vrtić

Mališani u vrtiću "Srna" pjesmom i plesom ispratili staru godinu

Mališani vrtića "Srna" na Starčevici staru godinu ispratili su novogodišnjim maskenbalom, pjesmom, plesom i smijehom, a za Novu godinu se nadaju da će ispod jelke naći poklone koje su zaželjeli od Djeda Mraza.

Vrtić "Tratinčica" u Domu "Rada Vranješević" počinje sa radom

BANJALUKA - U sklopu JU Dom "Rada Vranješević" počinje sa radom vrtić "Tratinčica" u koji će moći da se upiše 100 mališana i to 60 vrtićkog i 40 jasličkog uzrasta.

U Domu "Rada Vranješević" otvoren vrtić "Tratinčica"

U okviru transformacije Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", povodom dana i krsne slave Sveti Nikola, danas je svečano otvoren vrtić "Tratinčica", čiji je kapacitet oko 100 mjesta.

Otvoren vrtić "Bambi" u Rogatici, u renoviranje uloženo 156.000 KM

ROGATICA - U Rogatici je danas otvoren renovirani vrtić "Bambi" u koji je investirano 156.000 KM koje su obezbijedili Vlada Srbije, predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i opština Rogatica.

U Hitnoj pomoći završilo 35 mališana iz vrtića u Trsteniku

TRSTENIK - Trsteničkoj hitnoj pomoći tokom protekle noći javilo se 35 mališana, uzrasta od dvije i po do pet godina, sa bolovima u stomaku i povraćanjem, a svi oni idu u vrtić u Trsteniku.

Pozvao cijeli vrtić u sud da proslavi usvajanje

Petogodišnjak iz Mičigena pozvao je sve drugare iz vrtića na sud kako bi bili u publici i svjedočili njegovom zakonskom usvajanju - tako je osvojio srca ljudi širom svijeta.

Zatvoren vrtić u Banjaluci, radili na "crno"

BANJALUKA - Gradska inspekcija zabranila je rad privatnom vrtiću "Bambini" u Dragočaju zbog neposjedovanja dozvole za rad, a vlasnica vrtića je svojevoljno zatvorila i drugi objekat u Novoj varoši.

Prvi vrtić nastao prije 179 godina

Djeca bi trebalo da se razvijaju slobodno, ali pod nadzorom - kao biljke u vrtu. Tim konceptom njemački pedagog Fridrih Frebel prije 179 godina unio je revolucionarnu promjenu u rani odgoj djece.

U budućem vrtiću u Lazarevu mjesto za 170 mališana

BANJALUKA - Do kraja godine biće završena prva faza radova, vrijedna 550.000 KM, na novom dijelu vrtića "Kolibri" u banjalučkom naselju Lazarevo u kojem će od sledeće godine boraviti više od 170 mališana, saopšteno je iz Gradske uprave.

Djeca povrijeđena u hemijskom napadu u vrtiću

PEKING - Više od 50 ljudi, uglavnom djece, povrijeđeno je kada je muškarac upao u vrtić na jugozapadu Kine i polio ih korozivnom tečnošću, saopštile su danas lokalne vlasti.

Najčitanije