Igor Radojičić

Radojičić: Policija da istraži ko je širio lažne informacije o neispravnosti vode

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da higijensko-bakteriološko stanje vode u ovom gradu nijednog momenta nije bilo dovedeno u pitanje, nije bilo zagađenja niti promjene propisanih parametara, te da je posao za policiju da istraži ko je puštao lažne informacije na društvenim mrežama o neispravnosti vode koje su izazvale paniku među građanima.

Radojičić: Voda ispravna za piće

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da je voda iz gradskog vodovoda ispravna za piće, te da nadležne službe vrše redovnu kontrolu i pojačan nadzor nakon posljednjih poplava i organskog cvjetanja algi koji pokazuju da nema promjene njenog kvaliteta.

Radojičić: Dodatna ispitivanja u poslovnoj zoni "Incel"

BANJALUKA- Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da će od nadležnog instituta biti zatražena dodatna mjerenja na cijelom području Poslovne zone "Incel" da bi bilo utvrđeno da li i gdje ima eventualnog zagađenja zemljišta i radi preduzimanja daljih mjera.

Radojičić: Počela izgradnja kanalizacije u Debeljacima

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Debeljaci danas je počela izgradnja kanalizacije u dijelu Ulice Braće Kavića, u vrijednostu od 15.000 KM, a planirano je da radovi budu okončani tokom juna.

Za drugu fazu radova na društvenom domu u Krminama 170.000 KM

BANJALUKA - Na novoizgrađenom objektu društvenog doma u naselju Krmine, u okviru investicionog ciklusa "Banjaluka se gradi", danas je počela druga faza radova za koje je iz budžeta grada izdvojeno više od 170.000 KM.

Radojičić: Rebalans budžeta rezultat domaćinskog poslovanja

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da se prijedlogom rebalansa ovogodišnji budžet grada uvećava za nešto više od 20 miliona KM, sa 134 na 155 miliona KM, što je, prije svega, rezultat domaćinskog poslovanja i pozitivnog finansijskog rezultata u prošloj godini.

Radojičić: Manifestacije poput "Dana arhitekture" uklapaju se u razvoj grada

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je večeras da se manifestacije poput "Dana arhitekture" uklapaju u pravce razvoja grada, koji treba da postane regionalni centar.

Bolji status djece sa smetnjama u razvoju

BANJALUKA - Protokol o postupanju i saradnji nadležnih institucija u oblasti socijalne zaštite i inkluzije kojim se definišu procedure i način postupanja u vezi sa radom sa djecom sa smetnjama u razvoju potpisali su danas gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predstavnici više institucija i organizacija.

Davidović: Školski sport da iznjedri što više šampiona

BANJALUKA - Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović poručila je da su djeca i razvoj školskog i predškolskog sporta u fokusu drugog republičkog Sajma sporta, koji je danas otvoren u Banjaluci.

Radojičić: Oštećen minimalan broj domaćinstava u Banjaluci, najveća šteta na infrasturkturi

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da prvi podaci ukazuju da je usljed poplava oštećen minimalan broj domaćinstava u gradu, te da je najveća šteta na komunalnoj infrastrukturi.

Najčitanije