ubistvo

Pronađeno vozilo Benedija Đukanovića

Vozilo koje je koristio Benedi Đukanović, jedan od optuženih za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, pronađeno je u Tešnju, potvrđeno je "Nezavisnim".

Starac osuđen na 13 godina za ubistvo sina

BIHAĆ - Kantonalni sud u Bihaću osudio je danas Sulejmana Burzića (76) iz naselja Šepići kod Cazina na kaznu zatvora u trajanju od 13 godina zbog ubistva i pokušaja ubistva i radi se o prvostepenoj presudi.

Četiri godine robije zbog ubistva u kafani

NOVI TRAVNIK - Smail Bešo (43) iz Viteza nepravosnažno je osuđen na četiri godine zatvora u Kantonalnom sudu Novi Travnik zbog ubistva Sifeta Haskića (40) u kafani "Ovo malo duše" kod Viteza.

Slučaj "zamrzivač": Smiljani Srnec 15 godina zatvora za ubistvo sestre

Varaždinski Županijski sud osudio je nepravosnažno na 15 godina zatvora Smiljanu Srnec za ubistvo sestre Jasmine Dominić.

Gradašević osuđen za ubistvo nakon 27 godina

SARAJEVO - Vrhovni sud Federacije potvrdio je presudu Kantonalnog suda u Sarajavu kojom je Damir Gradaščević pravosnažno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od četiri godine zbog ubistva Miloša Vujića Panića.

Reper Hjui ubijen u pucnjavi u Sent Luisu

Reper iz Sent Luisa Hjui ubijen je u pucnjavi u kojoj je ranjena još jedna osoba, saopštile su vlasti.

Bivši policajac među optuženima za ubistvo Afroamerikanca u Džordžiji

VAŠINGTON - Trojica muškaraca, među kojima i bivši policajac, optužena su za ubistvo Afroamerikanca Ahmada Arberija u Džordžiji 23. februara.

Čoban optužen da je gazdu ubio pepeljarom

RIBNIK, BANJALUKA - Čoban Uroš Šuvira (38) optužen je da je u mjestu Gornje Ratkovo, zaselak Bosančići, opština Ribnik, Zdravka Bosančića (87), kod kojeg je radio kao čuvar stoke, ubio pepeljarom i šakama.

Ugledna političarka ubila sina pa prijavila nestanak

MOS­KVA - Po­li­ci­ja u As­tra­ha­nu uhap­si­la je Ga­li­nu Mo­ro­zo­vu zbog su­mnje da je krvnički ubi­la svog si­na (12) na­kon svađe.

Trag u istrazi ubistva novinarke na Malti vodi u Crnu Goru

VALETA - Nekoliko mjeseci prije nego što je ubijena malteška novinarka Dafni Karuana Galicija ušla je u trag ofšor kompaniji "17 blek limited", za koju je ustanovila da je bila kanal za koruptivne isplate visokim zvaničnicima Malte, a tragovi novca, kako danas prenosi agencija Rojters, vode do jednog poslovnog projekta u Crnoj Gori.

Najčitanije