zavođenje

Žene "padaju" na ova tri znaka i ostaju bez daha

Pojedini znakovi zodijaka su nadareni za flert i njima to ide lako. Provjerite koja su tri znaka kojima malo ko može odoljeti.

Blizanac zavodi govorom, Bik dodirom, a Vaga bez upozorenja

Svako može da unapredi svoje ponašanje na prvim sastancima odnosno veštinu flertovanja, a privlačenje željenog partnera ne zasniva se isključivo i uvijek na dobrom izgledu. Portal yourtango donosi vodič po horoskopskim znacima, utemeljen na nauci i evo kako izgleda.

Istraživanje otkrilo kakvog partnera žene najviše vole

Pripadnicama ljepšeg pola između 18. i 30. godine starosti jedan od najvažnijih kriterijuma pri izboru partnera predstavlja - obrazovanje.

Da li pogled muškarca otkriva njegove namjere?

Jedno zanimljivo istraživanje je pokazalo da mjesto na kom se zaustavi pogled muškarca može biti znak da mu se sviđate.

Igra zavođenja: Kada su riječi suvišne

Nekada su u igri zavođenja riječi suvišne. Čak i nepoželjne. Ovo su konkretni gestovi koje treba da preduzmete ako želite da razoružate, ostavite bez teksta i uz koje će odmah poželjeti da bude samo vaš.

Iz muške perspektive: Žena je u ovoj situaciji neodoljiva

Vođene raznim istraživanjima, anketama, studijama možemo da steknemo utisak da muškarci vole pristojne, djevojke, brinete više nego plavuše, srednje građe, ni previše oble, ni pretanke. A u kakvim situacijama su one njima nevjerovatno seksi i neodoljive?

Ženski trikovi kojima muškarci ne mogu da odole

Začuđujuće, ali istinito - muškarac za sedam sekundi gledanja u ženu odluči hoće li joj prići ili ne! Biti prirodan u većini je životnih situacija najbolja formula za uspjeh, ali u nekim situacijama, poput onih kada želite da vas on primijeti, nije na odmet da malo glumite i poslužite se sitnim trikovima.

Žene vole bradu i gitaru

Muškarci koji žele da se više dopadnu ženama mogli bi da ukradu neke ideje koje je sajt "Brajtsajd" rangirao kao poželjne u osvajanju. Evo šta savetuje:

Najbolje tehnike za zavođenje muškarca - šta on najviše voli?

Zavođenje spada u ozbiljne vještine komunikacije između muškaraca i žena. Od skupe večere do jednostavnog osmijeha, saznajte kako da osvojite osobu koja vam se dopada.

Horoskop i zavođenje: Koja je vaša najerotičnija osobina?

Svaki horoskopski znak ima neku svoju osobito privlačnu erotsku notu, a ovo su "male tajne" svakog astrološkog predstavnika.

Najčitanije