalnim varalicama!

Da li znate šta je seksualni narcizam?

Neko može funkcionisati sasvim normalno sa seksualno narcisoidnom osobom, dok neko jednostavno to ne može podnijeti… Zato, prije nego što odlučite da uđete u takav odnos, provjerite koje osobine pokazuju da je on seksualni narcis.

Pet voćki koje će se pobrinuti za vaš seksualni život

Želite novi žar u vašem ljubavnom životu? Onda uz predigru s partnerom konzumirajte ove namirnice… i slobodno pretjerujte. U namirnicama…

Seksom protiv mamurluka

Stručnjaci za seks i veze kažu kako je u ljudskoj prirodi da bude željan malo akcije nakon burne prethodne noći. Ljudi žude za instant zadovoljstvom, a najbolji način da preživite sinoćnje pijanstvo je jedan dobar orgazam nakon kojega ćete biti spašeni od mamurluka.

Šta je u seksu normalno, a šta nije?

Koliko seksa prosječno imaju partneri, pitanje je na koje svi traže odgovor… a najbolje će odgovore, naravno, ponuditi Kinsey institut, najpoznatiji na svijetu kad je seks u pitanju. Treba imati na umu da je na odgovor uticalo mnoštvo faktora, poput životne dobi, zdravstvenog stanja, seksualne želje i životnog stila.

Kratki ritual promijeniće vaš seksualni život na bolje!

Prema nedavno sprovedenom istraživanju, jedna svakodnevna navika može izazvati nove pozitivne promjene u seksualnom životu. I ne, ne radi se o nekoj novoj seksi pozi.

Najčitanije