stipendije

Stipendije za 109 studenata

BANJALUKA - Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport grada objavilo je u petak rang-listu studenata, kojom je ukupno 109 studenata dobilo gradsku stipendiju po ovom osnovu.

Grad Prijedor dodjeljuje 65 studentskih stipendija

PRIJEDOR - Grad Prijedor će u školskoj 2018/2019. godini dodijeliti 65 od ukupno predviđenih 78 studentskih stipendija, saopšteno je iz Gradske uprave.

Konkurs za dodjelu studentskih stipendija

GRADIŠKA - Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić raspisao je danas konkurs za dodjelu stipendija studentima u akademskoj 2018/2019. godini.

Pogledajte rang listu srednjoškolaca koji su dobili stipendiju Grada Banjaluke

BANJALUKA - Grad Banjaluka u školskoj 2018/2019. godine stipendiraće ukupno 1.238 učenika srednjih škola, za šta će iz gradskog budžeta biti izdvojeno oko milion KM.

Britanski HMC nudi stipendije od 30.000 do 40.000 funti mladima iz BiH

Djevojke i mladići, koji će na početku naredne školske godine imati najmanje 16, a najviše 17 i po godina, mogu da dobiju stipendije u Velikoj Britaniji.

Raspisan konkurs za studentske stipendije

BANJALUKA - Konkurs za dodjelu stipendija grada Banjaluka studentima prvog ciklusa na visokoškolskim ustanovama raspisan je danas i trajaće do 14. novembra.

Konkurs za studentske stipendije otvoren do 14. novembra

BANJALUKA - Grad Banjaluka raspisao je danas konkurs za dodjelu stipendija studentima prvog ciklusa na visokoškolskim ustanovama, a prijave se mogu predati do 14. novembra.

Konkurs za stipendije Grada Banjaluka: Za deficitarna zanimanja 250 KM

BANJALUKA - Gradska uprava raspisaće u ponedjeljak konkurs za dodjelu gradskih stipendija studentima prvog ciklusa visokoškolskog obrazovanja.

Konkurs za studentske stipendije od 15. oktobra

BANJALUKA - U okviru programa podrške mladima, banjalučka Gradska uprava raspisaće u ponedjeljak, 15. oktobra, konkurs za dodjelu gradskih stipendija studentima prvog ciklusa visokoškolskog obrazovanja.

Raspisan konkurs za dodjelu učeničkih stipendija

PRIJEDOR - Gradska uprava Prijedor raspisala je danas konkurs za dodjelu 60 učeničkih stipendija u iznosu 70 KM.

Najčitanije