vozači

Inicijativa Ministarstvu komunikacija za vakcinisanje vozača

SARAJEVO - Spoljnotrgovinska komora BiH uputila je inicijativu Ministarstvu komunikacija i transporta BiH za nabavku vakcina i izdavanje kovid pasoša za prevoznike u međunarodnom drumskom transportu ljudi i robe.

Potraga za vozačima u punom gasu

BANJALUKA, SARAJEVO - Za vozačima kamiona širom Bosne i Hercegovine u posljednje vrijeme je opet velika potražnja, posebno ponude za posao stižu iz zemalja Evropske unije, od Slovenije do Češke, a i domaće firme ih traže jer fali tog kadra.

Ćorić: Do kraja sedmice spiskovi vozača koji žele da se vakcinišu

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić rekao je danas da treba prioritetno vakcinisati protiv virusa korona sve vozače u međunarodnom teretnom prevozu iz Srpske zbog sprečavanja problema u transportu, te uvozu i izvozu robe.

Za jednu noć kažnjena 83 pijana vozača na području Banjaluke

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u noći između petka i subote realizovali su regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, i tom prilikom je uhapšeno 11 osoba zbog velike količine alkohola u krvi , a kažnjena su 83 vozača.

Kažnjeno 69 pijanih vozača na području PU Bijeljina

BIJELJINA - Tokom kontrole prisutnosti alkohola kod vozača na području PU Bijeljina, od 15. do 18. oktobra, kažnjeno je i iz saobraćaja isključeno 69 vozača.

Uhapšeni pijani vozači, sankcionisano pet osoba pod dejstvom droge

ZVORNIK - U trodnevnoj akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su 10 vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi veće od 1,5 promila ili su odbili da se podvrgnu alko-testiranju, dok je pet učesnika sankcionisano zbog prisustva droge ili psihoaktivnih lijekova.

U Prijedoru kažnjeno 2.066 vozača, 223 isključeno iz saobraćaja

PRIJEDOR - Policija u Prijedoru kaznila je 2.066 učesnika u saobraćaju od 19. do 30. avgusta u okviru republičke akcije pojačane kontrola saobraćaja, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Na području Zvornika za dva dana kažnjena 42 pijana vozača

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik, u periodu od 24. do 26. jula, sankcionisano je 42 vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, saopšteno je iz ove Policijske uprave.

Banjalučki vozači i pekari kažnjeni zbog nenošenja maski

BANJALUKA - Gradska inspekcija je u vrijeme pandemije virusa korona sankcionisala dva vozača gradskog prevoza, jednog zaposlenika u pekari, te izdala dva prekršajna naloga ustanovi za smještaj starijih lica zbog nepoštovanja propisanih mjera zaštite od kovida-19, rekli su za "Nezavisne" u Odjeljenju za inspekcijske poslove.

U Prijedoru tokom vikenda kažnjeno 37 pijanih vozača

PRIJEDOR – Trideset sedam vozača sankcionisano je prethodnog vikenda zbog vožnje u alkoholisanom stanju, tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju na području Prijedora.

Najčitanije