vozač

Nezgoda kod Banjaluke, povrijeđen vozač

BANJALUKA - U slijetanju vozila u banjalučkom naselju Karanovac danas je lakše povrijeđen vozač, saznaju "Nezavisne".

Sveštenik oltar zamijenio volanom

Tiho i bez velike priče, sveštenik Petar Đukanović (42) zahvalio je episkopu šabačkom Lavrentiju na povjerenoj mu parohiji u tom gradu, predao je i dobio odgovor da može da napusti dužnost, jer je čvrsto odlučio da, sa porodicom, popadijom i dvoje djece, ode da živi i radi u Njemačkoj.

Vozač pekare pronevjerio 8.000 KM

BIJELJINA - Vozač u pravnom licu u Bijeljini čiji su inicijali B.J. prijavljen je Okružnom javnom tužilaštvu za pronevjeru 8.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Vozač u Hrvatskoj mora platiti kaznu od 3.750 evra

Zbog višestrukih prekršaja u saobraćaju 33-godišnji vozač iz Koprivnice kažnjen je s rekordnih 27.700 kuna (oko 3.750 evra).

Manjak šofera vratio penzionere za volan

BANJALUKA - Iz Republike Srpske odlaze šoferi, ali i inženjeri, i to zbog niskih plata, koje se moraju povećati u narednom periodu, upozorili su danas iz Sindikata saobraćaja i veza.

Umjetnik iz Bihaća poginuo u udesu u Hrvatskoj

LIČKO PETROVO SELO - Vozač automobila BiH registracije poginuo je u srijedu u sudaru sa kamionom u Ličkom Petrovom Selu na Plitvičkoj cesti.

Poginuo vozač auta bh. tablica u sudaru sa kamionom u Hrvatskoj

Vozač automobila bh. registracija poginuo je u srijedu u sudaru sa kamionom u Ličkom Petrovom selu na Plitvičkoj cesti.

Vozač koji je izazvao sudar u Beogradu uhapšen na granici

BEOGRAD - Vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu u Ulici Strahinjića bana u Beogradu uhapšen je na graničnom prelazu Kladovo.

Vozač i suvozač teže povrijeđeni u sudaru

FOČA - U sudaru dva vozila na ulazu u Foču dva lica su teže povrijeđena i prebačena su u Univerzitetsku bolnicu, potvrđeno je Policijskoj upravi Foča.

Uhapšeni pijani vozač i pješak

DOBOJ - Lice čiji su inicijali Ž.Ž. (28) iz Dervente uhapšeno je u derventskom naselju Begluci nakon što je utvrđeno da je upravljalo vozilom sa 2,91 promil alkohola u krvi, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije