vozač

U Bijeljini za dva dana kažnjeno 55 pijanih vozača

BIJELJINA - Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina su tokom dva dana sankcionisali i isključili iz saobraćaja 56 učesnika od čega 55 vozača i jedan pješak.

Za tri dana uhapšeno 16 pijanih vozača

DOBOJ - Službenici Policijske uprave Doboj su tokom tri dana sankcionisali 106 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a 16 vozača je lišeno slobode.

Vozač iz BiH se ugušio dok je čistio u cisternu

Vozač kamiona cisterne umro je od gušenja dok je čistio unutrašnjost spremnika na javnom parkingu u Vilafranki, u italijanskom okrugu Verona.

Vozač u penziju otišao bez ijednog saobraćajnog udesa

SOKOLAC - Penzionisani vozač Milanko Ćajić (78) sa Sokoca rado se sjeća nekadašnjih organizovanih proslava Dana vozača u bivšem preduzeću "Romanija" i žali što se sve manje obilježava 15. januar - Međunarodni dan vozača i auto-mehaničara.

Uhapšen pijani vozač

BRATUNAC - Pijani vozač čiji su inicijali N.B. /39/ iz Bratunca uhapšen zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prilikom slijetanja golfa poginuo vozač

ISTOČNO SARAJEVO - Lice čiji su inicijali A.Đ. poginulo je danas u Istočnom Novom Sarajevu prilikom slijetanja vozila golf A2 kojim je upravljalo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Poginuli vozač i maloljetnik u slijetanju automobila

DOBOJ - Dvije osobe smrtno su stradale u slijetanju automobila sa kolovoza na regionalnom putu Derventa - Podnovlje, u mjestu Glogovica.

Uhapšen pijani vozač

SREBRENICA - Policija u Srebrenici uhapsila je lice čiji su inicijali B.L. (58) iz Bratunca zbog vožnje pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Uhapšen pijani vozač

SREBRENICA - Policija u Srebrenici uhapsila je lice čiji su inicijali S.N. (59) iz ovog mjesta zbog vožnje pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Godina robije za smrt vozača iz Kneževa

BANJALUKA - Milan Jovanović (20) iz Laktaša osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na godinu zatvora jer je, kako je navedeno u presudi, pijan iz nehata izazvao sudar u kojem je poginuo vozač drugog vozila Milan Knežević (36) iz Kneževa, a teže povrijeđen suvozač Miloš Bekić.

Najčitanije