ubistva

Godina robije za izbadanje mladića u kafiću u Trnu

BANJALUKA - Dragan Kovjenić (21) zvani Gagi, iz Trna, opština Laktaši, osuđen je na godinu dana zatvora za pokušaj ubistva Slobodana Škrbića (21) u kafiću "Maks" u Trnu, a kojeg je, po presudi, u decembru prošle godine izbo nožem.

Detalji napada u Doboju: Pucao na policajce, pa pobjegao otetim taksijem

DOBOJ - Kao u filmovima, bjegunac Mustafa Hasanbašić iz Tešnja u petak je u dobojskom naselju Orašje pištoljem zapucao na dvojicu policajaca, a zatim se s njima fizički obračunao, da bi onda pobjegao te oteo taksi vozilo, kojim je izbjegao i policijsku zasjedu na mostu preko rijeke Bosne i umakao ka Maglaju.

Aliću 15 godina zatvora za krvavi pir u Živinicama

TUZLA - Kantonalni sud Tuzla osudio je Almina Alića (27) iz Banovića na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 15 godina i devet mjeseci zbog krivičnih djela ubistvo, pokušaj ubistva, napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti i oštećenje tuđe stvari.

Ispovijest ruskog plaćenog ubice: "Kako sam ubio 40 ljudi"

Ruski plaćeni ubica progovorio o svom “poslu”, detaljno opisavši kad, kako i koga je ubijao. "Jednostavno sam radio svoj posao", kazao je on.

Petnaestogodišnjakinja osuđena na 40 godina zbog pokušaja ubistva

MEDISON - Petnaestogodišnja Morgan Gejser (15) iz Viskonsina osuđena je na 40 godina zatvora za psihičke bolesnike zbog pokušaja ubistva drugarice Pejton Lautner.

Rasvijetljen napad na Mileta Matića?

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske rasvijetlilo je napad na člana Upravnog odbora preduzeća "Alumina" Mileta Matića, saznaje Srna.

Upravni odbor Alumine: Pokušaj ubistva Mila Matića

ZVORNIK - U Zvorniku je izvršen pokušaj ubistva člana Upravnog odbora kompanije "Alumina" Mileta Matića, rekao je danas predsjednik Uprvanog odbora ove kompanije Milorad Motika.

Kim ih navodno ubije, a oni "ožive"

PJONGJANG - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un poznat je po navodnim bizarnim pogubljenjima neistomišljenika, ali sve češće se dešava da stvarnost demantuje taj imidž.

Osumnjičeni za pokušaj teškog ubistva i tešku krađu se brane sa slobode

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud je nakon jednomjesečnog pritvora pustio da se brane sa slobode osumnjičene za pokušaj teškog ubistva i tešku krađu Danijel Davidović /19/ i Željan Simić /20/, rečeno je Srni u ovoj pravosudnoj instituciji.

Mladiću određeno prisilno liječenje na Sokocu nakon što je snahu izbo nožem

Kantonalni sud u Širokom Brijegu donio je presudu kojom je utvrđeno da je 27-godišnji G. S. iz Širokog Brijega u junu prošle godine pokušao da ubije suprugu svoga brata, ali i da je to počinio u stanju neuračunljivosti.

Najčitanije