snijeg

Snježne lavine otežavaju saobraćaj prema Sarajevu

FOČA- Snježne lavine u kanjonu Bistrice otežavaju saobraćaj na putu Foča-Sarajavo i zadaju probleme zimskim službama, ali nije bilo zastoja i obustave saobraćaja, rečeno je u preduzeću "Srbinjeputevi".

Snijeg izazvao haos u saobraćaju, 30 udesa u Sarajevu

SARAJEVO - Na svim putnim pravcima na području Sarajevsko-romanijske regije saobraćaj se odvija otežano zbog jačine snijega koji pada, izjavio je Srni dežurni na centralnom punktu zimskog održavanja "Romanijaputeva" Sokolac Nenad Samardžija.

Dio Hrvatske pod vodom, sve pod snijegom

ZAGREB, RIJEKA -- Dio Hrvatske bori se sa izlivanjem rijeka. Snijeg zavejao skoro cijelu zemlju.

Vozači oprez: Ugažen snijeg i klizavi kolovozi

BANJALUKA - U većini krajeva Republike Srpske kolovozi su mokri i klizavi, u višim predjelima i preko planinskih prevoja ima ugaženog snijega, a poledice posebno preko planinskih prevoja, kao i na prilazu mostovima i tunelima, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog snijega otkazan trening "Zmajeva"

Snježna idila, niske temperature i sivilo na ulicama, zatekli su danas najbolje fudbalere BiH, koji su se okupili u Razgradu uoči prijateljske utakmice u petak sa Bugarskom.

Snijeg, kiša i niže temperature naredne dvije sedmice u BiH

BANJALUKA - Nestabilne vremenske prilike preovladavat će u Bosni i Hercegovini u narednih petnaest dana, navodi se u dugoročnoj vremenskoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Danas zahlađenje sa kišom i snijegom

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje zahlađenje sa kišom i snijegom, koji će tokom noći početi da pada u većini krajeva.

Snijeg urušio krovove na ambulantama, ispaštaju pacijenti

SANSKI MOST - Krovovi na nekoliko zdravstvenih ambulanti u naseljenim mjestima na području općine Sanski Most oštećeni su usljed velikih količina snijega i leda, zbog čega su neki objekti trenutno potpuno neuslovni za rad.

Snijeg ojadio drvoprerađivače

SANSKI MOST - Visok snježni pokrivač na području Unsko-sanskog kantona potpuno je zaustavio eksploataciju drvne sirovine i njenu dopremu u ovdašnje drvoprerađivačke pogone, a neki od njih su potpuno obustavili svoj rad.

Radojičić: Pratimo situaciju u vezi sa otapanjem snijega

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da su vodotokovi na području grada pod kontrolom, te da nadležne službe prate situaciju u vezi sa otapanjem snijega.

Najčitanije