skelet

Identifikovani skeletni ostaci pronađeni u julu u šumi kod Banjaluke

BANJALUKA - Utvrđen je identitet ženske osobe čiji su skeletni ostaci pronađeni u julu ove godine u šumi u banjalučkom naselju Dragočaj,

Robotski skelet koji "čita misli" korisnika

Prema posljednjim izveštajima jedan korisnik koji nema sposobnost kretanja uspio je da uz pomoć robotskog spoljašnjeg skeleta napravi prve pokrete, a zahvaljujući tome što, kako se opisuje, skelet "čita misli onoga koji ga koristi".

Izgorjela kuća kod Teslića, pronađen skelet

DOBOJ - Skeletni ostaci pronađeni su u napuštenoj kući u teslićkom naselju Buletić, koja je rano jutros izgorjela, potvrđeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

U šumi kod Banjaluke pronađene kosti nestale žene?

BANJALUKA - Pregledom kostiju pronađenih u šumi u banjalučkom naselju Dragočaj utvrđeno je da su ljudskog porijekla, te da se najvjerovatnije radi o starijoj ženskoj osobi, a ne isključuje se ni mogućnost da je riječ o starici koja je nestala prije nekoliko godina.

Mještani banjalučkog naselja pronašli skelet u šumi

​BANJALUKA - U banjalučkom naselju Dragočaj pronađeni su skeletni ostaci, a u toku je njihova identifikacija, rekla je Srni portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović.

Skelet dinosaurusa prodat za 2,3 miliona dolara

PARIZ - Skelet dinosaurusa dugog devet metara i visokog 2,6 metara prodat je za 2,3 miliona dolara na aukciji u Parizu.

Pronađen 2.000 godina star skelet sa ranama poput Isusovih

Skelet iz rimskog doba tek je drugi fizički dokaz o razapinjanju. Jedini drugi primjer jeste ekser dužine 19 centimetara, pronađen u tijelu jednog Jevrejina 1968. godine u Jerusalimu.

Pronađen skelet čovjeka koji je pokušao da se spase užasa Pompeje

Zvaničnici arheološkog lokaliteta Pompeja saopštili su novo otkriće - skelet muškarca pogođenog ogromnim kamenom, dok je pokušavao da pobjegne od erupcije vulkana Vezuv 79. godine.

Naučnici otkrili skelet bebe najstarijih stanovnika Amerike

Naučnici su, proučavajući skelet praistorijske bebe, ustanovili na osnovu DNK da pripada najstarijim kolonizatorima Amerike ikada otkrivenim.

Najčitanije