sjednica

Zasjedalo Predsjedništvo SNSD-a: Ekonomska politika RS mora da bude razvojna

BANJALUKA - Predsjedništvo SNSD-a zaključilo je danas da ekonomska politika RS u narednoj godini mora da bude razvojna, a budžet stabilizirajući te da su očekivanja da će BDP po glavni stanovnika iduće godine u RS biti preko 9.000 KM.

Brnabić: Uskoro Deklaracija o opstanku srpske nacije, saradnja sa RS prioritet

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Barnabić istakla je danas da je saradnja sa Republikom Srpskom veoma visoko na listi prioriteta Vlade Srbije i da će biti intenzivirana u naredom periodu.

Savjet ministara o budžetu institucija BiH od 2018. do 2020.

SARAJEVO - Sjednica Savjeta ministara Bosne i Hercegovine biće održana danas u Sarajevu, a na dnevnom redu, između ostalog, naći će se i Nacrt dokumenta okvirnog budžeta institucija BiH za period od 2018. do 2020. godine.

Dodik: Prenošenje fiskalne nadležnosti bila najteža odluka za Srpsku

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je najteža odluka za Srpsku bila prenošenje fiskalne suverenosti na nivo BiH, formiranjem Uprave za indirektno oporezivanje.

Cvijanović: Ešdaun jedan od najvećih destruktivaca

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je bivši visoki predstavnik u BiH Pedi Ešdaun bio jedan od najvećih destruktivaca koji je u BiH predstavljao međunarodnu zajednicu.

NDP: Navesti da se od referenduma odustaje zbog sankcija

BANJALUKA – NDP je predložio amandman na Prijedog odluke o stavljanju van snage odluke o sazivanju referenduma u kojem traži da se navede da se od referenduma odustaje zbog sankcija.

Dodik: Zajedno se suprotstaviti miješanju stranaca

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je opoziciju da se zajedno sa vlašću suprotstave miješanju stranaca u unutrašnje stvari BiH i Srpske i da na taj način počnu borbu za novu Republiku Srpsku u kojoj će se pokazati subjektivitet i suverenost Republike i Narodne skupštine Srpske.

Dodik: Ako opozicija promijeni mišljenje, referendum će biti održan

BANJALUKA - U Banjaluci je u toku posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti predloženo da bude stavljena van snage Odluka o raspisivanju referenduma o radu Suda i Tužilaštva BiH iz 2015. godine.

Danas posebna sjednica o povlačenju odluke o raspisivanju referenduma

BANJALUKA - U Banjaluci će danas biti održana posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti predloženo da bude stavljena van snage Odluka o raspisivanju referenduma o radu Suda i Tužilaštva BiH iz 2015. godine.

Posebna sjednica o referendumu 6.novembra

BANJALUKA - Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske utvrdio je danas prijedlog dnevnog reda i termin održavanja 24. posebne sjednice.

Reklame

Najčitanije