vozač

Umjetnik iz Bihaća poginuo u udesu u Hrvatskoj

LIČKO PETROVO SELO - Vozač automobila BiH registracije poginuo je u srijedu u sudaru sa kamionom u Ličkom Petrovom Selu na Plitvičkoj cesti.

Poginuo vozač auta bh. tablica u sudaru sa kamionom u Hrvatskoj

Vozač automobila bh. registracija poginuo je u srijedu u sudaru sa kamionom u Ličkom Petrovom selu na Plitvičkoj cesti.

Vozač koji je izazvao sudar u Beogradu uhapšen na granici

BEOGRAD - Vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu u Ulici Strahinjića bana u Beogradu uhapšen je na graničnom prelazu Kladovo.

Vozač i suvozač teže povrijeđeni u sudaru

FOČA - U sudaru dva vozila na ulazu u Foču dva lica su teže povrijeđena i prebačena su u Univerzitetsku bolnicu, potvrđeno je Policijskoj upravi Foča.

Uhapšeni pijani vozač i pješak

DOBOJ - Lice čiji su inicijali Ž.Ž. (28) iz Dervente uhapšeno je u derventskom naselju Begluci nakon što je utvrđeno da je upravljalo vozilom sa 2,91 promil alkohola u krvi, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Doživio srčani udar tokom vožnje, automobil udario u ogradu

MODRIČA - Šezdesetogodišnji Radovan T. iz Modriče umro je za volanom od srčanog udara, a tako je došlo i do saobraćajne nezgode, u kojoj niko drugi nije povrijeđen.

Prije 120 godina policija prvi put zaustavila vozača zbog brze vožnje

Prije tačno 120 godina policajac Šusler uočio je kako električni taksi juri njujorškom avenijom Leksington 'sumanutom brzinom' od 12 mph (19 km/h) te je biciklom pošao za njim...

Vozač autobusa iznenada zaustavio vozilo i umro

BEOGRAD - U centru beogradskog naselja Ripanj dogodila se stravična nesreća kada je vozač autobusa iznenada zaustavio autobus i premiuo.

Vozač kombija udario u stub kod bolnice u Sarajevu

SARAJEVO - Vozač kombija zabio se u ranim jutarnjim satima u ogradu kod Klinike za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

U slijetanju forda teško povrijeđen vozač

BIJELJINA - Vozač automobila ford fokus M.Ć.(69) iz Pučila kod Bijeljine teško je povrijeđen kada je vozilo sletjelo sa kolovoza na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik, u mjestu Glavičice.

Najčitanije