turnir

Otvoren memorijalni košarkaški turnir "Aco, Prle i Milenko"

Međunarodni košarkaški memorijalni turnir "Aco, Prle i Milenko" posvećen košarkašima Aleksandru Juriću, Milanu Tošiću i Milenku Novakoviću, otvoren je večeras u Banjaluci.

Čubrilović otvorio šahovski turnir "Spona mladosti i iskustva"

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora (GO) DNS-a Nedeljko Čubrilović otvorio je danas u Banjaluci Drugi otvoreni šahovski turnir "Spona mladosti i iskustva 2018", organizovan radi promocije ove igre koja unapređuje tehnike i vještine razvijanja strategije, poštovanja protivnika, pamćenja i proaktivnog razmišljanja.

U Trnu 3x3 basket turnir, glavna nagrada 1.000 KM

Održano je prvo takmičarsko veče "3X3 Turnira u uličnoj košarci" u naselju Trn kod Laktaša.

Šahovski turnir u čast boraca protiv fašizma

DOBOJ - Na dan kada su prije 77 godina njihovi očevi s Preslice, kod Doboja, krenuli u borbu protiv fašizma, ovdašnji penzioneri su ukrstili koplja na 64 polja i održali turnir u šahu.

Rukometni turnir za omladince u Banjaluci

Prvi međunarodni omladinski rukometni turnir "Hand to hand" održaće se od 24. do 26. avgusta u Banjaluci, a na njemu će učestvovati ekipe iz Slovenije, Hrvatske i BiH.

Turnir u malom fudbalu okupio 32 ekipe

BANJALUKA – U banjalučkom naselju Borik održan je četvrti po redu turnir u malom fudbalu. Utakmice do četvrtfinala igrane su na školskim terenima OŠ "Vuk Karadžić" i OŠ "Branko Ćopić", a završnica turnira na terenu OŠ "Branko Ćopić".

Turnir u košarci povodom Međunarodnog dana mladih

Aktiv mladih Ujedinjene Srpske organizovao je danas u Banjaluci, povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih, turnir u košarci u kojem učestvuju ekipe mladih SNSD-a, PDP-a, DNS-a.

Nektaros mućaćos osvojio turnir u Banjaluci

Ekipa Nektaros mućaćos iz Bihaća pobijedila je na FIBA 3x3 turniru u basketu koji je održan u Banjaluci.

Na Laušu turnir: Fudbalom protiv oružja

BANJALUKA- U banjalučkom naselju Lauš danas se održava 9. Memorijalni turnir u malom fudbalu pod sloganom "Za Lauš na nebu".

Kineski klub uz Zvezdu i Maribor na turniru u Foči

Tradicionalni 14. po redu "Međunarodni fudbalski turnir U17 Football Friends" biće održan od 27. do 29. jula u Foči, u Republici Srpskoj.

Najčitanije