ubistva

Šesnaestogodišnji Hrvat ubo tinejdžera ispred škole u Beču

BEČ - Šesnaestogodišnji Hrvat je ubo nožem 14-godišnjaka arapskih korijena ispred škole u Beču.

Opsjednuta žrtvovanjem muškaraca: Prerušena u klovna izbola ljubavnika tokom seksa

Mlada majka koja je opsjednuta ubistvima i žrtvovanjem muškaraca nalazi se na optuženičkoj klupi zbog toga što je svog partnera ubola više puta nožem prilikom bizarnog seksa.

Kolege je ogovarale, ona im sipala otrov u kafu?

KOLARI - Radnica Poljoprivredno-savetodavne stručne službe u Kolarima Sanja N. (41) uhapšena je zbog sumnje da je kolegama sipala otrov insekticid u kafu, prenosi portal "Novosti.rs".

Tužilaštvo traži strožu kaznu za Markovića, odbrana ponavljanje suđenja

BANJALUKA - Slobodan Marković (58) iz Banjaluke, koji je osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja ubistva sugrađanke Biljane Keserović (54), po mišljenju Tužilaštva, zaslužuje strožu kaznu, dok njegova odbrana traži ukidanje te presude i ponavljanje suđenja.

Policija će moći da čita sjećanja žrtava nakon ubistva?

Naučnici su otkrili da naša sjećanja ostavljaju jasne i jedinstvene genetske oznake u našim mozgovima.

Berić i Savić priznali bombaški napad na profesora Šakotu

BANJALUKA - Nenad Berić (37) i Aleksandar Savić (32) potpisali su Sporazum o priznanju krivice za bombaški napad na kontroverznog banjalučkog profesora Spasu Šakotu (60).

Godina robije za izbadanje mladića u kafiću u Trnu

BANJALUKA - Dragan Kovjenić (21) zvani Gagi, iz Trna, opština Laktaši, osuđen je na godinu dana zatvora za pokušaj ubistva Slobodana Škrbića (21) u kafiću "Maks" u Trnu, a kojeg je, po presudi, u decembru prošle godine izbo nožem.

Detalji napada u Doboju: Pucao na policajce, pa pobjegao otetim taksijem

DOBOJ - Kao u filmovima, bjegunac Mustafa Hasanbašić iz Tešnja u petak je u dobojskom naselju Orašje pištoljem zapucao na dvojicu policajaca, a zatim se s njima fizički obračunao, da bi onda pobjegao te oteo taksi vozilo, kojim je izbjegao i policijsku zasjedu na mostu preko rijeke Bosne i umakao ka Maglaju.

Aliću 15 godina zatvora za krvavi pir u Živinicama

TUZLA - Kantonalni sud Tuzla osudio je Almina Alića (27) iz Banovića na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 15 godina i devet mjeseci zbog krivičnih djela ubistvo, pokušaj ubistva, napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti i oštećenje tuđe stvari.

Ispovijest ruskog plaćenog ubice: "Kako sam ubio 40 ljudi"

Ruski plaćeni ubica progovorio o svom “poslu”, detaljno opisavši kad, kako i koga je ubijao. "Jednostavno sam radio svoj posao", kazao je on.

Najčitanije