ubistvo

Ankara planira međunarodnu istragu o ubistvu Kašagoija

ANKARA - Turska planira da pokrene međunarodnu istragu o ubistvu saudijskog novinara Džamala Kašogija i preduzeće korake u narednim danima, rekao je danas ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu.

Ubijen mladi engleski bokser

Mladi engleski bokser Tom Bel (21) preminuo je u bolnici nakon ranjavanja u pucnjavi u porodičnom pabu u Donkasteru.

Migrant izboden u centru "Ušivak" kod Sarajeva

SARAJEVO - Osamnaestogodišnji J. A. iz Pakistana teško je povrijeđen i smješten je na Odjeljenje intenzivne njege Kliničkog centra u Sarajevu, nakon što je, za sada nepoznata osoba, pokušala da ga ubije u migrantskom centru "Ušivak" u Hadžićima kod Sarajeva.

Milena Ivanović: Oliver će živeti dok živimo mi

BEOGRAD - Supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Ivanović kaže da ne želi da politizuje tragediju koja je zadesila njenu porodicu i da joj je drago što je u Hramu Svetog Save na miran i dostojanstven način obilježena godišnjica od ubistva njenog supruga.

Stefanović: Imamo određene indicije ko je ubica Ivanovića

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kaže da je Priština na sebe preuzela odgovornost da li će biti pronađene ubice Olivera Ivanovića, jer su odbili svaku saradnju sa Beogradom.

Godinu dana od ubistva Olivera Ivanovića

BEOGRAD - Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" (GI SDP) Oliver Ivanović ubijen je na današnji dan prije godinu dana u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, a do sada nisu otkriveni počinioci i nalogodavci tog ubistva.

"Kamere proradile minut nakon ubistva Olivera Ivanovića"

BEOGRAD - Kamere koje su snimile tijelo Olivera Ivanovića nisu radile u vrijeme ubistva, a fotografije na kojima se vidi njegovo tijelo su autentične, izjavio je specijalni kosovski tužilac Sulj Hodža i dodao da su kamere proradile minut ili dva poslije atentata.

Nakon smrti Adamoviča pozivi na nova ubistva

VARŠAVA - Poslije ubistva gradonačelnika Gdanjska Pavela Adamoviča, policija je uhapsila tri osobe zbog toga što su na društvenim mrežama pozivale na nova ubistva, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.

Poljaci odaju poštu ubijenom gradonačelniku Gdanjska

GDANJSK - U Gdanjsku, Varšavi, Krakovu, Poznanju i još nekoliko desetina gradova širom Poljske građani su odali poštu ubijenom Pavelu Adamoviču.

Priveden zbog sumnje da je upucao psa

SANSKI MOST - Pripadnici policije u Sanskom Mostu priveli su muškarca s inicijalima M.D. koji je osumnjičen za ubistvo psa rase belgijski ovčar, starosti 2,5 godine.

Najčitanije