sjednica

Sjednica Parlamenta BIH prekinuta, nastavak 5. jula

SARAJEVO - Sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH ponovo je prekinuta i za 5. jul je zakazan njen nastavak.

Opozicija traži da Cvijanovićeva dođe u parlament

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine RS počela je usvajanjem dnevnog reda, a opozicioni poslanici zatražili su da se Željka Cvijanović, predsjednica Vlade RS, pojavi na Aktuelnom času.

Cvijanović: U RS nema prostora za zbrinjavanje migranata

BANJALUKA - Željka Cvijanović, premijer RS, nakon posebne sjednice Vlade RS posvećene migrantima, rekla da nema uslova za zbrinjavanje migranata na teritoriji RS niti će Vlada RS prihvatiti nijednu odluku Savjet ministara koje se odnose na zbrinjavanje migranata u RS.

O rebalansu budžeta na posebnoj sjednici 15. maja

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske trebalo bi po hitnom postupku na posebnoj sjednici 15. maja da razmatra Prijedlog rebalansa budžeta Republike Srpske za ovu godinu u ukupnom iznosu 3,424 milijarde KM, zaključio je skupštinski Kolegijum.

Odgođena sjednica Doma naroda BiH

SARAJEVO – Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH koja je trebalo da bude održana danas, odgođena je usljed nedostatka kvoruma.

Parlament Srpske zakazuje sjednicu posvećenu smrti Davida Dragičevića

BANJALUKA – Kolegij Narodne skupštine RS je za petak zakazao sjednicu na kojoj će biti utvrđen datum održavanja posebne sjednice posvećene smrti Davida Dragičevića, saopšteno je iz te institucije.

U utorak hitna sjednica Parlamenta BiH o izvještaju Evropske komisije

SARAJEVO - Hitna sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH o temi "Privremeni izvještaj Evropske komisije 2018" zakazana je za utorak, 24. aprila, u Sarajevu na zahtjev grupe poslanika Nezavisnog bloka, SBB, SDP i A-SDA.

Sutra sjednica Predsjedništva BiH

SARAJEVO - Predsjedništvo Bosne i Hercegovine sutra bi trebalo razmatrati Ugovor o finansiranju (Koridor 5C Mostar Jug) između Bosne i Hercegovine i Evropske investicione banke (EIB) i Ugovor o finansiranju (Koridor 5C Zenica Sjever) između Bosne i Hercegovine i Evropske investicione banke (EIB).

Bosić zakazao hitnu sjednicu na zahtjev SNSD-a

SARAJEVO - Hitna sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH zakazana je za sutra, na zahtjev Kluba poslanika SNSD-a, sa jednom tačkom dnevnog reda: "Ratnohuškačke izjave člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića u vezi sa proizvodnjom naoružanja u fabrikama namjenske industrije na teritoriji FBiH".

Danas konsultacije u Parlamentu FBiH, dnevni red nepoznat

SARAJEVO - Edin Mušić, predsjedavajući Predstavničkog doma FBiH, uputio je poziv predsjednicima klubova stranaka u ovom domu da danas dođu na konsultacije.

Najčitanije