valjevo

Nađeno mrtvo novorođenče u poljskom toaletu

VALJEVO - Mrtvo novorođenče pronađeno je u poljskom toaletu domaćinstva u Belotiću, potvrđeno je RTS-u u valjevskom MUP-u.

Valjevo: Porodilja primljena u bolnicu, ne zna se gdje je beba

VALJEVO - U valjevsku bolnicu jutros je primljena porodilja iz okoline Valjeva, stara 29 godina, za koju je ustanovljeno da se porodila tokom noći, ali nije željela da kaže ljekarima gdje je beba, prenose mediji.

Autom ubio taksistu i pobjegao

VALJEVO - Taksista valjevskog "Gradskog taksija" nastradao je u selu Cariću u okolini ovog grada, kada je na njega dok je izlazio iz vozila naletio za sada nepoznati vozač, za kojim policija traga.

Slomljenom kašikom usmrtio zatvorenika

VALJEVO - Osuđenik Kazneno popravnog zavoda za maloljetnike K. J. (17) iz Beograda, na mjestu je usmrtio B. D. (83) iz Uba, tako što ga je slomljenom kašikom ubo u vrat!

Narodni poslanik teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Narodni poslanik SPS-a iz Valjeva Đorđe Milićević (41) i njegov vozač teško su povrijeđeni jutros u saobraćajnoj nesreći, javlja "Informer".

Kinezi proizvodnju "Gorenje" frižidera sele u Valjevo

VELENJE - Kompanija "Gorenje" od 1. januara naredne godine proizvodnju svih frižidera i posebnu liniju ugradnih frižidera preseliće iz slovenačkog Velenja u Valjevo.

Uhapšena tri muškarca zbog seksualnog iskorištavanja maloljetnice

BEOGRAD- Tri muškarca su uhapšena u Valjevu zbog sumnje da su seksualno iskorišćavali maloljetnicu i predavali je drugima radi seksualne eksploatacije, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Voz naletio na automobil, dvojica muškaraca nastradala

VALJEVO - Dvojica muškaraca poginula su rano jutros u mjestu Popučke kod Valjeva kada je voz naletio na njihova kola, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Istukao rođaku pa je bacio kroz prozor

VALJEVO - Avganistanac R. H. (37) uhapšen je jer je svoju dvadesetdvogodišnju rođaku bacio kroz prozor Centra za smještaj azilanata u Bogovađi kod Lajkovca.

Majka pronašla leš sina u poluraspadnutom stanju?

VALJEVO - U jednoj kući u Valjevu pronađen je leš P.C. (25) u poluraspadnutom stanju. Leš je pronađen u kući u ulici Dimitrija Tucovića 55, ali nema indicija da je smrt mladića nastupila nasilnim putem.

Najčitanije