vježbe

Japan kupuje nenastanjeno ostrvo za vojne vježbe sa SAD

Japanska vlada pristala je da kupi nenaseljeno ostrvo na jugozapadu zemlje, kako bi ga upotrebila za vojne vježbe sa SAD i slijetanje vojnih letjelica.

Sjeverna Koreja izvela vojne vježbe blizu granice sa Južnom Korejom

SEUL - Sjevernokorejska vojska izvela je artiljerijske vježbe blizu sporne morske granice sa Južnom Korejom, a po nalogu lidera Kim Džong Una.

Srpsko-ruske posade "migova" uništile vazdušne mete

BEOGRAD - Posade lovaca "mig 29" uništile su više od 10 vazdušnih meta u okviru zajedničke rusko-srpske vojne vježbe "BARS 2019", koja se održava u Astrahanskoj oblasti, na jugu Rusije.

Srbi i Rusi zajedno lete

BEOGRAD - Piloti Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije i Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Srbije počeli su zajedničke vojne vežbe "BARS-2019" u Astrahanskoj oblasti.

Ruski piloti slijetali na aerodrom u izgradnji

MOSKVA - Ruski vojni piloti su u okviru specijalnih vježbi sletjeli avionima Su-34 i An-26 na auto-put u Tatarstanu koji je još uvijek u izgradnji, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Tri vježbe za ruke bez opuštenih zastavica

​Opuštenim nadlakticama, poznatima i kao zastavice, došao je kraj jer pomoću tri jednostavne vježbe vaše ruke i ramena mogu izgledati lijepo i zategnuto.

Vojne vježbe sa ruskom tehnikom u Venecueli

U Venecueli će 24. jula biti održane vojne vježbe u kojima će biti korišćeno naoružanje proizvedeno u Rusiji koje koristi venecuelanska vojska, potvrdio je zamjenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov.

U Rusiji počele vojne vježbe, učestvuje 150.000 vojnika

MOSKVA - Ruska vojska započela je danas veliku vojnu vježbu, koja za cilj ima da provjeri spremnost oružanih snaga da odgovore na moguće bezbjednosne prijetnje u centralnoj Aziji.

Četiri vježbe za tijelo bez celulita

Znate li da su istraživanja pokazala da 98 odsto žena ima celulit, makar u najblažem obliku. Ali zanimljivo je to što količina celulita nema veze s viškom kilograma jer ga imaju i potpuno mršave djevojke. Celulit je problem gotovo svake djevojke, pogotovu na guzi.

Četiri efikasne vježbe za prirodno povećanje grudi

U ovom tekstu nećete pronaći recepte za čarobne preparate, a ni uputstvo šta sve možete da dodate u svoj grudnjak.

Najčitanije