turan

Dvije osobe povrijeđene u sudaru golfa i turana

ZVORNIK - U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na magistralnom putu Tuzla - Zvornik u mjestu Gornja Kalesija, povrijeđene su dvije osobe.

Arda Turan osuđen na zatvorsku kaznu

Turski fudbaler Arda Turan osuđen je na dvije godine, osam mjeseci i 15 dana zatvorske kazne zbog ranjavanja pjevača Berkaja Sahina, nošenja vatrenog oružja bez dozvole i izazivanja opšte opasnosti upotrebom vatrenog oružja.

Robinjo i Arda Turan postali članovi Željezničara

Fudbaleri Bašakšehira, slavni Brazilac Robinjo i poznati turski igrač Arda Turan, postali su članovi FK Željezničar.

Optužnica protiv Turana, prijeti mu 12,5 godina zatvora

Republičko tužilaštvo u Istanbulu podiglo je optužnicu protiv fudbalera Barcelone Arde Turana, koji je trenutno na posudbi u istanbulskom Bašakšehiru, u vezi sa tučom s Berkajom Sahinom, poznatim turskim pjevačem. Tužilaštvo za Turana traži kaznu do 12,5 godina zatvora.

Arda Turan definitivno stiže u Istanbul Bašakšehir

Dosadašnji fudbaler Barselone Arda Turan biće sutra ili najkasnije u petak zvanično predstavljen u turskom Bašakšehiru, potvrdio je trener istanbulskog kluba Abdulah Avći, a prenosi Marka.

Turan: Moja reprezentativna karijera je završena

Turski fudbalski reprezentativac i fudbaler Barselone Arda Turan, koji je verbalno i fizički napao turskog novinara, izjavio je kako je završena njegova reprezentativna karijera.

Turan tri sedmice van terena

Igrač španskog prvoligaša Barselone i turski reprezentativac Arda Turan zbog ozljede će provesti tri sedmice van terena.

Najčitanije