vatrogasci

Vjetar izazvao požar na Kopaoniku

BEOGRAD - Na Kopaoniku je u petak popodne izbio požar do kojeg je došlo kada je pao strujni vod sa dalekovoda usljed olujnog vjetra, a ljudi i objekti nisu ugroženi.

Gorio lift u sarajevskoj zgradi

U požaru koji je u ponedjeljak oko 21:10 sati izbio na kućici od lifta u zgradi u ulici Bajrama Zenunija u sarajevskoj opštini Novi Grad, nije bilo povrijeđenih

Požar na privatnom objektu u Gradišci

GRADIŠKA – U Gradišci je juče izbio požar na privatnom objektu pri čemu je nastala materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Vatrogascima zbog puno požara ugrožena distanca

Iz Vatrogasne brigade apelovali su na sugrađane da ne pale korov, jer zbog tako izazvanih požara zauzimaju kapacitete Vatrogasne jedinice, ali ugrožavaju i živote i imovinu, te su naveli da su samo u srijedu imali deset intervencija.

Požari se iz Bosanskog Grahova šire prema Drvaru i Hrvatskoj

BOSANSKO GRAHOVO - Na području opštine Bosansko Grahvo dva aktivna požara se šire prema području opštine Drvar i prema granici sa Hrvatskom, rekao je Srni načelnik opštine Bosansko Grahovo Milorad Gligić.

Banjalučki vatrogasci za 12 časova intervenisali osam puta

BANJALUKA – Banjalučki vatrogasci imali su danas pune ruke posla te su sedam puta intervenisali na otvorenom prostoru i jednom na gašenju dimnjaka.

Ugašen požar u šumi iznad Tuzle

TUZLA - Veliki broj vatrogasaca zajedno s građanima tokom noći su uspjeli ugasiti požar koji je juče buknuo u šumskom predjelu iznad Tuzle.

Gorjela pilana u Šipovu, šteta oko pola miliona

ŠIPOVO - S požarom na objektu pilane u mjestu Babići šipovački vatrogasci i dobrovoljci borili su se skoro šest sati te se vatra nije prenijela na druge objekte, ali su, kako nezvanično saznajemo, izgorjeli hala i vrijedne mašine pa se šteta za sada procjenjuje na skoro pola miliona maraka.

Tri požara za jedan dan na području PU Mrkonjić Grad

MRKONJIĆ GRAD - Na području koje pokriva Policijska uprava Mrkonjić Grad u toku jučerašnjeg dana zabilježena su tri požara.

Banjalučki vatrogasci aplaudirali zdravstvenim radnicima

BANJALUKA - Vatrogasna brigada Banjaluka sinoć je aplauzom sa dvije lokacije izrazila podršku svim zdravstvenim radnicima u Republici Srpskoj.

Najčitanije