teretana

Ana Kokić pokreće privatni biznis

Ana Kokić (37) pokreće privatni biznis koji će joj, pored pjevanja, donositi novac. Pevačica će u posao uložiti novac koji je uštedjela, a nije riječ o pokretanju klasičnog "ženskog posla", s obzirom na to da većina žena mahom otvara kozmetičke salone ili butike.

Čuvajte zdravlje i dok vježbate

Kroz brojna istraživanja otkriveno je kako se mnoge bakterije i virusi donose kući iz teretane, te zbog toga mnogi izbjegavaju odlaske na trening.

Otvorena teretana za osobe s invaliditetom

SANSKI MOST - Fitnes-centar i teretana za osobe s invaliditetom i fizičkim oštećenjima započeli su nedavno s radom u Sanskom Mostu, a radi se o projektu koji realizuje Savez udruženja invalidnih osoba USK.

Teretana na otvorenom u Bijeljini

BIJELJINA - U Gradskom parku u Bijeljini danas je predata na upotrebu teretana na otvorenom čiju su izgradnju finansirali grad sa 47.800 KM i EU sa 15.000 KM.

Nove teretane na otvorenom u Česmi i Obilićevu

Mještani Obilićeva i Česme dobili su teretane na otvorenom. Radovi su uspješno okončani ovih dana, i nova mjesta za vježbanje na otvorenom su dostupna i stanovnicima ovih naselja.

Vic dana: Čiji je ovaj mobilni?

Teretana. Zvoni mobilni.

Teretana na otvorenom u Drvaru

DRVAR - Omladinskoj organizaciji iz Drvara američki USAID odobrio je 8.000 KM za projekat postavljanja teretane na otvorenom u Sportsko-rekreativnom centru u ovoj opštini, rekao je Srni predsjednik organizacije Željko Papak.

Student umro tokom treninga u teretani

BEOGRAD - Stefan Zečević (24) umro je u teretani u Bulevaru Zorana Đinđića tokom treninga.

Božo Vrećo fotografijom iz teretane pokazao kako održava kondiciju

Poznati bh. interpretator sevdalinki Božo Vrećo već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuje fotografije i kratke video isječke kojima pokazuje svojim fanovima kako održava kondiciju i kako se sprema za svoje buduće nastupe. Tako je bilo i juče.

Nepravilno vježbanje može dovesti do povreda

BANJALUKA - Odlazak u fitnes-centre i teretane postao je pozitivna praksa sve većeg broja ljudi, ali neadekvatno vježbanje i nepravilno korištenje sprava može dovesti do ozbiljnih povreda, tvrde stručnjaci, a upozoravaju i skijaše da budu oprezniji.

Najčitanije