teroristički napad

Brenton Tarant zvanično optužen za terorizam

KRAJSTČERČ - Novozelandske vlasti su u optužnicu protiv Brentona Taranta koji je ubio 51 osobu u napadima na džamije u Krajstčerču uključili i teroristički akt.

Teroristički napad na hotel u Pakistanu

ISLAMABAD - Grupa terorista napala je hotel sa pet zvjezdica "Perl kontinental" u pakistanskom gradu Guadaru, saopštila je policija.

Sahranjena djeca milijardera poginula u napadima na Šri Lanki

KOPENHAGEN - U gradu Arhus je u nedjelju sahranjeno troje djece najbogatijeg čovjeka Danske koja su poginula u nedavnim terorističkim napadima na Šri Lanki.

Napad na crkvu u Burkini Faso, najmanje šest mrtvih

UAGADUGU - Nepoznati napadači ubili su najmanje šest osoba kada su otvorili vatru na crkvu u gradiću Silgadži na sjeveru Burkine Faso, izjavili su danas zvaničnici.

Spriječen teroristički napad

PARIZ - Francuska je spriječila teroristički napad i zadržala je četiri osumnjičene osobe u pritvoru, izjavili su danas zvaničnici.

Objavljen novi snimak terorista sa Šri Lanke

KOLOMBO - Šest dana nakon masakra na Šri Lanki, u kojem je ubijeno najmanje 253 ljudi, objavljen je snimak dvojice terorista kako ulaze u hotel u kojem je izvršen jedan od bombaških napada.

Dvije osobe preživjele eksploziju u skrovištu ekstremista na Šri Lanki

KOLOMBO - Djevojka i žena preživjele su eksploziju u skrovištu ekstremista koji su povezani sa napadima na crkve i hotele u Šri Lanki u kojima je poginulo više od 300 ljudi

Najmanje 20 mrtvih tokom hvatanja osumnjičenih za napade na Šri Lanki

KOLOMBO - Najmanje 20 osoba je u petak poginulo, od toga dvojica ili više osumnjičenih militanata, tokom policijske akcije hvatanja osumnjičenih terorista u istočnoj Šri Lanki, piše "The Guardian".

Šef policije Šri Lanke podnio ostavku zbog terorističkih napada

KOLOMBO - Šef policije Šri Lanke podnio je ostavku poslije uskršnjih napada na crkve i hotele u toj zemlji u kojima je poginulo 253 ljudi.

Raste broj žrtava napada na Šri Lanki

KOLOMBO - Policija Šri Lanke otkrila je za "CNN" kako je broj mrtvih iz napada na Uskrs s 321 porastao na 359 osoba.

Najčitanije