seminar

Zajedno jačati svijest o zdravijoj sredini

BANJALUKA - Privreda, građani i institucije RS moraju zajednički raditi na jačanju svijesti o potrebi očuvanja životne sredine, kao i na usvajanju niza mjera kako bi se smanjilo zagađenje, posebno kad su u pitanju veliki industrijski zagađivači.

Prilagoditi ishranu i trening u službi zdravlja i porodice

BANJALUKA - Seminar na temu “Ishrana i trening u službi zdravlja i porodice” u septembru će moći posjetiti svi zainteresovani Banjalučani.

IT vještinama do većih šansi za posao

BANJALUKA - Dvodnevna besplatna informatička edukacija za nezaposlene osobe o IT vještinama za traženje posla u okviru projekta "JOB Lab" počela je danas na ITEP Visokoj školi u Banjaluci.

'Škola života" poredak ljubavi od 23-25 februara u Banjaluci

BANJALUKA - Vlado Ilić, jedan od najpriznatijih svjetskih terapeuta, kroz čije škole i edukativne grupe je prošlo skoro 30.000 polaznika, od 23. do 25. februara u Banjaluci će održati seminar "škole života" poredak ljubavi koja započinje uvodnim predavanjem na temu "Poravnanje-ravnoteža između primanja i davanja".

U Banjaluci počeo seminar "Ekonomsko osnaživanje mladih"

BANJALUKA – Seminar "Ekonomsko osnaživanje mladih", namijenjen za sve studente i učenike završnih razreda srednjih škola, počeo je danas u Banjaluci i trajaće do subote, 7. Oktobra.

Najčitanije