tijelo

Pronađeno tijelo i drugog turskog radnika u Bosni

ZENICA - Pripadnici Specijalnog spasilački tima turske Kancelarije za upravljanje katastrofama i vanrednim situacijama (AFAD) pronašli su danas u rijeci Bosni kod Golubinje, opština Žepče, tijelo muške osobe, za koje se sumnja da se radi o drugom radniku kompanije "Cengiz Insaat" - potvrdio je Feni direktor Kantonalne uprave Civilne zaštite Zeničko-dobojskog kantona Džavid Aličić.

Šta najviše trpi u našem tijelu zbog klimatskih promjena

Nedavno previše kiše, a ljetos istorijski visoke temperature u Kanadi. Klimatske promjene i te kako mogu da budu uzrok zdravstvenih tegoba. Šta u našem tijelu najviše trpi kada je pretoplo, kada temperature variraju i kada se životni uslovi promijene.

Tijelo drugog turskog radnika nije pronađeno, potraga se nastavlja

SARAJEVO - Tijelo drugog radnika turske kompanije "Čengiz insat" koji 8. novembra upao u nabujalu rijeku Bosnu još nije pronađeno, pa će i sutra biti nastavljena potraga, saopšteno je Federalne uprave civilne zaštite.

Sedam jasnih znakova da vam je tijelo puno toksina

Toksine unosimo u organizam na razne načine, a neke od njih je nemoguće.

Potvrđen identitet radnika iz Turske koji je izvučen iz rijeke

ŽEPČE - Tijelo četrdesettrogodišnjeg A.M. državljanina Turske koji je u ponedjeljak sa kolegom upao u nabujalu Bosnu tokom radova na izgradnji Koridora 5C, pronađeno je i izvučeno iz rijeke Bosne, potvrđeno je za "Nezavisne"

Pronađeno tijelo u Bosni, pretpostavlja se da je jedan od radnika

SARAJEVO - Pripadnici Gorske službe spasavanja Žepče jutros su u koritu rijeke Bosne pronašli tijelo muškarca, za koje se pretpostavlja da je jedan od dvojice radnika koji su prije nekoliko dana na gradilištu u Topčić Polju upali u rijeku.

Tijelo pronađeno u Zvorniku

Beživotno tijelo osobe R.Nj. iz Zvornika pronađeno je u porodičnoj kući", saopšteno je iz policijske uprave.

Otvorena izložba "Tijelo za dan otkrivenja"

Samostalna izložba grafika "Tijelo za dan otkrivenja" mladog umjetnika Matei Osenk Saller otvorena je u Izložbenom salonu Kulturnog centra Udas u Banjaluci.

Tijelo nepoznate žene pronađeno u Ukrini

DERVENTA - Beživotno tijelo nepoznate ženske osobe pronađeno je u rijeci Ukrina, u Jasenkama, kod Dervente, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Šta se dešava u našem tijelu kada popijemo pivo?

Pivo se često smatra jednim od najlakših alkoholnih pića. Naši ukusi (oni koji su odgovorni za gorke ukuse) odgovorni su za činjenicu da osjećamo ukus piva. Oni šalju informacije u naš mozak o hrani koju jedemo.

Najčitanije