zabrana

Haftarove snage neće dozvoliti korištenje aerodroma u Tripoliju

BENGAZI - Libijska narodna armija (LNA) komandanta Halife Haftara neće dozvoliti UN da koriste jedini funkcionalni aerodrom u Tripoliju, koji pokušavaju da zauzmu tokom vojne kampanje, saopštio je portparol LNA Ahmed Mismari.

Cenzura emisija srpskih TV u Crnoj Gori

PODGORICA - Savjet Agencije za elektronske medije odlučio je da će u Crnoj Gori reemitovanje pojedinih sadržaja u okviru programa televizija Hepi i Pink M iz Srbije biti ograničeno na tri mjeseca zbog, kako je navedeno, promovisanja mržnje, netrpeljivosti i diskriminacije prema pripadnicima crnogorske nacionalnosti.

Zabranjen patriotski skup CKM na Cetinju

PODGORICA - Uprava policije nije dozvolila održavanje javnog okupljanja u organizaciji Crnogorske kulturne mreže, planirano za 13. februar kao "patriotski skup", za koji se tvrdi da nije pandam litijama.

Svjetska atletska federacija zabranila model Nike patika

Svjetska atletska federacija odlučila je da zabrani korištenje Nike Vaporfly modela na svojim takmičenjima.

Od ponoći zabrana prevoza eksplozivnih materija u RS

BANJALUKA - Na teritoriji Srpske sutra će, na Dan Republike, biti zabranjen prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju.

Irska želi da zabrani "benzince" i "dizelaše" do 2030. godine

Vlada Republike Irske donijeće novi zakon koji bi zabranio registraciju vozila koje pokreće benzin i dizel vrsta goriva.

"Turska bi mogla da zabrani SAD korištenje baza"

ANKARA - Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu sugerisao je danas da se Sjedinjenim Američkim Državama može zabraniti korištenje dvije strateške vazdušne baze u Turskoj kao odgovor na moguće američke sankcije protiv njegove zemlje, javila je državna turska agencija Anadolija.

Zabranjen uvoz 636 dječjih lutki, naređeno njihovo uništavanje

SARAJEVO - Zabranjen je uvoz zdravstveno neispravne pošiljke koja sadrži 636 dječijih lutki tipa "Beba sa cucom Smile" i istovremeno naređeno njeno uništavanje, saopšteno je iz Federalne uprave za inspekcijske poslove.

Google ograničava oglašavanje političkih stranaka

Svjetski internet gigant Google ograničiće mogućnost targetiranja glasača tokom političkih kampanja, odnosno neće više dozvoljavati političarima i strankama da reklame upućuju tačno određenim ciljnim grupama na osnovu pretpostavki o političkim stavovima građana.

Kojim strankama je CIK BiH zabranio kandidovanje na izborima

SARAJEVO - Zbog kršenja odredbi Zakona o finansiranju političkih stranaka Centralna izborna komisija BiH (CIK BiH) danas je izrekla administrativnu mjeru uskraćivanja prava kandidovanja na narednim izborima za 13 političkih stranaka.

Najčitanije