teretana

Nove teretane na otvorenom u Česmi i Obilićevu

Mještani Obilićeva i Česme dobili su teretane na otvorenom. Radovi su uspješno okončani ovih dana, i nova mjesta za vježbanje na otvorenom su dostupna i stanovnicima ovih naselja.

Vic dana: Čiji je ovaj mobilni?

Teretana. Zvoni mobilni.

Teretana na otvorenom u Drvaru

DRVAR - Omladinskoj organizaciji iz Drvara američki USAID odobrio je 8.000 KM za projekat postavljanja teretane na otvorenom u Sportsko-rekreativnom centru u ovoj opštini, rekao je Srni predsjednik organizacije Željko Papak.

Student umro tokom treninga u teretani

BEOGRAD - Stefan Zečević (24) umro je u teretani u Bulevaru Zorana Đinđića tokom treninga.

Božo Vrećo fotografijom iz teretane pokazao kako održava kondiciju

Poznati bh. interpretator sevdalinki Božo Vrećo već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuje fotografije i kratke video isječke kojima pokazuje svojim fanovima kako održava kondiciju i kako se sprema za svoje buduće nastupe. Tako je bilo i juče.

Nepravilno vježbanje može dovesti do povreda

BANJALUKA - Odlazak u fitnes-centre i teretane postao je pozitivna praksa sve većeg broja ljudi, ali neadekvatno vježbanje i nepravilno korištenje sprava može dovesti do ozbiljnih povreda, tvrde stručnjaci, a upozoravaju i skijaše da budu oprezniji.

Česma i Obilićevo dobijaju teretane na otvorenom

BANJALUKA - Mještani naselja Obilićevo i Česma dobiće iduće godine teretane na otvorenom, rekli su u Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport. Teretana na otvorenom u Obilićevu trebalo bi da bude izgrađena na lokaciji kod novog Zelenog mosta, a u Česmi kod fudbalskog igrališta.

Požar u teretani, 12 vatrogasnih vozila na licu mjesta

LONDON - Teretanu u sjeveroističnom dijelu Londona zahvatio je požar. Iz Hajbari Lejžer centra pozvali su vatrogasnu službu nešto nakon 12 časova, javio je BBC.

Starčevica i Lazarevo dobili teretane na otvorenom

BANJALUKA - Mještani banjalučkih naselja Starčevica i Lazarevo dobili su teretane na otvorenom, a posao vrijedan 20.000 KM obavilo je preduzeće "Progres gradnja".

Teretane na otvorenom u Lazarevu i na Starčevici

BANJALUKA - U banjalučkim naseljima Lazarevo i Starčevica danas je počela izgradnja dvije teretane na otvorenom, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 20.000 KM sa ciljem da se obezbijede novi sadržaji za rekreaciju u prirodi.

Najčitanije