zaprašivanje

Zaprašivanje komaraca na području Bijeljine

BIJELJINA - Suzbijanje komaraca na teritoriji grada Bijeljina obaviće se u periodu od 7. do 12. septembra u večernjim časovima, saopšteno je iz Odsjeka za odnose s javnošću ovog grada.

Obavještenje o zaprašivanju komaraca u Bijeljini

BIJELJINA - Suzbijanje komaraca na teritoriji grada Bijeljina biće obavljeno od 23. do 31. jula.

Zaprašivanje komaraca na području Bijeljine

BIJELJINA - Suzbijanje komaraca na teritoriji grada Bijeljina obaviće se 13. jula u večernjim časovima, saopšteno je iz Odsjeka za odnose s javnošću ovog grada.

Večeras zaprašivanje komaraca u Banjaluci

BANJALUKA - Zaprašivanje komaraca u osam banjalučkih naselja biće izvrvšeno večeras u periodu od 20 do 23 časa, saopšteno je iz preduzeća "Eko-bel".

U Banjaluci zaprašivanje komaraca u srijedu

​BANJALUKA - Komarci, insekti koji sigurno predstavljaju najlošiju stranu ljeta, opet su u rojevima prisutni u velikom broju gradskih naselja.

Počinje druga faza zaprašivanja komaraca

BIJELJINA - Druga faza tretmana odraslih formi komaraca u seoskim i urbanim mjesnim zajednicama u kojima tretman nije sproveden zbog čestih padavina prethodnih sedmica počinje danas u Bijeljini, najavljeno je iz preduzeća "Eko-zaštita".

Ponovo zaprašivani komarci u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - U Kozarskoj Dubici izvršeno je zaprašivanje komaraca, tretmanom sa zemlje.

Počelo zaprašivanje komaraca u Banjaluci

BANJALUKA - Zaprašivanje komaraca počelo je večeras na gradskom području Banjaluke.

Zaprašivanje komaraca u Banjaluci počinje večeras

BANJALUKA - Akcija suzbijanja odraslih formi komaraca sa zemlje biće sprovedena večeras od 20.15 do 23 i sutra ujutro od 4.30 do sedam časova, saopštili su iz "Eko-bela", preduzeća koje vrši zaprašivanje ovih insekata.

Najčitanije