vatrogasci

Banjalučki vatrogasci i civilna zaštita u stanju pripravnosti, danas već intervenisali

BANJALUKA - Pripadnici Vatrogasne brigade i Civilne zaštite grada Banjaluka imali su danas više intervencija, a stavljeni su u stanje pripravnosti zbog najave novih obilnih padavina u ovom gradu, izjavio je Srni šef gradskog Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Mladen Ćućun.

Novi požar kod Trebinja

TREBINJE - Trebinjski vatrogasci gase požar u mjestu Poljice, gdje gori nisko rastinje i trava.

Tokom gašenja požara kod Trebinja odjeknulo 20 eksplozija

TREBINJE - Tokom gašenja požara kod Trebinja, koji je izbio juče oko 13 časova i proširio se prema trebinjskim selima, danas se čulo oko 20 ekspozija, što otežava vatrogascima i mještanima borbu protiv plamena.

Krenuo na WC, dočekala ga zmija na vodokotliću

VOJNIĆ - Muškarac koji je došao iz Splita za vikend u svoju kuću u selo Vojnić na kraju je zbog zmije u toaletu morao tražiti intervenciju lokalnih vatrogasaca.

Vatrogasci u Milićima bogatiji za jedno vozilo

MILIĆI - Teritorijalna vatrogasna jedinica u Milićima danas je dobila novo vozilo za koje je Vatrogasni savez Republike Srpske obezbijedio 270.000 KM, a opština 12.000 KM.

Izbio požar na izlazu iz Trebinja

TREBINJE- U Trebinju je, iznad naselja Banjevci, na izlazu iz grada, danas oko 13 časova izbio šumski požar.

Otvaranje magacina za banjalučke vatrogasce do septembra

Izgradnja novog, velikog magacina za civilnu zaštitu i vatrogasce na Rakovačkim barama je pri kraju i očekujemo da bi najkasnije do septembra trebalo da bude pušten u funkciju, rekao je za "Nezavisne" Mladen Ćućun, šef Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice.

Potpuno izgorjela kuća kod Rudog

RUDO - Kuća u vlasništvu S.S. potpuno je izgorjela u požaru koji se noćas 15 minuta poslije ponoći dogodio u mjestu Grabovik kod Rudog.

Vatrogasci ugasili 540 požara

Profesionalna teritorijalna vatrogasna jedinica grada Banjaluka od početka godine ima pune ruke posla, a do sada je već imala više od 540 intervencija.

Gašenje požara na francuskoj podmornici trajalo 14 sati

PARIZ - Nakon 14 sati borbe sa požarom na francuskoj nuklearnoj podmornici u vojnoj pomorskoj bazi u Tulonu, vatra je ugašena, izvijestio je AP.

Najčitanije