sport

Šta su slavni sportisti uradili s prvim velikim platama?

Mnogi fudbaleri do prvih plata nisu imali veliki novac na raspolaganju pa je zanimljivo to šta su oni kupili kada su prvi put zaradili poveće sume.

Španija dozvolila sportistima sa Kosova zastavu i himnu

Španija je dozvolila kosovskim sportistima da ubuduće na svjetskim takmičenjima koja se održavaju u toj zemlji koriste simbole, zastavu i himnu, navodi se u zajedničkoj izjavi Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) i Nacionalnog olimpijskog komiteta Španije (NOK).

Borković: Vratiću se u TCR, imam neraščišćene račune

Srpski automobilista Dušan Borković rekao je poslije posljednje trke u TCR šampionatu da je zadovoljan ostvarenim rezultatima u cijeloj sezoni.

"Sport u školama“: Nova sportska oprema za sve banjalučke škole

BANJALUKA - U Banjaluci će 26 osnovnih škola uskoro dobiti sportsku opremu i rekvizite u okviru gradskog projekta "Sport u školama", kojim je predviđeno da se đaci bez bilo kakvih naknada bave željenim sportom, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Počinje program razvoja sporta kroz školske sekcije

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić potpisao je danas sa direktorima banjalučkih osnovnih škola i 27 profesora fizičkog vaspitanja ugovor o realizaciji programa "Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije", čiji je cilj podizanje nivoa fizičke aktivnosti učenika.

Izabrani profesori za projekat razvoja sporta u banjalučkim školama

BANJALUKA - Komisija za izbor profesora fizičkog vaspitanja i sporta za realizaciju projekta "Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije", sačinila je rang-listu profesora fizičkog vaspitanja i sporta i prijedlog izabranih škola u kojima će se sprovoditi ovaj projekat.

Od septembra besplatne sportske sekcije u svim banjalučkim školama

BANJALUKA - Na javni poziv za projekat besplatnih sportskih sekcija u banjalučkim osnovnim školama prijavilo se 38 nezaposlenih profesora fizičkog vaspitanja, podaci su Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Počinje sedmica sporta i kulture u Kneževu

KNEŽEVO - Organizacija mladih aktivista Kneževo (MAK) uz pomoć opštine Kneževo i ove godine u Kneževu organizuje "Sedmicu sporta i kulture" u periodu od 30.07. do 05.08.2018. godine.

Stigla je dugoočekivana Lada Vesta Sport

Nakon što je prije dvije godine na Međunarodnom sajmu automobila u Moskvi otkrivena studija Lade Veste Sport, najveći ruski automobilski proizvođač otkrio je i serijsku verziju.

Sport klub svima po istoj cijeni

SARAJEVO - Ustavni sud Bosne i Hercegovine odbio je kao neosnovanu apelaciju kompanije "United Media Dstribution" u vezi sa slučajom "Sport klub", a kako kažu u Asocijaciji kabel operatera i distributera mrežnih usluga u BiH (AKOP), na taj način je ponovo potvrđeno da je ta kompanija dužna operaterima u BiH dati programe Sport klub pod jednakim uslovima kao što su dali kompaniji "Telemach".

Najčitanije