vozač

Hiljade vozača provode Božić na granici

LONDON - Hiljade stranih vozača kamiona provode Božić po gregorijanskom kalendaru u svojim vozilima na graničnom prelazu na jugu Engleske uprkos zalaganjima da oni stignu u svoje zemlje.

Zbog vožnje pod uticajem alkohola oduzeto 27 dozvola

GRADIŠKA - Zbog prisustva alkohola u organizmu oduzeto je 27 vozačkih dozvola u akciji sprovedenoj za vikend na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, saopšteno je iz ove uprave.

Uhapšen pijani vozač

DOBOJ - Policijski službenici Policijske stanice Doboj juče su uhapsili N.H. iz Doboja, kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,58 g/kg, saopšteno je iz PU Doboj.

Vozio sa 5,5 promila alkohola u krvi

BEOGRAD - Tridesetčetvorogodišnji muškarac iz Požarevca vozio je automobil sa čak 5,5 promila alkohola u krvi, utvrdila je smederevska policija alko-testiranjem prilikom redovne kontrole saobraćaja.

Za dva dana kažnjeni 91 vozač i devet pješaka

DOBOJ - Zbog nepropisnog zaustavljanja ili parkiranja na području Doboja kažnjen je 91 vozač, dok je devet pješaka, od jedanaest kontrolisanih, sankcionisano, četiri zbog kretanja kolovozom u alkoholisanom stanju, navedeno je iz Policijske uprave Doboj.

Uhapšen pijani vozač iz Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Muškarac S.D. iz Mrkonjić Grada uhapšen je jer je vozio sa 1,93 promila alkohola u organizmu, rekla je portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Priveden zbog jakog pijanstva

GACKO - Gatačka policija privela je vozača M.Ž., koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u stanju jakog pijanstva, s prisustvom alkohola u organizmu od 2,46 g/kg.

Uhapšeni pijani vozači, sankcionisano pet osoba pod dejstvom droge

ZVORNIK - U trodnevnoj akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su 10 vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi veće od 1,5 promila ili su odbili da se podvrgnu alko-testiranju, dok je pet učesnika sankcionisano zbog prisustva droge ili psihoaktivnih lijekova.

Pronađen vozač koji je osumnjičen da je udario dijete u Prijedoru

PRIJEDOR - Policijski službenici Policijske uprave /PU/ Prijedor identifikovali su i uhapsili vozača M.T. iz Prijedora zbog postojanja sumnje da je vozeći "dačiju logan" udarilo maloljetnog pješaka, a potom se udaljilo sa mjesta saobraćajne nezgode.

Na području Banjaluke za 11 dana kažnjeno 3.373 vozača

BANJALUKA – Banjalučka policija je za 11 dana sankcionisala 3.373 vozača zbog počinjenih prekršaja, u okviru pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Najčitanije