tuča

Banjalučani uhapšeni zbog prebijanja muškarca

BANJALUKA – Petar Dukić (39) i Boris Blažević (42) iz Banjaluke uhapšeni su juče zbog sumnje da su četrdesetosmogodišnjem Draganu V. nanijeli tjelesne povrede ispred ugostiteljskog objekta "Plan B" u Banjaluci, saznaju "Nezavisne".

Snimak masovne tuče u Rovinju: "Radile" metalne šipke, sijevale pesnice

Snimak masovne tuče iz Rovinja šokirao je mnoge. Petnaestak osoba prvo se verbalno sukobilo, a onda su se i fizički obračunali.

Masovna tuča turista u Splitu, uhapšena dva Norvežana

SPLIT – Velika tuča turista izbila je jutros oko jedan sat iza na splitskim Bačvicama.

Masovna tuča u Diznilendu

Diznilend parkovi širom svijeta su možda i najsretnija mjesta na svijetu, gdje oživaljavju likovi iz crtanih filmova.

Ključem iskopao oko muškarcu usljed tuče

Opštinsko državno tužilaštvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 27-godišnjaka zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Tuča migranata kod Plitvica, Pakistancu se ljekari bore za život

ZAGREB - U sukobu koji se sinoć dogodio u Gornjem Babinom Potoku i na željezničkoj pruzi u mjestu Rudopolje kod Plitvica u Hrvatskoj povrijeđena su četvorica migranata.

U kafiću se potukli inspektori SIPA i Granične policije

ISTOČNO SARAJEVO - Policija iz Istočnog Sarajeva intervenisala je prošlog vikenda u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Lukavica u Istočnom Sarajevu, nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba čiji glavni akteri su bili dvojica inspektora SIPA sa jedne, te inspektor Granične policije BiH sa druge strane.

Palicom izlupao auta i pretukao dva Iračanina i Mostarca

MOSTAR - Noćas oko 1.30 sati više građana prijavilo je Policijskoj stanici Mostar Centar da nepoznata osoba u Ulici kralja Petra Krešimira IV, u krugu Univerziteta, drvenom palicom udara i oštećuje parkirana vozila.

Letvom pretukao trudnicu i njene roditelje

Na splitskim Mejašima, tačnije u Ulici oca Ante Gabrića je u četvrtak oko 19.00 sati jedan 66-godišnjak poslao u bolnicu muža, ženu i njihovu trudnu kćerku.

Poljski navijači se međusobno tukli u Skoplju, stotine uhapšenih

Makedonska policija potvrdila je u subotu da je privela 223 nasilna poljska navijača pred fudbalsku utakmicu Sjeverna Makedonija – Poljska, koja je odigrana u petak u Skoplju.

Najčitanije