ubistvo

Osumnjičeni za ubistvo oca uhapšen u bolnici

SARAJEVO - Tridesetčetvorogodišnji Dalibor Jovičević iz Brčkog, koji je osumnjičen da je 12. februara ubio svog oca Slavišu (63), uhapšen je jutros u jednoj sarajevskoj zdravstvenoj ustanovi gdje je zatražio ljekarsku pomoć zbog povreda koje je imao, saznaju "Nezavisne".

Još jedno ubistvo u Crnoj Gori: Cetinjaninu postavljena bomba pod auto

Automobil ispod kojeg je bila postavljena bomba eksplodirao je u pokretu u bulevaru crnogorskih junaka na Cetinju.

Osuđeni diler izbo kćerku osam puta jer je uzimala drogu

Osuđeni krijumčar heroina iz Australije izbo je kćerku osam puta u napadu bijesa jer je vjerovao da uzimanjem droge "odbacuje svoj život", prenosi "Daily Mail".

Sahranjena beba koju je drogirao i nasmrt pretukao dečko njene majke

Iv Lederlend, imala je samo 22 mjeseca kada ju je drogirao i pretukao na smrt dečko njene majke u Liskerdu, 2017. Godine.

Zamjena advokata odgodila suđenje za ubistvo Krunića i Pavlovića

BANJALUKA - Zbog odluke optuženog Benedija Đukanovića (43) da zamijeni advokata, odgođen je početak suđenja za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog radnika obezbjeđenja Žarka Pavlovića.

Al Kaida potvrdila: Ubijen Al Rajmi, jedan od lidera

KAIRO - Teroristička mreža Al Kaida potvrdila je danas da je ubijen Kasim al Rajmi, lider Al Kaide na Arabijskom poluostrvu (AQAP).

Bilčar: Ne bježim od istine

BANJALUKA - Izrečenim kaznama učesnicima tuče u kojoj je ubijen Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ne može se postići svrha kažnjavanja i one ne odgovaraju stepenu odgovornosti optuženih.

Jednomjesečni pritvor osumnjičenom za ubistvo u Nedžarićima

SARAJEVO - Kantonalni sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Seadu Tahiroviću osumnjičenom da je ubio Almira Škrijelja u Studentskom domu u Nedžarićima.

Oglasila se supruga ubijenog upravnika studentskog centra u Sarajevu

SARAJEVO - Zakira Mahmutović Škrijelj, supruga Almira Škrijelja koji je juče ubijen u Javnoj ustanovi Studentski centar Kantona Sarajevo u sarajevskom naselju Nedžarići obratila se javnosti nakon izjave direkora Centra Tarika Curića da se dogodio fizički obračun između njenog supruga i osumnjičenog za ubistvo Seada Tahirovića.

Odbijen pritvor osumnjičenog za ubistvo starca u Ugljeviku

BIJELJINA - Okružni sud u Bijeljini odbio je prijedlog tužilaštva i odlučio da na slobodi ostane Dušan Milovanović koji je osumnjičen za ubistvo Sime Simića (82) u naselju Ugljevička Obrijež, kod Ugljevika, rekao je dežurni tužilac Muriz Šabić.

Najčitanije