sjednica

Sutra nastavak sjednice parlamenta Srpske

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske nastaviće sutra redovnu sjednicu raspravom o Prijedlogu zakona o prestanku važenja Zakona o naknadama za korišćenje prirodnih resursa u svrhu proizvodnje električne energije, po hitnom postupku.

Đokić: Niko neće imati štete primjenom Zakona o koncesijama

BANJALUKA - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je večeras da se Vlada Srpske u kontinuitetu bavi pitanjem koncesija s ciljem zaštite i kvalitetnog korištenja resursa u svrhu razvoja.

Opozicija u NS RS tvrdi da je zapisnik sa 21. redovne sjednice falsifikat

BANJALUKA - Poslanici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske tvrde da zapisnik sa 21. redovne sjednice nije sačinjen u skladu sa relevantnim činjenicama, odnosno da je, kako kažu, falsifikat jer se u njemu ne navodi da poslanici opozicije nisu mogli kolektivno biti udaljeni sa te sjednice.

Nije bilo kvoruma za održavanje sjednice

SARAJEVO - Sjednica Ustavnopravne komisije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, na čijem je dnevnom redu bio zahtjev Ustavnog suda BiH za dostavljanje odgovora o zahtjevu grupe poslanika za ocjenu ustavnosti seta zakona o akcizama, nije danas održana u Sarajevu zbog nedostatka kvoruma.

U srijedu vanredna sjednica Predstavničkog doma, u četvrtak Doma naroda

SARAJEVO - Vanredna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine sazvana je za sutra u Sarajevu, a prva tačka najavljenog dnevnog reda je novi federalni zakon o penzijskom i invalidskom osiguranju.

Upitno održavanje sjednice PD FBiH: Kvorum ruši izborne jedinice

SARAJEVO - Održavanje današnje vanredne sjednice Predstavničkog doma FBiH upitno je jer se ne zna hoće li biti kvoruma.

Bradara Novaliću: Neću sazvati sjednicu Doma naroda Parlamenta FBiH za vikend

SARAJEVO - Predsjedavajuća Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidija Bradara oglasila se nakon zahtjeva premijera FBiH Fadila Novalića da za vikend zakaže hitnu sjednicu na kojoj će biti razmatran budžet za 2018. godinu.

Usvojena hitna procedura donošenja izbornog zakona

SARAJEVO - Poslanici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH usvojili su hitni postupak za razmatranje Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Izbornog zakona BiH.

Posebna sjednica parlamenta Srpske 12. decembra, upitno prisustvo opozicije

BANJALUKA – Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske usvojio je danas u Banjaluci Dnevni red i termin održavanja 25. posebne sjednice NS RS.

Zasjedalo Predsjedništvo SNSD-a: Ekonomska politika RS mora da bude razvojna

BANJALUKA - Predsjedništvo SNSD-a zaključilo je danas da ekonomska politika RS u narednoj godini mora da bude razvojna, a budžet stabilizirajući te da su očekivanja da će BDP po glavni stanovnika iduće godine u RS biti preko 9.000 KM.

Reklame

Najčitanije