umor

Trešnje otklanjaju umor

Slatke crvene bobice predstavljaju omiljeno voće kojem se veselimo s višim temperaturama.

Savladajte hronični umor

Ako vam umor ne prolazi poslije dobrog sna, a ne možete ni dugo da spavate, vrlo je vjerovatno da patite od hroničnog umora.

Vježbanjem protiv proljećnog umora

Proljećni umor je osjećaj pojačanog umora, smanjene koncentracije i lošeg raspoloženja, koji se javlja početkom proljeća, u martu i aprilu.

Kako pobijediti umor

Umor je nešto s čim se suočava većina ljudi, a posljedica je modernog i užurbanog načina života.

Umor koban za volanom

BANJALUKA - Između 15 i 20 odsto saobraćajnih nezgoda u svijetu s učešćem komercijalnih vozila izazvano je umorom vozača, dok se 56 odsto profesionalnih vozača osjeća pospano, a kada bi se takva istraživanja radila kod vozača u RS i BiH, ove statistike bile bi još poraznije, kažu stručnjaci iz oblasti saobraćaja.

Umorni ste, neraspoloženi, gojite se? Možda vam nedostaje ovaj mineral

Nedostatak joda u organizmu manifestuje se lošom koncentracijom, nedostatkom energije, ekstremnim umorom, depresijom, lošim tenom, opadanjem kose i slabom ili lomljivom kosom.

Umor za volanom ima isti uticaj kao alkohol?

Nakon celonoćnog izlaska s prijateljima, čak i najtrezniji vozač može biti pretnja sebi i drugima.

Prevarite umor jednostavnim trikovima

Umor vam ne dozvoljava da učinite i najmanji napor. Za ovako, uglavnom konstantno loše, stanje obično su krivi brzina ritma i način života opterećen stresom, a stručnjaci nude rješenja.

Šta izaziva konstantan osjećaj umora

Često krivimo brz način života ili nedovoljno sati sna za umor koji osjećamo tokom dana…

Umor stvara kilograme

Ukoliko ste cijelu noć ostali budni ili ste loše spavali, sljedećeg jutra ćete osjećati malaksalost. Kada tijelo ne dobija dovoljnu količinu odmora, u njemu se javlja želja za ugljikohidratima. Ovo se prvenstveno javlja kao potreba da se podigne energija koja je u tom trenutku u padu.

Najčitanije