Aerodrom Sarajevo

Besplatno putničko zdravstveno osiguranje za sve koji kartu kupe online

Za sve koji od 1.do 30.6. 2019. kupe aviokartu online putem stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo, u suradnji sa Adriatic osiguranjem dobit će kao poklon besplatno putničko zdravstveno osiguranje za vrijeme trajanja putovanja.

Sirijac napravio pometnju na sarajevskom Aerodromu

SARAJEVO – Državljanin Sirije ušao je danas u restriktivnu zonu Aerodroma u Sarajevo, utvrđeno je nakon što je Granična policija otkrila nepoznato lice koje nije imalo potrebnu dozvolu.

Drama u Sarajevu: Bez provjere ušli na pistu Aerodroma

SARAJEVO - Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo jutros se odvijala prava drama. Nepoznate osobe ušle su na pistu aerodroma, prije polijetanja aviona Austrian Airlinesa za Beč. Reagovala je Granična policija i uhapsila osobe koje su bez bezbjednosnih provjera ušle u prostor Aerodroma, saznaje N1.

Državljanin Katara pokušao unijeti dva jagnjeta na let Sarajevo - Doha

SARAJEVO - Na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu danas se dogodila nezapamćena scena kada je državljanin Katara pokušao u avion unijeti dva jagnjeta, saznaje Klix.ba.

Državljanin Srbije uhapšen u Sarajevu, traži ga Interpol

SARAJEBO – Državljanin Srbije M.K. (45) uhapšen je juče na Aerodromu u Sarajevu jer je Beograd za njim raspisao Interpolovu potjernicu zbog krivičnog djela "ubistvo bez predumišljaja".

Inspekcija češlja taksi štand na sarajevskom aerodromu

SARAJEVO - Edin Forto, premijer Kantona Sarajevo, potvrdio je za "Nezavisne" da je Vlada već poslala inspekciju na taksi štand na Aerodromu Sarajevo kako bi utvrdila činjenično stanje i da sada čekaju izvještaj.

Uhapšen državljanin Srbije: Pokušao izaći iz BiH sa lažnim pasošom Hrvatske

SARAJEVO - Na Aerodromu Sarajevo uhapšen je državljanin Srbije N.B. (49), jer je graničnim provjerama utvrđeno da je iz BiH pokušao izaći sa falsifikovanom putnom ispravom Hrvatske, koja je glasila na drugo ime i za koju je utvrđeno da je potražuje Interpol kao ukradeni dokument.

Aerodrom Sarajevo najavio nove linije i više letova u 2019. godini

SARAJEVO - S obzirom na to da je Sarajevo sve zanimljivija turistička destinacija, već postoje najave za nove linije, a i aviokompanije koje trenutno operiraju sa Sarajevskog aerodroma najavile su povećanje svojih letova, istaknuli su iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Od Italijanke oduzeto 66.550 evra na sarajevskom aerodromu

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine na Međunarodnom aerodromu Sarajevo juče su na letu za Istanbul spriječili pokušaj nezakonitog prenosa 66.550 evra.

Milioniti putnik na sarajevskom Aerodromu

SARAJEVO - Međunarodni aerodrom Sarajevo (MAS) će u srijedu ispratiti svog 1.000.000-tog putnika u 2018. godini.

Najčitanije