Automobili

Prodaja novih vozila u Njemačkoj pala 38 odsto u martu

HAMBURG - Registracija novih putničkih automobila u Njemačkoj pala je u martu za 38 procenata međugodišnje, na 215.000 jedinica, zbog uticaja pandemije virusa korona, rekao je danas agenciji Reuters izvor upoznat s podacima.

Otkazan jedan od najvećih automobilskih sajmova na svijetu

“Mondial de l'Automobile”, jedan od najvećih automobilskih sajmova na svijetu koji se trebao održati početkom oktobra u glavnom gradu Francuske otkazan je zbog pandemije virusa korona.

Erik Klepton: Virtuoz na gitari i strastveni ljubitelj automobila

Svi poznaju Erika Kleptona kao virtuoza na gitari i muzičku zvijezdu sa karijerom dužom od šest decenija, tokom koje je postao jedini muzičar koji je tri puta primljen u Kuću slavnih rokenrola. Ono što mnogi nisu znali do sada je da sebe opisuje I kao velikog ljubitelja automobila.

U istočnoj Hercegovini počela dezinfekcija vozila

TREBINJE - Sva vozila koja ulaze u istočni dio Hercegovine iz bilo kog pravca dezinfikuju se pomoću sunđera koji su natopljeni dezinfekcionim sredstvima postavljenim na putnim prilazima.

BMW razvija volan koji mijenja oblik?

Prema nezvaničnim informacijama u električni SUV iX5, koji će se pojaviti sljedeće godine, BMW bi trebao ugraditi prvi volan koji mijenja oblik – iz kružnog u ovalni i obrnuto.

Teška situacija za trgovce autima u BiH: Prodaja će pasti do 50 odsto

BANJALUKA - Trgovci novih i polovnih automobila usljed novonastale situacije sa korona virusom u BiH našli su se u teškoj poziciji, prodaja vozila je stala i očekuje se znatan pad tržišta automobila u narednom periodu.

Srbija daje do 5.000 evra za kupovinu ekoloških automobila

Vlada Srbije je usvojila Uredbu o uslovima i načinu sprovođenja subvencionisane kupovine novih vozila koja imaju isključivo električni pogon, kao i vozila sa hibridnim pogonom.

U dva kantona i Brčkom nije ukradeno nijedno vozilo

BRČKO, LIVNO - Ministarstva unutrašnjih poslova dva kantona u FBiH, ali i njihove kolege iz brčanske policije prošle godine na području njihovog rada nisu imali nijedan ukradeni auto.

Rastu cijene polovnih automobila u Njemačkoj

Na njemačkom tržištu se dešavaju promjene. U poređenju sa januarom 2019. godine, u januaru 2020. godine prosječna cijena polovnih automobila je porasla 350 evra. Tako tvrdi portal Autoscout24, specijalizovan za prodaju polovnih vozila.

Da li znate koliko košta održavanje kolekcije superautomobila?

Jedno je kupiti neki kolekcionarski automobil, ali šta je s održavanjem.

Najčitanije