voz

Voz udario u traktor, povrijeđena jedna osoba

TUZLA - Jedna osoba povrijeđena je danas kada je voz udario u traktor na pružnom prelazu u mjestu Bašigovci na lokalnom putu Lukavac-Šekovići, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Voz usmrtio pješaka u Banjaluci

​BANJALUKA – Pješak iz Banjaluke stradao je jutros na željezničkoj pruzi u naselju Novi Borik u Banjaluci kada je na njega naletio voz, saznaju "Nezavisne".

Voz u Češkoj udario u kamion sa srpskim tablicama

PRAG - Osam osoba, od kojih jedno dijete, povrijeđeno je danas kada je kod Praga voz udario u kamion preševske kompanije "Vijator".

U sudaru voza i kamiona, desetine povrijeđenih

TOKIO - Najmanje 34 osobe juče su povrijeđene, od kojih jedna teško, kada se brzi voz sudario sa kamionom u Jokohami, drugom po veličini gradu u Japanu, usljed čega je iz šina iskočila skoro polovina kompozicije, a kamion se zapalio.

Voz u Doboju udario ženu, pomogle joj mašinovođe

DOBOJ - Neopreznost je umalo koštala života Ružicu Trifković (64) iz Kostajnice, kod Doboja koja je u srijedu ignorisala zvučno upozorenje dvojice mašinovođa Salem Jusić iz Visokog i Mirhet Hedžić iz Sarajeva koji su je spazili da stoji u blizini pružnog prelaza u tom selu, izlažući se tako opasnosti da je pri naletu voz povuče ka šinama.

Japan: Voz jurio otvorenih vrata

TOKIO - Voz u Japanu vozio je brzinom od 280 kilometara na čas sa otvorenim vratima od Sendaija do Tokija, ali niko od putnika nije povrijeđen, saopštio je operater železnice.

Teretni voz naletio na vozilo koje se provlačilo ispod rampi

BEOGRAD - Na željezničkoj stanici Surčin na putnom prelazu obezbjeđenom automatskim polubranicima teretni voz je večeras naletio na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih branika, a povrijeđenih nije bilo.

Kina povezala Atlantski i Indijski okean prugom

NAJROBI - Turistički željeznički voz prvi put je krenuo iz Dar el Salama, u Tanzaniji, u Lobito, u Angoli.

Voz usmrtio migranta na pruzi u Bihaću

BIHAĆ - U Bihaću je noćas poginuo migrant koga je na pruzi udario putnički voz koji je dolazio iz pravca Sarajeva, potvrdio je portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić za Klix.ba.

Muškarac koji je gurnuo dječaka pod voz je otac troje djece

FRANKFURT - Eritrejac koji je u ponedjeljak na željezničkoj stanici u Frankfurtu pod voz gurnuo majku i osmogodišnje dijete pri čemu je dječak poginuo, i sam je trostruki otac i od 2006. živi u Švajcarskoj, saopštilo je državno tužilaštvo u Frankfurtu na Majni u utorak.

Najčitanije