vježbe

Tri vježbe za ruke bez opuštenih zastavica

​Opuštenim nadlakticama, poznatima i kao zastavice, došao je kraj jer pomoću tri jednostavne vježbe vaše ruke i ramena mogu izgledati lijepo i zategnuto.

Vojne vježbe sa ruskom tehnikom u Venecueli

U Venecueli će 24. jula biti održane vojne vježbe u kojima će biti korišćeno naoružanje proizvedeno u Rusiji koje koristi venecuelanska vojska, potvrdio je zamjenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov.

U Rusiji počele vojne vježbe, učestvuje 150.000 vojnika

MOSKVA - Ruska vojska započela je danas veliku vojnu vježbu, koja za cilj ima da provjeri spremnost oružanih snaga da odgovore na moguće bezbjednosne prijetnje u centralnoj Aziji.

Četiri vježbe za tijelo bez celulita

Znate li da su istraživanja pokazala da 98 odsto žena ima celulit, makar u najblažem obliku. Ali zanimljivo je to što količina celulita nema veze s viškom kilograma jer ga imaju i potpuno mršave djevojke. Celulit je problem gotovo svake djevojke, pogotovu na guzi.

Četiri efikasne vježbe za prirodno povećanje grudi

U ovom tekstu nećete pronaći recepte za čarobne preparate, a ni uputstvo šta sve možete da dodate u svoj grudnjak.

Vježbe za grudi i poprsje

Samo pet minuta jednostavnog vježbanja dovoljno je da zategnete grudi i dobijete lijepo poprsje. Grudi se, zapravo, ne mogu oblikovati vježbanjem, ali zato mišići koji ih drže mogu, poručuju stručnjaci.

SAD i Južna Koreja prestaju sa vojnim vježbama

SEUL - SAD i Južna Koreja donijele su odluku da stave tačku na godišnje vojne vježbe koje se održavaju na Korejskom poluostrvu.

SAD i južna Koreja prekidaju velike vojne vježbe

SEUL - Južna Koreja i Sjedinjene Američke Države potvrdile su kako više neće organizovati velike vojne vježbe koje su često ljutile vlasti u Pjongjangu, javlja BBC.

Nepravilno vježbanje može dovesti do povreda

BANJALUKA - Odlazak u fitnes-centre i teretane postao je pozitivna praksa sve većeg broja ljudi, ali neadekvatno vježbanje i nepravilno korištenje sprava može dovesti do ozbiljnih povreda, tvrde stručnjaci, a upozoravaju i skijaše da budu oprezniji.

Ruski avion upao na vježbe NATO

Ruski ratn avion upao je na najveću vojnu vježbu NATO od završetka Hladnog rata, javljaju britanski mediji.

Najčitanije