sergej lavrov

Lavrov: Rusija neće zvanično priznati vladu talibana

SOČI - Rusija ne razmatra mogućnost zvaničnog priznavanja talibanske vlade u Avganistanu, rekao je danas ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Oglasila se Njemačka na odluku Rusije da zatvori misiju pri NATO

BERLIN - Njemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas izjavio je danas da je objava ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, da Moskva zatvara svoju misiju pri NATO u Briselu, "načinila situaciju još težom".

Lavrov: Rusija smatra da je Tajvan dio Kine

NUR-SULTAN - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je da Rusija smatra da je Tajvan dio Narodne Republike Kine.

Lavrov: Rusija će se jače uključiti u rješavanje svjetskih problema

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je danas da status posmatrača u Pokretu nesvrstanih Rusiji otvara šansu da se još jače uključi u rješavanje svih neriješenih regionalnih i globalnih pitanja, ali i da pomogne u osiguranju mira.

Vučić: Slijedi radna večera sa Lavrovom i Dodikom

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će uslijediti radna večera sa ministom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom, na kojoj će im se pridružiti i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Vučić: Upoznao sam Lavrova sa objektivnim strahovima zbog situacije u regionu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u predsjedništvu Srbije sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom.

Sergej Lavrov stigao u Beograd

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov stigao je večeras u Beograd, gdje će sutra prisustvovati Samitu kojim se obilježava 60 godina od osnivanja Pokreta nesvrstanih.

Dodik: Sa Lavrovom o radu Ustavnog suda BiH i pitanju visokog predstavnika

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da će večeras u Beogradu razgovarati sa ministrom inostranih poslova Rusije Sergejom Lavrovom o Ustavnom sudu BiH, kao i o pitanju funckije visokog predstavnika u BiH.

Sastanak Dodika i Lavrova u Beogradu

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastaće se u Beogradu sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom, koji će boraviti u Srbiji povodom obilježavanja 60 godina Pokreta nesvrstanih zemalja.

Lavrov: Dolina Pandžšir priprema otpor talibanima

U dolini Pandžšir se, pod vođstvom potpredsjednika pale avganistanske vlade Amrulaha Saleha i sina pokojnog komandanta Masuda, priprema otpor talibanima, rekao je u četvrtak ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, pozvavši na pregovore o novoj vladi u Avganistanu.

Najčitanije