zatvor

U pretresu u KPZ-u Banjaluka nisu pronađeni nedozvoljeni predmeti

BANJALUKA - Ništa od nedozvoljenih predmeta nije pronađeno tokom današnjeg pretresa u Pritvorskoj jedinici i Odjeljenju pojačanog nadzora u Kazneno-popravnom zavodu Banjaluka na Tunjicama, potvrdio je za "Nezavisne" Goran Selak, direktor KPZ-a.

Pretresi u KPZ Banjaluka, pojačan nadzor

BANJALUKA - Posebna jedinica policije Kazneno popravnog zavoda Banjaluka jutros je započela pretres pritvorske jedinice i odjeljenja pojačanog nadzora u ovoj ustanovi.

Bivša prva dama Hondurasa osuđena na 58 godina zatvora

​LONDON - Bivša prva dama Hondurasa Rosa Elena Bonila (52) osuđena je danas na 58 godina zatvora zbog kupovine nakita novcem iz javnih fondova.

Šokantan snimak iz zatvora: Porodila se u ćeliji pa tužila čuvare

Šokantni prizori stižu iz jednog zatvora u okolini Denvera. Zatvorenica Dijana Sančez (26) dobila je porođajne kontrakcije u zatvorskoj ćeliji, a kada je porođaj krenuo, vrištala je od bolova, a pritom, kako je rekla kasnije, niko od čuvara nije htio da joj pomogne.

Robijaše kažnjavaju zbog tetovaža i glasne muzike

BANJALUKA - U zatvorima u Srpskoj nije dozvoljeno tetoviranje niti pirsing, ali ni preglasno slušanje radija ili TV prijemnika.

Pobuna u mostarskom zatvoru, u okršaju povrijeđeni policajci

MOSTAR - U pritvorskoj jedinici Kaznenopopravnog zatvora (KPZ) u Mostaru sinoć u 22 i 30 sati odvijala se prava drama kada su petorica kriminalaca pokušala bijeg iz ćelije.

Zatvor za vozača koji je vozio 257 km na sat

BEOGRAD - U 22.000 saobraćajnih nezgoda u ovoj godini, poginulo je 310 ljudi, a 1.800 ima teške povrede, rekao je Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije.

Surova sprava za mučenje još uvijek postoji u zatvoru u Zenici

ZENICA - U Kaznenopropravnom zavodu u Zenici, kroz koji su prošla mnoga poznata lica, od Ive Andrića do Gavrila Principa, i dalje postoji najsurovija sprava za mučenje.

Sabitović se nakon bjekstva sam vratio u sarajevski zatvor

SARAJEVO - Nakon dvosedmičnog skrivanja Anis Sabitović se danas sam vratio u sarajevski zatvor, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Srbin pobjegao iz njemačkog zatvora

BOHUM - Njemačka policija traga za državljaninom Srbije A. E. (42), koji je pobjegao iz zatvora u Bohumu, saopštila je danas policija u tom gradu.

Najčitanije