vanredno stanje

Vanredno stanje na Floridi: Čeka se udar jakog uragana

Predsjednik SAD Donald Tramp proglasio je danas vanredno stanje na Floridi, gdje se u naredna dva dana očekuje udar uragana "Dorijan".

Zbog požara vanredno stanje u šest provincija

DŽAKARTA - Zbog šumskih požara koji su izbili u Indoneziji u šest provincija je proglašeno vanredno stanje i raspoređeno je hiljade bezbjednosnih snaga, izjavio je danas portparol Nacionalne agencije za ublažavanje katastrofa Agus Vibovo.

Vanredno stanje u Kostajnici: Grad "plivao" u vodi

Jako nevrijeme koje je pogodilo opštinu Kostajnica pričinilo je znatnu materijalnu štetu, izlile su rječice Tavija i Bubnjarica, kao i manji potoci koji su gradske ulice pretvorili u rijeke.

Šesnaest saveznih država tužilo Trampa

SAKRAMENTO - Šesnaest američkih saveznih država, predvođenih Kalifornijom, tužilo je administraciju američkog predsjednika Donalda Trampa zbog odluke da proglasi vanredno stanje kako bi se obezbijedila sredstva za izgradnju zida duž američko-meksičke granice.

Šta znači Trampovo proglašenje vanrednog stanja?

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp potpisao je mjere kojima će izbjeći novu djelimičnu blokadu savezne vlade, ali je, uz to, proglasio vanredno stanje kako bi zaobišao Kongres SAD-a i pronašao sredstva za izgradnju zida na južnoj američkoj granici.

Tramp proglasio vanredno stanje u Americi

VAŠINGTON - Donald Tramp proglasio je vanredno stanje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Proglašeno vanredno stanje u Tripoliju

Vlada nacionalnog jedinstva Libije proglasila je vanredno stanje u glavnom gradu te zemlje Tripoliju i njegovoj periferiji.

U Turskoj ukinuto dvogodišnje vanredno stanje

ANKARA- Turska je ukinula vanredno stanje koje je bilo na snazi skoro dvije godine, piše danas list "Jeni safak".

Erdoan neće produžiti vanredno stanje u Turskoj

ANKARA - Vanredno stanje u Turskoj uvedeno nakon pokušaja puča 15. jula 2016. neće se više produžavati nakon 18. jula ove godine, rekao je danas portarol predsjednika Recepa Tajipa Erdoana. "Sadašnje vanredno stanje ističe naveče u srijedu 18. jula. Naš predsjednik ima želju ne produžavati ga", rekao je Ibrahim Kalin nakon sjednice vlade u Ankari.

Vukosavlje: Vanredno stanje u četiri mjesne zajednice

VUKOSAVLJE - Na području Vukosavlja poplavljeno je 17 kuća i više pomoćnih objekata, oštećeni su putevi i uništeni poljoprivredni usjevi kada se usljed nevremena izlila rječica Gnionica, potvrdio je zamjenik načelnika opštine Dejan Jović.

Najčitanije