zakoni

Boljim zakonskim rješenjima do veće zaštite intelektualne svojine

U Banjaluci je u ponedjeljak 17. juna održana konferencija pod nazivom "Digitalizacija i intelektualna svojima: kraj ili novi početak?" u organizaciji Instituta za javnu politiku iz Beograda, a u okviru projekta "Balkan Perspectives Today" i pod generalnim pokroviteljstvom kompanije m:tel.

Ambasade SAD-a, Njemačke, Velike Britanije i OHR se oglasili o nacrtima zakona u RS

SARAJEVO - Ambasade SAD-a, Njemačke i Velike Britanije te OHR usaglasile su zajedničku izjavu o nacrtima zakona u Republici Srpskoj.

Ova država će uskoro imati najoštrije internet zakone na svijetu

Velika Britanija imaće najoštrije internet zakone na svijetu, poručili su britanski ministri, dok je britanska vlada istovremeno podržala kampanju Dejli Telegrafa o zakonskoj obavezi zaštite djece na internetu.

Najčudniji grad u SAD: Ovdje je zakonom zabranjeno nositi štikle

Prije više od sto godina nastao je jedinstven grad u Americi. Promijenio se, ali je ostalo par začkoljica iz davnina čisto da bude interesantnije. Dobro došli u najčudniji američki grad, Karmel na moru.

Narodna skupština Republike Srpske usvojila 12 zakona

BANJALUKA -Narodna skupština Republike Srpske danas je na 25. redovnoj sjednici usvojila 12 zakona i Strategiju razvoja energetike Republike Srpske do 2035. godine.

Ključnih zakona nema, a projekti u zastoju

SARAJEVO - Ovo je najgora vlast otkako postoji FBiH, a svi zakoni koje je Vlada FBiH dosad uputila u parlamentarnu proceduru su antireformski, a ne reformski, oštro je ocijenila opozicija, ali i dio pozicije u FBiH.

Najčitanije