uticaj

Astrologija: Sedam ciklusa života

Sunce, Mjesec, Venera, Mars i druge planete imaju veliki uticaj na vaš život.

Koja je moć cvijeća?

Većina nas voli pogled na svježe cvijeće u svom domu.

AP: Sve jači ruski uticaj na Balkanu, Baltiku i u centralnoj Evropi

BEOGRAD - Ruski uticaj u Evropi je u porastu a iako je najočigledniji na Balkanu jačanje populizma u centralnoj Evropi je koristilo Moskvi, izbacujući u prvi plan naklonjenije političare i stranke u zemljama poput Madjarske, Austrije i Češke, navodi Associated press (AP).

'Rusija Americi na Balkanu najveći rival'

VAŠINGTON, BANJALUKA - Sjedinjene Američke Države Rusku Federaciju smatraju svojim najvećim rivalom na prostoru zapadnog Balkana, zaključeno je na saslušanju u Odboru za spoljne poslove američkog Senata, na kojem su svjedočili Ves Mičel, pomoćnik državnog sekretara SAD za Evropu, i Metju Palmer, njegov zamjenik za naš region.

Trostruka prijetnja napretku Balkana ka EU i NATO

VAŠINGTON - Napredak Balkana prema EU i NATO suočen je sa trostrukom prijetnjom - ruskim uticajem, unutrašnjim slabostima demokratija zapadnog Balkana i aktuelnom američkom politikom prema tom regionu, rekli su učesnici skupa na Univerzitetu "Džons Hopkins" u Vašingtonu.

Kako bi velika solarna oluja uticala na modernu tehnologiju?

Kada sunce prikaže svu svoju snagu, najčešće to ne možemo vidjeti u potpunosti ili predvidjeti unaprijed. Međutim, efekti tog prikazivanja snage mogu promijeniti svijet.

Mekalister: Uticaj na Balkanu žele Rusija, Turska, Kina

BERLIN/SRAJEVO - Njemački političar Dejvid Mekalister (CDU), šef Odbora za spoljnopolitičke poslove u Evropskom parlamentu, upozorio je na Balkan kao osjetljivo područje, gdje svoj uticaj istovremeno žele da ostvare Rusija, Turska, Kina, Saudijska Arabija i Katar.

Najčitanije