tijelo

Pronađeno tijelo muškarca u kući u Banjaluci

BANJALUKA - Beživotno tijelo muškarca pronađeno je u kući u banjalučkom naselju Dolac, potvrđeno je za "Nezavisne" u PU Banjaluka.

Pronađeno tijelo muškarca u Skadarskom jezeru

PODGORICA - Na Skadarskom jezeru u blizini manastira jutros je pronađeno tijelo muškarca, potvrdili su iz crnogorske Uprave policije.

Tijelo muškarca pronađeno u stanu, sumnjaju da je mrtav već pet godina

BEOGRAD - Tijelo 90-godišnjeg J. B. pronađeno je u njegovom stanu, u zgradi u Ulici Visokog Stevana 4 u centru Beograda, kada su komšije sa radnicima htjeli da provjere bezbjednost instalacija u cijelom stambenom objektu.

Pronađeno tijelo Srbina u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici

PRIŠTINA - Tijelo Srbina čiji su inicijali V.M. (51) pronađeno je u njegovom stanu u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici, rekao je Srni portparol Kosovske policijske službe (KPS) za region sjever Branislav Radović.

U Sarajevu pronađeno tijelo

SARAJEVO - Tijelo nepoznate osobe pronađeno je danas u sarajevskom naselju Stup, nedaleko od auto-kuće "Pantera", rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Vaše tijelo ne činite samo vi

Ljudske ćelije čine samo 43 odsto ukupnog broja ćelija čovjeka, a ostalo su mikroskopski kolonizatori, kažu naučnici.

U Banjaluci pronađeno ugljenisano tijelo beskućnika?

BANJALUKA - Identitet muškarca čije je tijelo rano jutros pronađeno ugljenisano u napuštenoj kući u banjalučkoj ulici Vase Glušca, utvrđuje se ali prema riječima mještana vjerovatno je riječ o jednom od četvorice beskućnika koji su redovno boravili u tom objektu.

U parkiranom autu u Sarajevu pronađeno tijelo

Tijelo nepoznate osobe pronađeno je danas u automobilu parkiranom u sarajevskom naselju Grbavica, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Radnici GSP u autobusu između dva sjedišta pronašli beživotno tijelo

Beživtno tijelo muškarca starog oko 40 godina pronađeno je oko 17 časova u autobusu na Karaburmi.

Pronađeno tijelo žene kod Apatina

APATIN - Beživotno tijelo žene stare oko 60 godina pronađeno je u petak na Dunavu kod Apatina.

Najčitanije