zastave

Da li znate zašto ljubičastu boju nema nijedna zastava na svijetu?

Zastave država najrazličitijih su boja, ukrašene svakojakim elementima poput orlova, zvijezda, zmajeva. Međutim, ako dobro poznajete boje i grbove, sigurno ste primjetili jednu stvar, a to je da ni na jednoj zastavi nema ljubičaste boje.

Predsjednica Srpske čestitala Dan srpskog jedinstva

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je, uz prigodnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Ogorčeni Italijani skidaju zastave EU, postavljaju ruske i kineske

Italija se zbog epidemije virusa korona suočava sa najvećom krizom od Drugog svjetskog rata koja je za sada odnijela više od 6.000 života, a neki Italijani su ogorčeni izostankom jače reakcije od strane Evropske unije.

Zastave Srpske i Srbije u Beogradu povodom Sretenja

BEOGRAD - Povodom Sretenja - Dana državnosti Srbije, danas se na ulazu u Beograd, od aerodoroma do centra grada, vijore zastave Srbije i Republike Srpske, javio je novinar Srne.

Posao cvjeta u iranskoj fabrici: Proizvode zastave SAD i Izraela za paljenje

TEHERAN - U najvećoj iranskoj fabrici za proizvodnju zastava posao cvjeta budući da oni proizvode i američke, britanske i izraelske zastave koje iranski demonstranti pale.

Sa jarbola ukradene zastave BiH i Islamske zajednice

MILIĆI - Policijskoj stanici Milići, jutros oko 10:30 časova, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, u mjestu Nova Kasaba, opština Milići, sa jarbola ukralo zastavu Bosne i Hercegovine i zastavu Islamske zajednice BiH.

Srpske i ruske zastave na ulicama uoči posjete Lavrova

BANJALUKA - Centar Banjaluke i glavna ulica ovog grada ukrašene su srpskim i ruskim zastavama povodom sutrašnje posjete ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova.

Bojić uputio zahtjev da se u salama Parlamenta BiH istaknu zastave RS

SARAJEVO - Na sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH zatraženo je da se u salama Predstavničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH istakne i zastava Republike Srpske.

Pandurević: Zastave RS kače po štalama na Romaniji

SARAJEVO - Aleksandra Pandurević (SDS), poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH kazala je kako BiH mora zakonom regulisati isticanje drugih zastava na teritoriji BiH.

Mutko predložio: Rusi sa srpskom zastavom na ZOI

Zamjenik premijera Rusije Vitalij Mutko i glavna urednica RT Margarita Simonjan preporučili navijačima da ponesu srpsku zastavu na ZOI.

Najčitanije