sukob

Užasavajuće povrede indijskih vojnika poginulih u Himalajima

NJU DELHI - Indijski vojnici koji su poginuli u bliskoj borbi tokom prošlomjesečnog sukoba s pripadnicima kineske armije na indijsko-kineskoj granici u dolini rijeke Galvan u zapadnim Himalajima bili su brojčano nadjačani, a mnogi su stradali od užasavajućih povreda nanesenih hladnim oružjem, navodi Rojters, prenoseći tvrdnje više izvora u Indiji.

Stanković "precrtao" Pavkova, Terzić sazvao sastanak

Milan Pavkov je, po svemu sudeći, završio epizodu u Crvenoj zvezdi.

Tuča migranata u Velikoj Kladuši, jedan teško povrijeđen

SARAJEVO - Migrant iz Avganistana zadobio je teške povrede stomaka koje mu je hladnim oružjem zadao migrant iz Pakistana u kampu "Miral" u Velikoj Kladuši, izjavio je Srni portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Veliki sukobi policije i demonstranata u Londonu

LONDON - Sukobi i tuča izbili su između različitih grupa i policije kod stanice Voterlu u Londonu, rekli su očevici.

Sukob policije i demonstranata u Londonu

LONDON - Britanska policija sukobila se danas sa demonstrantima u centru Londona, piše "Dejli ekspres".

Dačić: Ne postoji sukob s Vučićem

BEOGRAD - Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danas da ne postoji sukob između njega i predsjednika Aleksandra Vučića i da SPS nije napravio predizborni spot odbora te stranke u Raškoj, u kojem se prikazuje fudbalska utakmica i fudbaleri koji u crvenim dresovima daju gol igračima u plavim dresovima uz slogan "Iz keca u dvojku".

Protest protiv mjera, sukob s policijom u Njemačkoj

BERLIN - Njemačka policija u opremi za razbijanje demonstracija i sa zaštitnim maskama sukobila se danas sa demonstrantima, koji su ponovo protestovali u centru Berlina protiv restriktivnih mjera zbog epidemije korona virusa, a uhapšeno je više od 100 osoba.

Ukrajina poziva Rusiju da obezbijedi prekid vatre u Donbasu

BEOGRAD - Ukrajina je danas pozvala Rusiju da ispuni bezbjednosne obaveze prema Minskim sporazumima i obezbijedi trajni prekid vatre u Donbasu.

U Budvi povrijeđen policajac, privedeno 25 navijača Partizana

​BUDVA - Jedan policajac je povrijeđen, a 25 navijača vaterpolo kluba Partizan privedeno je u Cenar bezbjednosti Budva nakon incidenata prije početka meča između "Primorca" iz Kotora i beogradskog tima.

Sukobi na grčko-turskoj granici, suzavac i vodeni topovi

ATINA - Sukobi su izbili rano jutros na grčko-turskoj granici, kada su grčke snage ispalile suzavac i vodene topove kako bi zaustavile migrante, dok su turski graničari ispalili velike količine suzavca na grčku stranu granice, javlja AP.

Najčitanije