srbija

Konačni rezultati izbora u Srbiji: SNS-u 188 mandata, Dačiću i Palmi 32

BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) Srbije objavila je konačne rezultate parlamentarnih izbora prema kojima je najviše mandata, 188, osvojila izborna lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Vanredna situacija i u Kraljevu

Vanredna situacija proglašena je danas i u Kraljevu, usljed pogoršanja epidemiološke situacije izazvane širenjem kovida 19.

Pelemiš: Treba jasno i glasno reći - virus nije oslabio

BEOGRAD - Infektolog Mijomir Pelemiš kaže da treba jasno i glasno reći da virus nije oslabio i da ne bira uzrast.

U Srbiji još 325 zaraženih, osam osoba preminulo

BEOGRAD - Virus korona u Srbiji odnio je još osam života, a zaraženo je 325 ljudi.

Kretanje građana Srbije smanjeno i do 81 odsto

BEOGRAD - Kretanje građana Srbije je smanjeno zbog epidemije virusa korone, a najveći pad se odnosi na odlazak na radna mjesta - 81 odsto i kretanje građana na stanicama javnog prevoza koje je manje za 80 odsto, pokazuje izvještaj kompanije Google.

Kisić: Visoke temperature nisu ubile virus, to se neće ni dogoditi

Zamjenica direktora Instituta Batut Darija Kisić Tepavčević rekla je da se nije očekivalo da će se virus korona ovako ponašati u ljetnom periodu.

Olujno nevrijeme zahvatilo više dijelova Srbije

BEOGRAD - Olujno nevrijeme, praćeno provalom oblaka, grmljavinom, jakim vjetrom i gradom pogodilo je danas poslije podne više dijelova Srbije.

U Novi Pazar stiglo deset novih respiratora

BEOGRAD - U Novom Pazaru je u posljednja tri dana zabilježen blagi pad broja zaraženih virusom korona, izjavio je danas koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Ðerlek i istakao da je u tu zdravstvenu ustanovu stiglo deset novih respiratora.

Zaraženo još 309 ljudi, umrlo 11 osoba u Srbiji

BEOGRAD - U Srbiji su u posljednja 24 sata potvrđeno još 309 slučaja virusa korona od 8.102 testiranih uzoraka.

Beograd zatvara noćne klubove i studentske domove

BEOGRAD – Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, rekao je večeras da će jedna od mjera u Beogradu za sprečavanje širenja virusa korona biti zatvaranje noćnih klubova i splavova u periodu od 23 do 6 časova, kao i kafića koji nemaju izlaz na otvoreno, odnosno bašte.

Najčitanije