vježbe

Četiri vježbe za tijelo bez celulita

Znate li da su istraživanja pokazala da 98 odsto žena ima celulit, makar u najblažem obliku. Ali zanimljivo je to što količina celulita nema veze s viškom kilograma jer ga imaju i potpuno mršave djevojke. Celulit je problem gotovo svake djevojke, pogotovu na guzi.

Četiri efikasne vježbe za prirodno povećanje grudi

U ovom tekstu nećete pronaći recepte za čarobne preparate, a ni uputstvo šta sve možete da dodate u svoj grudnjak.

Vježbe za grudi i poprsje

Samo pet minuta jednostavnog vježbanja dovoljno je da zategnete grudi i dobijete lijepo poprsje. Grudi se, zapravo, ne mogu oblikovati vježbanjem, ali zato mišići koji ih drže mogu, poručuju stručnjaci.

SAD i Južna Koreja prestaju sa vojnim vježbama

SEUL - SAD i Južna Koreja donijele su odluku da stave tačku na godišnje vojne vježbe koje se održavaju na Korejskom poluostrvu.

SAD i južna Koreja prekidaju velike vojne vježbe

SEUL - Južna Koreja i Sjedinjene Američke Države potvrdile su kako više neće organizovati velike vojne vježbe koje su često ljutile vlasti u Pjongjangu, javlja BBC.

Nepravilno vježbanje može dovesti do povreda

BANJALUKA - Odlazak u fitnes-centre i teretane postao je pozitivna praksa sve većeg broja ljudi, ali neadekvatno vježbanje i nepravilno korištenje sprava može dovesti do ozbiljnih povreda, tvrde stručnjaci, a upozoravaju i skijaše da budu oprezniji.

Ruski avion upao na vježbe NATO

Ruski ratn avion upao je na najveću vojnu vježbu NATO od završetka Hladnog rata, javljaju britanski mediji.

Počeli najveći NATO manevri u Norveškoj od kraja Hladnog rata

KOPENHAGEN - Najveći NATO manevri od kraja Hladnog rata počeli su danas u Norveškoj, uz primjenu hipotetičkog scenarija ponovnog uspostavljanja suvereniteta ove skandinavske zemlje nakon napada "fiktivnog agresora", prenosi AP.

Trbušnjaci protiv bola u leđima

Svaka druga osoba na svijetu ima problem sa donjim dijelom leđa govore podaci Svjetske zdravstvene organizacije. Svaka aktivnost koja se nepravilno, naglo ili dugotrajno izvodi može da prouzrokuje bol u leđima čak i kod aktivnosti kod kojih nije direktno aktivna kritična regija.

Ukrajina blokira dio Azovskog mora zbog vojnih vježbi

KIJEV - Dio Azovskog mora u okolini gradova Berdjansk i Jalda u Donjeckoj oblasti biće privremeno blokiran zbog održavanja vojnih vježbi, prenose tamošnji mediji.

Najčitanije