vatra

Požar u Rusiji proširio se na površinu od 700 hektara

ROSTOV NA DONU - Šumski požar u okrugu Tarasovski Rostovske oblasti proširio se sa 500 na 700 hektara, izjavio je zamjenik lokalnog guvernera Vadim Artjomov. On je o situaciji u okrugu Tarasovski govorio tokom sastanka štaba za eliminisanje vanrednih situacija.

Gorjela hala firme u Milićima

MILIĆI - U požaru na porodičnom imanju Jašić u naselju Nova Kasaba u opštini Milići gorjela je hala u kojoj su se nalazile vrijedne mašine, ali su vatrogasci brzom intervencijom uspjeli da spriječe višemilionsku štetu, rekao je Srni komandir smjene Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići Aleksandar Pantić.

Novi požar kod Trebinja

TREBINJE - Trebinjski vatrogasci gase požar u mjestu Poljice, gdje gori nisko rastinje i trava.

Starica izgorjela paleći travu kod Prnjavora

PRNJAVOR - Prnjavorska policija istražuje pod kojim okolnostima se, danas nešto poslije 10 časova, u vatrenu buktinju pretvorilo tijelo 86-godišnje Vasiljke Lepir, od čijih opekotina je ubrzo preminula.

Ispresijecana vatrena linija, požar ne prijeti kućama

TREBINJE- Krakovi požara koji je prije dva dana buknuo u trebinjskom naselju Banjevci, pa se u krakovima proširio prema selima Necvijeće i Jasen, ispresijecani su na nekoliko mjesta zahvaljujući dejstvu helikoptera Helikoptersokg servisa RS koji je juče u predvečernjim časovima i jutros u nekoliko navrata gasio vatru.

Tokom gašenja požara kod Trebinja odjeknulo 20 eksplozija

TREBINJE - Tokom gašenja požara kod Trebinja, koji je izbio juče oko 13 časova i proširio se prema trebinjskim selima, danas se čulo oko 20 ekspozija, što otežava vatrogascima i mještanima borbu protiv plamena.

Izbio požar na izlazu iz Trebinja

TREBINJE- U Trebinju je, iznad naselja Banjevci, na izlazu iz grada, danas oko 13 časova izbio šumski požar.

Potpuno izgorjela kuća kod Rudog

RUDO - Kuća u vlasništvu S.S. potpuno je izgorjela u požaru koji se noćas 15 minuta poslije ponoći dogodio u mjestu Grabovik kod Rudog.

Gori zemlja koja pripada manastiru Hilandar

Požar koji je izbio na Svetoj Gori u Grčkoj, gori na zemlji koja pripada manastiru Hilandar, ali je vatra udaljena 15 kilometara od samog manastira i ne ugrožava ga. U tom dijelu nema četinarske šume kroz koju bi mu se ova stihija približila. Pretpostavka je da uzrok požara prirodni faktor.

Zapalio se automobil tokom vožnje

SARAJEVO - Jedan putnički automobil zapalio se tokom vožnje na glavnoj sarajevskoj saobraćajnici, u dijelu koji prolazi pokraj naselja Nova Otoka.

Najčitanije