zeljković

"Nezavisne" saznaju: Zeljković i ostali ostaju u pritvoru, odbijene žalbe

BANJALUKA - Branislav Zeljković, uhapšeni direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, te trojica preostalih osumnjičenih, ostaju u pritvoru, odluka je Okružnog suda u Banjaluci, koji je odbio žalbe njihovih branilaca, saznaju "Nezavisne novine".

Sud odlučio: Zeljković i ostali mjesec dana iza brave

BANJALUKA - Odlukom Okružnog suda u Banjaluci, Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, provešće u pritvoru mjesec dana.

Zeljković na saslušanju: Nisam znao za pretres, bio sam u Beogradu

BANJALUKA - Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, izjavio je istražiocima da je bio u Beogradu dok je policija vršila pretres u Banjaluci, te da nije ni znao da će biti ispitivan, saznaju "Nezavisne novine".

Novinarima zabranjeno da budu na ročištu Zeljkoviću i ostalima

BANJALUKA - Iako je slučaj hapšenja Branislava Zeljkovića, direktora Instituta za javno zdravstvo, od velikog javnog interesa, novinarima nije dozvoljeno da uđu u sudnicu Okružnog suda u Banjaluci.

Zeljković i ostali sprovedeni u Okružni sud

BANJALUKA - Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, te ostala trojica osumnjičenih za zloupotrebe prilikom nabavki koje je Institut provodio, sprovedeni su u Okružni sud u Banjaluci.

Zeljković: Jedan inficirani delta sojem zarazi 20 do 30 osoba

BANJALUKA - Potvrđen je delta soj virusa korona u Srpskoj, veliki broj novooboljelih je upravo zbog delta soja koji se brže širi, rekao je direktor Instituta za javno zdravstvo Branislav Zeljković.

Zeljković: Vakcinacijom onemogućiti razvoj teže kliničke slike

BANJALUKA - Direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislav Zeljković pozvao je građane da se u što većem broju vakcinišu protiv virusa korona jer je to najbolji način da zaštite zdravlje i onemoguće da virus razvije težu kliničku sliku.

"Pogrešno vakcinisani u Doboju moći će da prime vakcinu protiv korone"

BANJALUKA - Osobe kojima je greškom umjesto vakcine Sinopharm ubrizgana vakcina protiv gripa, vakcine protiv virusa korona moći će da prime za 15 do mjesec dana, rekao je Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo RS.

Zeljković: Zasad nema delta soja u RS, vrše se pripreme za moguće pogoršanje

BANJALUKA - U Republici Srpskoj do sada nije izdvojen novi delta soj virusa korona, ali se vrše pripreme za eventualno pogoršanje epidemiološke situacije, rekao je danas Srni direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislav Zeljković.

Zeljković: Još ne razmišljamo o trećoj dozi vakcine

BANJALUKA - Prioritet dajemo vakcinaciji svih građana makar prvom dozom, treća doza nije isključena, ali neozbiljno je da idemo s tom dozom dok nismo sve vakcinisali makar prvom.

Najčitanije