smještaj

Festivali ispunili hotele u Banjaluci, traži se krevet više

​Da su brojne manifestacije u gradu, kojih je u posljednja tri mjeseca bilo više od 100, privukle veliki broj turista, svjedoče podaci hotelijera da je samo proteklog vikenda popunjenost smještajnih kapaciteta bila oko 80 odsto.

Usvojene izmjene cjenovnika smještaja: Poslanicima jeftiniji apartmani

ISTOČNO SARAJEVO - Poslanici i ostali predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH, koji se odluče da stanuju u Administrativnom centru Vlade RS u Istočnom Sarajevu, za mjesečno iznajmljivanje apartmana do sada su plaćali 475 maraka, s tim što od danas apartmanski smještaj mogu dobiti i za 400 KM.

Studenti traže da budu oslobođeni plaćanja smještaja 10 mjeseci

BANJALUKA - Grupa studenata okupila se ispred prvog paviljona studentskog centra Nikola Tesla u Banjaluci tražeći da brucoši, njih 87, koji su dobili smještaj u drugom paviljonu, budu oslobođenji plaćanja smještaja deset mjeseci, ili tri mjeseca sa hranom.

I dalje bez rješenja za smještaj migranata

SARAJEVO - Koordinator sa međunarodnim organizacijama koje se bave pitanjem migranata Husein Delić izjavio je Srni da je u posljednje vrijeme povećan broj migranata na području Velike Kladuše, a da i dalje nema nikakvog poboljšanja uslova za njihov smještaj.

Nekadašnja "Bira" novi smještaj za migrante?

BIHAĆ - Nova lokacija za smještaj migranata u Bihaću vjerovatno će biti nekadašnja tvornica za proizvodnju rashladnih uređaja "Bira" i u toku su pregovori o tome s vlasnikom te firme, potvrdili su u Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM).

Za migrante u planu kontejnersko naselje

BIHAĆ - Vlada USK traga za alternativnom lokacijom u Bihaću gdje bi se mogli izmjestiti migranti koji trenutno borave u Đačkom domu, kako bi se moglo izvršiti renoviranje ovog objekta.

Unija studenata RS strahuje da svi studenti neće imati smještaj

BANJALUKA - Unija studenata RS tvrdi da rekonstrukcija prvog i drugog paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka nije ni približno gotova, a nastava za studente prvog ciklusa studija počinje 8. oktobra, pa strahuju da svi studenti neće imati adekvatan smještaj.

Migrante smještaju u minirano područje!

SARAJEVO - Jedini prostor koji je BiH uspjela bez protivljenja lokalnog stanovništva ustupiti za smještaj migranata, čini se da je opasan zbog toga što postoji mogućnost da je lokalitet miniran.

Postignut dogovor o smještaju migranata

SARAJEVO - Semiha Borovac, ministar ljudskih prava i izbjeglica u BiH kazala je danas da je postignut dogovor na sastanku sa načelnicima iz Unsko-Sanskog kantona, te da će u narendih nekolio dana migranti biti smješteni u Centru u Velikoj Kladuši i Lipama u Bosanskom Petrovcu.

Učenici iz Beograda ostali bez smještaja na ekskurziji u Španiji

Grupa od oko 150 učenika koja se prije dva dana uputila u Španiju na ekskurziju, po dolasku u španski grad Ljoret de Mar, nije mogla da uđe u hotelski smeštaj koji je bio rezervisan u okviru aranžmana koji je uplaćen u agenciji "B2R".

Najčitanije