zatvor

Dvije godine krila dijete u gepeku i podrumu, prijeti joj 20 godina zatvora

​PARIZ - Francuskinja Rosa Marija Da Kruz danas se našla pred sudom nakon što je mehaničar otkrio da djevojčica živi u gepeku majčinih kola.

Todorićevi branioci danas podnose žablu na istražni zatvor

ZAGREB - Advokati pritvorenog bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića uložiće do kraja radnog vremena suda žalbu na odluku istražnog sudije o pritvoru zbog opasnosti od bekstva, prenosi Hina.

Osuđenici na smrt pronađeni mrtvi u svojim ćelijama

SAKRAMENTO - Dvojica osuđenika, koji su čekali na izvršenje smrtne kazne, pronađena su mrtva u svojim zatvorskim ćelijama, saopštili su zvaničnici u Kaliforniji, gdje je otvorena istraga da bi se potvrdilo da je riječ o samoubistvima.

Skoro cijela reprezentacija završila u zatvoru zbog laži o godinama

Deset fudbalera Benina završilo je u zatvoru uz bivšeg predsjednika Fudbalskog saveza te zemlje Anžorina Mušarafaua, jer što su lagali o svojim godinama.

Godina zatvora za utaju 200.000 KM

Sud BiH izrekao je prvostepenu presudu Milanu Novakoviću kojom je osuđen na godinu zatvora zbog poreske utaje ili prevare.

Novi požar u zatvoru u Spužu, dio zatvorenika premješten u Bijelo Polje

PODGORICA - U Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) u Spužu, kraj Podgorice ponovo je zapaljen inventar, ali je brzom reakcijom službenika ZIKS-a, vatra odmah ugašena.

Zatvorenici u Spužu zapalili ćeliju u protestu

PODGORICA - Grupa pritvorenika podgoričkog zatvora u Spužu je protestujući protiv loših uslova i premštanja zapalila jednu ćeliju, piše podgorički Dan.

Godina zatvora za pokušaj ubistva kolege

SARAJEVO - Admir Latifović (52) osuđen je u Kantonalnom sudu u Sarajevu na godinu dana zatvora zbog pokušaja ubistva radnog kolege Esada Hodžića, kojeg je, prema presudi, nakon svađe i tuče kuhinjskim nožem ubo u stomak.

Pobjegao iz zatvora pa pokušao da siluje djevojku?

Tridesetdvogodišnji državljanin Srbije D.Đ, koji je pobjegao iz zatvora, uhapšen je u Baru zbog sumnje da je pokušao da siluje osamnaestogodišnju djevojku, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Bivši šef MMF-a osuđen na četiri i po godine zatvora

MADRID - Vrhovni sud Španije potvrdio je četiri i po godine zatvora bivšem šefu Međunarodnog monetarnog fonda Rodrigu Ratu zbog zloupotrebe korporativnih kreditnih kartica u vrijeme kada se nalazio na čelu španske banke "Bankija".

Najčitanije