vitez

Predstava "Nema me" otara 12. dane kazališta "Vitez 2020"

Predstava Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez "Nema me" otvoriće 12. dane kazališta "Vitez 2020" 20. septembra, a predstava će biti izvedena u Kazališnoj dvorani Vitez od 20 časova.

Četiri godine robije zbog ubistva u kafani

NOVI TRAVNIK - Smail Bešo (43) iz Viteza nepravosnažno je osuđen na četiri godine zatvora u Kantonalnom sudu Novi Travnik zbog ubistva Sifeta Haskića (40) u kafani "Ovo malo duše" kod Viteza.

Ubio poskoka na kućnom pragu

Blaga zima je pogodovala razmnožavanju zmija. Tako se kako tvrde stanovnici u ovom periodu dešava najezda zmija u centralnoj BiH, pa je jedan mještanin čak ubio poskoka na kućnom pragu dugog 70 cm.

Đokovićev sin tati zadao "ozbiljan" zadatak

Novak Đoković vrijeme u izolaciji provodi s porodicom. Kako je ranije naveo, srećan je što je više vremena sa djecom.

Predao se osamnaestogodišnjak osumnjičen da je pregazio ženu u Vitezu

VITEZ - Vozač koji je osumnjičen da je u saobraćajnoj nesreći sinoć u mjestu Grbavica kod Viteza usmrtio pješakinju sam se prijavio policiji.

Usmrtio pješakinju pa pobjegao sa mjesta događaja

VITEZ - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Grbavica u Vitezu smrtno je stradala zasada nepoznata pješakinja.

Nasmrt izbo sugrađanina nakon kafanske svađe?

VITEZ - Smail B. (43) iz Viteza uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak naveče u kafani "Ovo malo duše" u Vraniski, kod Viteza, nožem ubio sugrađanina Sifeta H. (40).

Iz vozila brze pošte ukradeno 100.000 KM

VITEZ - Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona danima rasvjetljavaju veliku pljačku novca koja se u srijedu, 11. decembra, dogodila u Šantićima kod Viteza.

Sušilicom za veš bebi otkinula prst

Nesvakidašnji slučaj dogodio se preksinoć u mjestu Sadovača kod Viteza, kada je desetomjesečnoj bebi starija sestra praktično otkinula prst sušilicom za veš.

Porodica djevojke iz Viteza: Ne znamo šta je razlog njenom ponašanju

Tamara Pavlović, 24-godišnja djevojka iz Viteza koja se nije vratila kući nakon odrađene turističke sezone u Tučepima pronađena je u ponedjeljak kasno naveče u hotelu u Makarskoj.

Najčitanije