snijeg

Snijeg u ponedjeljak na planinama u BiH

BANJALUKA – Prema prognozama meterologa na planinama u BiH u ponedjeljak će pasti snijeg.

Švajcarska polako ostaje bez snijega

LONDON - Švajcarska, zemlja čuvena po luksuznim skijalištima i planinskim vrhovima prekrivenim snijegom, ostaje bez ovog bijelog pokrivača, upozoravaju naučnici.

U Južnoj Africi pao snijeg

U Južnoj Africi pao je snijeg. Hladna fronta donijela je pad temperatura i zimske oborine usred septembra, uglavnom u jugozapadne dijelove zemlje.

Snijeg na planinama u Sloveniji i Italiji

LJUBLJANA - Na planinama u Sloveniji i Italiji pada snijeg, a kako se očekuje napadaće i do visine od pola metra.

Noriljsk prekriven snijegom usred jula

NORILJSK - Ruski grad Noriljsk prekriven je snijegom usred jula - 175.000 stanovnika "uživa" u zimskim radostima, dok je veliki dio Evrope izložen vrelinama i požarima.

Pao snijeg na rumunskim Karpatima

BUKUREŠT - Snijeg je pokrio rumunski dio Karpata, a temperatura vazduha na pojedinim mjestima pala je ispod devet stepeni Celzijusovih.

Na Biokovu pao snijeg

Usljed naglog zahlađenja koje je zahvatilo naše područje na Biokovu je pao snijeg, a temperatura na primorju je spala za čak 15 stepeni.

U Normandiji pao snijeg

PARIZ - U Normandiji, regionu na sjeveru Francuske, pada snijeg pošto je hladni talas pogodio Francusku "otjeravši" lijepo i toplo vrijeme.

U Njujorku napadalo 13 centimetara snijega: Najobilnije aprilske padavine od 1982.

NJUJORK - Prvog dana aprila u Njujorku je napadalo 13 centimetara snijega, izjavio je Džej Engl, meteorolog iz Nacionalne hidrometrerološke službe.

Snijeg zabijelio dio Dalmacije

Najavljeno zahlađenje donijelo je protekle noći snijeg na Biokovo gdje je palo oko pet-šest centimetara snijega koji je zabijelio više biokovske vrhove, kao i dio priobalnog dijela planine.

Najčitanije