veza

Usamljenost u braku gora nego biti sam

Često smo u prilici da čujemo da je usamljenost udvoje gora nego biti sam. Istina je da živimo u doba otuđenosti u kome sve manje imamo vremena za bliske osobe, ali zar brak ne bi trebalo da bude jedino sigurno skrovište od usamljenosti? Neprobojna brana i čuvar našeg intimnog svijeta.

Ova romantična sitnica može da poboljša i ojača vaš ljubavni život

Ponekad sitnice mogu znatno da utiču na kvalitet vaše ljubavne veze.

Odvojeno spavanje poboljšava san, ali i vezu?

Veliki broj dugogodišnjih partnera predlaže da pokušate novi način spavanja s vašim odabranikom, a to je da spavate odvojeno, kao da ste razvedeni.

Osobe u romantičnim vezama manje konzumiraju alkohol

HELSINKI - Rezultati istraživanja iz Finske su pokazali da osobe koje se nalaze u romantičnim vezama manje konzumiraju alkohol.

Najteže je biti u vezi sa ovim horoskopskim znakovima

Nije lako biti u ozbiljnoj ljubavnoj vezi i svi parovi imaju svoje dobre i loše dane.Ali, biti u vezi s jednim od ova tri horoskopska znaka pravi je izazov i rijetki ih mogu trpjeti na duge staze:

Kako nastaviti dalje nakon prevare?

Jako je teško ostati u vezi kad jedan partner prevari drugog jer je upravo povjerenje temelj veze.

Ovo su znaci da je previše rano za zajednički život

Mnogim parovima započinjanje zajedničkog života djeluje kao jednostavan i logičan korak. Uštedićete novac, imaćete pomoć i društvo u kući... Dok, s druge strane, za neke to predstavlja samo spas za vezu, finansije i slično.

Dejting aplikacija Ship: Mjesto gdje vam drugi traže partnere

Dejting aplikacije su uglavnom mjesta gdje pojedinci ulažu napore u modernoj potrazi za „srodnom dušom,“ te iz fotelje svajpuju lijevo i desno, i druge korisnike obično ojcenjuju samo na osnovu fotografija.

Znakovi da trebate promijeniti partnera

Ne vjerujete u budućnost svog ljubavnog odnosa i smatrate da vas partner ne cijeni dovoljno? Ako se prepoznajete u ovim tačkama, onda biste ga svakako trebali zamijeniti boljim muškarcem.

Bliznakinje trudne s istim čovjekom

Kejonid Benks je personalni trener i trenutno živi sa dvije žene koje su ostale u drugom stanju u isto vrijeme, a njih dvije su sestre bliznakinje.

Najčitanije