zabrana

Crnogorska policija o najavi litija: Nećemo dozvoliti okupljanja

Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović saopštio je da policija neće dozvoliti javna okupljanja kojima se krše mjere Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) i procesuiraće svako odgovorno lice u slučajevima nepoštovanja zakona i ugrožavanja zdravlja građana Crne Gore.

Nezabilježena suša u Irskoj

DABLIN - Irske vlasti uvele su šestonedjeljnu zabranu korišćenja baštenskih crijeva, a nakon što je ta zemlja, poznata po kišnom periodu, doživjela jedno od najsušnijih proljeća.

Stejt department objasnio zašto je Amir Zukić nepoželjan u SAD

Državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Malk Pompeo na Twitteru je objavio da je nekadašnji federalni poslanik i bivši generalni sekretar SDA Amir Zukić nepoželjna osoba u SAD i da mu je zabranjen ulazak u tu zemlju.

Francuska zabranila upotrebu hidroksihlorokina protiv COVID-19

PARIZ - Vlada Francuske poništila je danas ukaz kojim je bolnicama bilo odobreno da koriste hidroksihlorokin u liječenju pacijenata oboljelih od težih oblika COVID-19.

Slovenačka opština po drugi put zabranila koncert Tompsona

ZAGREB - Mariborska opštinska uprava po drugi put je donijela odluku o zabrani koncerta Marka Perkovića Tompsona, koji je u Mariboru trebalo da bude održan prije tri godine, ali je na preporuku policije zabranjen, piše zagrebački Večernji list.

Mjeru zabrane kretanja prekršile 23 osobe u Srpskoj

BANJALUKA - Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja u protekla 24 časa prekršila su 23 građana Republike Srpske, saopštio je MUP RS.

Zabranu i ograničenje kretanja u Srpskoj prekršilo 39 građana

BANJALUKA - U Republici Srpskoj 39 građana u protekla 24 časa nije poštovalo zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srpske.

Zabranu kretanja u Srpskoj prekršila 51 osoba

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u protekla 24 časa 48 stanovnika prekršilo zabranu kretanja lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabranu kretanja na javnim površinama od 20.00 do 5.00 časova, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

93 osobe prekršile mjeru zabrane kretanja u RS

BANJALUKA - Mjere zabrane kretanja u Republici Srpskoj u protekla 24 časa prekršilo je 32 ljudi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Zabrana napuštanja mjesta prebivališta i dalje na snazi

BIJELJINA - U Republici Srpskoj na snazi je zabrana kretanja za građane izvan mjesta prebivališta radi sprečavanja širenja virusa korona.

Najčitanije