vrtić

Šumski vrtić otvoren u Hrvatskoj: Djeci ne smeta ni kiša, ni blato

Nema veze kakvo je vrijeme. Može puhati bura, padati kiša, biti magla ili jako sunce. Djeci to ne bi trebalo smetati jer bi se tako trebala povezati s prirodom, steći imunitet i snalažljivost.

Majka djevojčice koja se otrovala asepsolom: Tužićemo vrtić zbog nemara

Najvjerovatnije ćemo zbog velikog nemara tužiti upravu vrtića. U ovom trenutku najvažnije mi je da mi se dijete oporavlja.

Vrtić u Domu "Rada Vranješević" otvara vrata za Svetog Nikolu

BANJALUKA - Vrtić u sklopu Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci trebalo bi da bude otvoren do krsne slave Doma, Svetog Nikole, potvrdio je za "Nezavisne" Vladimir Kajkut, direktor Doma, i dodao da će u njemu biti mjesta za 60 mališana.

Roditelji pokrenuli akciju za promjenu stolarije na vrtiću "Lana"

BANJALUKA - Dotrajala stara stolarija na prozorima i vratima vrtića "Lana" u Rosuljama već godinama dočekuje mališane koji vrijeme u vrtiću, kako njihovi roditelji kažu, i zimi i ljeti provode u neprihvatljivim uslovima.

U banjalučke vrtiće upisano 129 djece: "Radost" i "Kolibri" najtraženiji

BANJALUKA - Konkursom za upis u gradske vrtiće za 2019/2020. godinu, koji je trajao od 1. do 15. avgusta, upisano je 129 mališana, podaci su Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Petogodišnjak donio kokain u vrtić

NJU ORLEANS - Petogodišnji dječak donio je u obdanište kokain i policija je u naselju Slidel u američkom gradu Nju Orleansu uhapsila dvije odrasle osobe.

U požaru u vrtiću poginulo petoro djece

HARIZBURG - U požaru koji je zahvatio vrtić u gradiću Iri na sjeverozapadu američke savezne države Pensilvanija poginulo je petoro djece, a povrijeđene su najmanje dvije osobe, saopštile su danas vlasti.

Prijetnje upravi vrtića zbog uklanjanja svinjetine sa menija

BERLIN - Aktivisti krajnje desnice zaprijetili su da će u njemačkom gradu Lajpcigu spaliti dva obdaništa i ubiti rukovodstvo ukoliko na meni ne vrate obroke sa svinjetinom.

Banjaluka: Temelji za novi vrtić u Lazarevu

BANJALUKA - Na području banjalučkog naselja Lazarevo u toku je izgradnja novog vrtića, koji bi trebalo da primi 170 mališana sa ovog područja.

Mališani iz "Plavog čuperka" s ljubavlju ukrasili jaja

BANJALUKA - Šarena jaja, boje, korpice sa slamom, ukrasi, dekoracije, mnogo vrijednih ručica koje se trude da ukrase svoje jaje što ljepše, a uz to sve i mnogo osmijeha - bila je atmosfera pred Vaskrs u vrtiću "Plavi čuperak".

Najčitanije