ubistvo

Tužilaštvo: Istraga o ubistvu Slaviše Krunića u završnoj fazi

BANJALUKA - U završnoj fazi je istraga o ubistvu Slaviše Krunića iz Banjaluke koju sprovodi Posebno odjeljenje Republičkog javnog tužilaštva, potvrdila je sekretar ovog tužilaštva Dragica Tojagić.

Slučaj "zamrzivač": Smiljanin muž odbio da svjedoči

VARAŽDIN - Nastavlja se suđenje Smiljani Srnec za ubistvo sestre Jasmine Dominić, čije tijelo je u februaru pronađeno u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu.

Dvadesetomjesečnog sina pretukla nasmrt jer je srušio televizor

Dvadesetomjesečnog sina pretukla je nasmrt njegova majka jer je, navodno, slučajno srušio televizor.

Srbin pretučen nasmrt u Bratislavi

BRATISLAVA - Nikola Kosanić iz okoline Sopota pretučen je nasmrt u Bratislavi kad su ga poslije rasprave u redu ispred kioska brze hrane napali momci takođe porijeklom iz Srbije.

Pritvor za četvrtog osumnjičenog za otmicu i ubistvo Edina Zejćirovića

BRČKO - Osnovni sud u Brčkom odredio je jednomjesečni pritvor i 20-godišnjem Samidu Šabanoviću iz Brčkog, četvrtom osumnjičenom za učestvovanje u otmici i ubistvu Edina Zejćirovića iz Čelića.

Srbin ubijen ispred pošte u Bratislavi

BRATISLAVA - U nedjelju popodne u Bratislavi je pronađeno tijelo mladog Srbina Nikole (22), javljaju slovački mediji, a prema prvim rezultatima iz istrage, mladić je ubijen.

Optužnica za ubistvo Krunića do 10. januara

BANJALUKA - Istraga o ubistvu banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog radnika obezbjeđenja Žarka Pavlovića, te ranjavanja vozača Gorana Ilića, privedena je kraju i optužnica u ovom slučaju najvjerovatnije će biti podignuta do 10. januara, saznaje "Glas Srpske".

Prištinski mediji objavili optužnicu za ubistvo Olivera Ivanovića

PRIŠTINA - Samo nekoliko sati nakon što su advokati dvojice optuženih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, Mahmut Haljimi i Faruk Korenica za "KoSSev" još jednom potvrdili da im optužnica još uvijek nije dostavljena, prištinski portal "Gazeta Express", objavio je fotografije navodne optužnice i njenog sadržaja uz najavu da će u utorak "ekskluzivno" javnosti predočiti i izjavu zaštićenog svjedoka.

Edin Zejćirović otet i ubijen zbog žene jednog od osumnjičenih?

BRČKO - Videosnimak svirepog ubistva Edina Zejćirovića (30) iz Ratkovića kružio je u određenim krugovima u Brčkom, a juče je javno objavljen na društvenim mrežama, nakon čega je kod svih onih koji su ga odgledali zavladao šok i nevjerica.

Uhapšen muškarac koji je bio u bjekstvu nakon ubistva Zejćirovića

BRČKO - Samid Šabanović, koji je bio u bjekstvu nakon svirepog ubistva Edina Zejćirovića iz Čelića, uhapšen je, javio je "Avaz".

Najčitanije