zatvor

Zeničanin u zatvoru u Puli: Sumnja se da je mladića izbo zbog djevojke

PULA - Mahiru Hodžiću (22), državljaninu BiH iz Zenice, određeno jednomjesečno zadržavanje u istražnom zatvoru u Puli, zbog sumnje da je u subotu nožem pokušao ubiti Puljanina I. G. (23).

Vođa "škaljarskog" klana u zatvoru pod stražom 24 sata

PODGORICA - Jedan od navodnih šefova crnogorskog "škaljarskog" klana Jovan Vukotić nalazi se pod stražom 24 sata u istražnom zatvoru u Spužu, a sam ne izlazi u šetnju niti se može sresti sa bilo kojim drugim zatvorenikom.

Izgradnja zatvora u Bijeljini teče prema planu

BIJELJINA - Rukovodstvo Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina, na čelu sa direktorom Milenkom Gajićem, izvršilo je obilazak radilišta u Golom Brdu gdje je u toku izgradnja novog zatvora.

Nevjerovatna priča iz zatvora: Ovako je nastao pilates

Naravno da znate šta je pilates. Da li znate i bizaran način na koji je ta riječ nastala?

Horvatinčić umjesto u zatvor otišao na operaciju u inostranstvo

ZAGREB - Preduzetnik Tomo Horvatinčić kojem je danas na zagrebačkom Županijskom sudu trebalo da bude određen termin odsluženja zatvorske kazne zbog izazivanja pomorske nesreće otišao je u inostranstvo na hitni operativni zahvat, saopštila je njegova kompanija.

"Rad u javnom interesu može zamijeniti zatvorsku kaznu"

BANJALUKA - Rad u javnom interesu predstavlja alternativnu vrstu krivične sankcije koja se počiniocu krivičnog djela, po odluci nadležnog suda, može izreći u situacijama kada na njegov zahtjev sud može odluku o zatvorskoj kazni da zamijeni ovom vrstom sankcije, rekao je inspektor u Ministarstvu pravde Republike Srpske Nenad Mirkonj.

Traže uvođenje doživotnog zatvora u BiH

TUZLA - Grupa građana "Pravda za Edina" danas je u Tuzli organizovala potpisivanje peticije kojom traže uvođenje doživotnog zatvora u BiH. Peticiju su pokrenuli prijatelji i otac ubijenog Edina Zejćirovića iz Čelića.

Ruski fudbaler izašao iz zatvora i odmah oživio karijeru

Aleksandar Kokorin (29) prošao je put od svitanja do sumraka, a sada ponovo ima priliku da "oživi" svoju sportsku karijeru. Ruski fudbaler, nekada reprezentativac, izašao je iz zatvora sredinom septembra i odmah potpisao ugovor sa Zenitom, ali pošto nije u planovima trenera kluba iz Sankt Peterburga otišao je na pozajmicu u Soči i dobio je šansu da iznova pokaže koliko vrijedi.

Osuđen pa advokatici šapnuo da je sudija ne voli

SARAJEVO - Adnan Baličevac osuđen je u Kantonalnom sudu u Sarajevu na dvije godine i 10 mjeseci zatvora zbog učešća u grupi koja se bavila trgovinom droge.

Bjegunac iz hrvatskog zatvora srpski državljanin

ZAGREB - Državljanin Srbije, Ivan Ðorđević (31), koji je nepravosnažnom presudom u Hrvatskoj osuđen na četiri godine zatvora i bio je pritvoren u zagrebačkom Remetinecu, pobjegao je iz bolnice "Sestara milosrdnica", piše Jutarnji list.

Najčitanije