sport

Počinje program razvoja sporta kroz školske sekcije

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić potpisao je danas sa direktorima banjalučkih osnovnih škola i 27 profesora fizičkog vaspitanja ugovor o realizaciji programa "Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije", čiji je cilj podizanje nivoa fizičke aktivnosti učenika.

Izabrani profesori za projekat razvoja sporta u banjalučkim školama

BANJALUKA - Komisija za izbor profesora fizičkog vaspitanja i sporta za realizaciju projekta "Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije", sačinila je rang-listu profesora fizičkog vaspitanja i sporta i prijedlog izabranih škola u kojima će se sprovoditi ovaj projekat.

Od septembra besplatne sportske sekcije u svim banjalučkim školama

BANJALUKA - Na javni poziv za projekat besplatnih sportskih sekcija u banjalučkim osnovnim školama prijavilo se 38 nezaposlenih profesora fizičkog vaspitanja, podaci su Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Počinje sedmica sporta i kulture u Kneževu

KNEŽEVO - Organizacija mladih aktivista Kneževo (MAK) uz pomoć opštine Kneževo i ove godine u Kneževu organizuje "Sedmicu sporta i kulture" u periodu od 30.07. do 05.08.2018. godine.

Stigla je dugoočekivana Lada Vesta Sport

Nakon što je prije dvije godine na Međunarodnom sajmu automobila u Moskvi otkrivena studija Lade Veste Sport, najveći ruski automobilski proizvođač otkrio je i serijsku verziju.

Sport klub svima po istoj cijeni

SARAJEVO - Ustavni sud Bosne i Hercegovine odbio je kao neosnovanu apelaciju kompanije "United Media Dstribution" u vezi sa slučajom "Sport klub", a kako kažu u Asocijaciji kabel operatera i distributera mrežnih usluga u BiH (AKOP), na taj način je ponovo potvrđeno da je ta kompanija dužna operaterima u BiH dati programe Sport klub pod jednakim uslovima kao što su dali kompaniji "Telemach".

Probleme sa Sport klubom rješiti u roku od 15 dana

SARAJEVO - Ministarstvo pravde BiH naložilo je Konkurencijskom savjetu BiH da o zahtjevu Asocijacije kablovskih operatera i distributera mrežnih usluga u BiH (AKOP) za izvršenje rješenja tog savjeta u slučaju "Sport kluba" mora odlučiti u roku od 15 dana.

Sportske fotografije koje će vas oduševiti, zasmijati, ali i uplašiti

Profesionalni sportisti za uspjehe koje postižu pripremaju se čitav život, a u svoju formu ulažu mnogo truda, vremena i odricanja.

Rusija izgubila pravo na organizacije međunarodnih sportskih takmičenja?

MOSKVA - Rusija od aprila ne može da organizuje međunarodna sportska takmičenja, navodi se u dokumentu Svjetske antidoping agencije (VADA) koji je usvojen u novembru 2017. godine.

Usvojen Program razvoja sporta grada: Raspodjela sredstava po rezultatima

BANJALUKA - Program razvoja sporta grada za ovu godinu, koji je danas usvojen na sjednici Skupštine grada, donosi mnogo novina, a najbitnija je ta da će prvi put sredstva biti raspodijeljena po sportskim rezultatima.

Najčitanije