turnir

Počinje posljednji teniski Masters turnir u sezoni

U Parizu, u dvorani Bersi, danas počinje posljednji teniski Masters turnir u sezoni.

Obradović na turniru u Zadru bacio ploču i galamio na igrače

Srpski košarkaški velikan Željko Obradović (58) ne prašta svojim igračima greške ni na prijateljskim utakmicama.

Promjene ITF propozicija zabrinule čelnike: Doboj spasava teniski turnir

Zbog 25.000 dolara, koliko treba da iznosi budžet teniskog fjučers turnira Doboj open, ugrožen je opstanak ove sportske manifestacije koju organizuje Teniski klub Doboj.

Otvoren memorijalni košarkaški turnir "Aco, Prle i Milenko"

Međunarodni košarkaški memorijalni turnir "Aco, Prle i Milenko" posvećen košarkašima Aleksandru Juriću, Milanu Tošiću i Milenku Novakoviću, otvoren je večeras u Banjaluci.

Čubrilović otvorio šahovski turnir "Spona mladosti i iskustva"

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora (GO) DNS-a Nedeljko Čubrilović otvorio je danas u Banjaluci Drugi otvoreni šahovski turnir "Spona mladosti i iskustva 2018", organizovan radi promocije ove igre koja unapređuje tehnike i vještine razvijanja strategije, poštovanja protivnika, pamćenja i proaktivnog razmišljanja.

U Trnu 3x3 basket turnir, glavna nagrada 1.000 KM

Održano je prvo takmičarsko veče "3X3 Turnira u uličnoj košarci" u naselju Trn kod Laktaša.

Šahovski turnir u čast boraca protiv fašizma

DOBOJ - Na dan kada su prije 77 godina njihovi očevi s Preslice, kod Doboja, krenuli u borbu protiv fašizma, ovdašnji penzioneri su ukrstili koplja na 64 polja i održali turnir u šahu.

Rukometni turnir za omladince u Banjaluci

Prvi međunarodni omladinski rukometni turnir "Hand to hand" održaće se od 24. do 26. avgusta u Banjaluci, a na njemu će učestvovati ekipe iz Slovenije, Hrvatske i BiH.

Turnir u malom fudbalu okupio 32 ekipe

BANJALUKA – U banjalučkom naselju Borik održan je četvrti po redu turnir u malom fudbalu. Utakmice do četvrtfinala igrane su na školskim terenima OŠ "Vuk Karadžić" i OŠ "Branko Ćopić", a završnica turnira na terenu OŠ "Branko Ćopić".

Turnir u košarci povodom Međunarodnog dana mladih

Aktiv mladih Ujedinjene Srpske organizovao je danas u Banjaluci, povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih, turnir u košarci u kojem učestvuju ekipe mladih SNSD-a, PDP-a, DNS-a.

Najčitanije