vrbas

Putopis: U zagrljaju Republike Srpske

Na Veliki četvrtak, uveče, nas osmoro odvažnih iz Požarevca kreće put Republike Srpske na jednu akciju koju naš vodič Zoran Pavlović iz Planinarskog društva "Vukan" naziva turom za opuštanje i uživanje. Ali, ona će iziskivati i napor, kao i uvek na planinarenju, doziran tek toliko da osetimo adrenalinski skok i blagodati za kojima vapi onaj hedonistički deo našega bića, kada sve prođe i samo nas milina obuzme.

Dajak pristanište niče ove godine

BANJALUKA - Nakon nekoliko godina čekanja, kod plaže Abacija ove bi godine trebalo da bude sagađeno prvo dajak pristanište, kojim bi se još više promovisali ovaj simbol grada i rijeke Vrbas, potvrdili su za "Nezavisne" u Odjeljenju za komunalne poslove.

Za dajak pristanište 180.000 KM

BANJALUKA - U cilju očuvanja i njegovanja tradicionalnog banjalučkog sporta - vožnje dajak čamca, grad će usmjeriti sredstva za izgradnju dajak pristaništa.

Policija spriječila maloljetnicu da skoči u Vrbas

BANJALUKA - Policijski službenici PU Banjaluka sinoć su spriječili maloljetnicu da u blizini Zelenog mosta skoči u Vrbas, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Simultanka Ritana za pobjedu KKI Vrbas

BANJALUKA - Još jednu više nego dobru partiju i pobjedu u Premijer ligi BiH ostvarili su igrači KKI Vrbas. Banjalučani su u Sportskoj dvorani Borik savladali ekipu Sane iz Sanskog Mosta sa više nego ubjedljivih 81:60.

Muškarac se udavio u Vrbasu kod Banjaluke

BANJALUKA - U Rekavicama kod Banjaluke dogodila se tragedija, saznaje Srpskainfo.

KKI Vrbas jači od rivala i sudija

Igrači Košarkaškog kluba invalida Vrbas pobjedom u Gradačcu protiv Zmaja 79:74 samo su potvrdili da su bez premca u BiH.

Vatrogasci i Civilna zaštita čistili korito Vrbasa u Trapistima

U okviru nastojanja da se u što većoj mjeri očiste svi vodotokovi pred kišnu sezonu, danas su pripadnici Vatrogasne brigade i Civilne zaštite Banjaluka čistili dio korita Vrbasa u naselju Trapisti, gdje je uklonjena veća količina drveća i smeća.

Pobjeda KKI Vrbas na premijeri

Košarkaški klub invalida Vrbas pobjedom je otvorio novu sezonu u Premijer ligi BiH u košarci u kolicima.

KKI Vrbas u finalu Kupa BiH dočekuje ekipu Una - Sana

Članovi Košarkaškog kluba invalida Vrbas vraćaju se u takmičarski pogon, a u subotu ih očekuje finale Kupa BiH u košarci u kolicima koje će u banjalučkoj dvorani "Borik" (12 časova) igrati sa ekipom KIK Una-Sana iz Bihaća.

Najčitanije